Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 24
Giova spune:
Toanca si celelalate fete nu mai trimiteti pe PM< ca nu merge: RECLAMA ILEGALA.
Toanca trimit Pm cu id-ul meu de pe mess. si-mi trimiti acolo.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
pufumic spune:
Moni, m-ai pierdut? Aci sunt. Mai stau un pic si plec iar in expeditie cu fi-miu (ieri ne-am intors la 11 noaptea, plecati de la pranz, mama nebuna). L-am votat pe Mario deja de dimineata, ca-l vazusem de ieri, dar ieri apucasem sa votez gemenii.
Eu sunt foarte suparata, am un sot bad, bad, bad (Moni, am vazut ca si tie iti place asta cu bad, bad, bad). Azi implinim 3 ani de casnicie si domnu' cred ca a uitat, ca mi-a trimis deja un mail azi si nu zice nimic 

. Sau face misto de mine, ca s-a mai intamplat, si ma suna mai tarziu
. Si ce ma enerveaza si mai tare e ca n-a fost acasa in nici un an de ziua noastra.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
dana_ene spune:
Dragele mele, sa stiti ca va citesc, dar nu am mai scris fiindca nu stiu ce sa va spun.
Sunt super stresata fiindca am inceput gradinita cu Oana si e o adevarata poveste tot ce se petrece. Acomodarea dureaza si am de muncit cu fii-mea.
Pe Roxanica am dus-o de luni la parintii mei ca sa ma pot ocupa exclusiv de Oana perioada asta de acomodare.
Din fericire frunzulita mica e bine si nu am avut probleme cu ea. Slava Domnului !
In plus sambata cununam, asa ca mai am o multime de facut si pana acum nu am reusit sa ma ocup decat de foarte putine.
Colac peste pupaza, vinerea trecuta am cazut si am facut o entorsa la glezna, acum ma simt ceva mai bine, dar tot ma mai doare cate-un pic.
Scuze ca nu scriu decat atat...
pe toata lumea !
Fetelor care-mi trimit pe mail poze si date pentru site le transmit ca m-am ocupat de toate si am actualizat in permanenta continutul.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Pufumic
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
DANA ENE 

GIOVA MI-A TRIMIS IRINA ADRESA PE MESS DAR N-O MAI AM,CA LA MINE NU ARHIVEAZA 
CEVA LUME CU PITICI ... ERA ... DA GOOGLE
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
Ursoaica spune:
Fetelor hai sa va lamuresc ... pe cele care asteapta "criminalul/ criminala" cu virusii ma refer la persoana care la creat si nu la persoana care la trimis mai departe ... nu il/o mai asteptati, nu este de pe aici, nici macar din tara nu este. Acest virus a fost trimis pe yahoo 360 grade daca cunoasteti programul.
Doina am vazut ca tu intrebai.
Fetelor va multumesc pt voturile date lui Matrix!
Am si eu o intrebare: pe bb nu ii putem vota decat cate unul pe zi? este tare aiurea.

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
Ursulino era vorba de ala cu dropul! Nu de virusi,ca e jale cu astia,azi mi-a prins ANTIVIRUL 2 troieni si nu i-a putut baga nici in carantina pana nu am resetat PC,abia dupa aia i-a pus acolo si i-am sters 

V-am trimis pe mess si mail ceva test (daca o fi mers ca se misca tango),ala nu e virus,e un test suuuuper! 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
monica70 spune:
URSULINO si aveai dreptate se par ca e plin DC-ul de virusi si io radeam la greu de tine 

![]()
Dar nu va sterge nimic,doar ca se blocheaza PC de-l ia
,cel putin la mine asa era.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
toanca spune:
Oachi, vezi sa nu-ti iei si tu avertisment...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
oachi_79 spune:
mi-a adormit iar. dupa ce a mincat putine fructe cu brinza. sper sa doarma macar o ora
Oana si
Razvan-Stefan