Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, ma bucur ca s-au mai limpezit si indulcit lucrurile pe forum. Multumim mult pentru urari, sa ne traiasca toti bebelasii si sa fie sanatosi.Ca sa pot sa citesc ce ati postat l-am lasat pe Alain sa-mi faca praf un ziar, sa deschida dulapiorului lui si sa-si scoata hainutele(asta e ultima lui pasiune) si sa rastoarene jucarii dar acum ca le-a facut pe toate e plicti deja.
Ieri am avut o zi f agitata, am mers sa vedem apartamente, au fost tot felul de chiriasi la noi, am gasit ceva cu 2 camere care nu imi placea f tare dar am zis ca il luam ca noi aveam deja un chirias care vroia sa ne plateasca seara.Aseara am vb cu chiriasul, student strain de care eu nu eram prea incantata si nu avea toti banii la el, asa ca am zis ca lasam pe asta dimineata semnarea contractului. Dupa ce s-a carat toata lumea m-a apucat disperarea ca ma mut din casuta mea frumossa in cine stie ce casa unde mai stau si streasata ca nu imi plateste chiriasul la timp ca sa platesc si eu, plus ca nu-mi placea mobila de acolo, si multe altele.M-am pus nene pe un si i-am zis lui Jean ca eu nu vreau sa ma mai mut, ca mai stam aici cateva luni si vedem noi cum facem dar m-ai bine il vindem noipe asta si mai luam un credit si ne cumparam alt apartament( cum a zis toata lumea de fapt). Dupa aceea m-am culcat linistita in casuta mea . Azi dimineata am anulat toate aranjamentele si gata, m-am linistit.Scuze ca v-am plictisit cu povestea asta dar simteam nevoia sa ma descarc. Mi-a trecut si depresia, toate mi-au trecut.
Moni daca mai esti necajita da o raita prin apartamente de inchiriat "super mobilate "cica....si apoi sa vezi ce happy te simti acasuta la tine, nu-ti mai trebuie nimic. Sory ca ai probleme cu virusii, pupici lui Dia.
Giova, lasa ca-i trece repede lui Marcolina dar bine ca nu ii iesise dintisorii ca se lovea mai tare.Noi de aceea am renuntat la patutul de lemn ca se bocanea bebe, acum in asta e hapyy, musca din el dar e moale..

poze

Mergi la inceput

Am fragmentat mesajul ca sa nu pare lung cat o zi de post....
Anasol ce faza aiurea cu virusii nu stiu ce naiba se intampla dar eu una m-am saturat de faza asta.
Toanca, imi pare rau pentru avertisment, lasa ca nu-i nimic, tu nu aveai de unse sa sti ca se intampla asta, ma bucur ca e ok si poti sa comunici cu noi.
Mirela, si drum bun. Mie pentru raceala imi zicea doctorita sa-i dau panadol 3-4 zile. Eu i-am dat si mai multe zile la rand dar numai seara 2,5 ml pt dintisori.
Ioana, am bucur ca ai ajuns acolo, eu cu dr acela i-am rezolvat problema cu nasul infundat al lui Alain, de colici tot cu ajutorul lui am scapat si chiar si sternul i s-a redresat f bine, socrii mei se mirau ca e asa de bine, ca ei fiind medici alopati nu prea au incredere in trat de alt gen.Si de Alain a zis ca are o forma de rahitism, el transpira la caput f tare cand bea lapticul dar se trateaza cu rabdare.Cat despre sold stai linistita ca numai de la 3 cm incolo e problema, toti avem o diferenta mica adr nu stim. Sa respecti tratamentu si o sa vezi ca va fi bine Razvanel, pupici lui. PS : asa vb el incet tot timpul
Irinel drum sa aveti, va asteptam la Cluj
Anasebe,Ali, Usulina, Anda Oachi, Ana de France, Cosmi si tuturor fetelor .
Eu nu mai deschid nimic trimis pana nu-mi pun toate pozele lui bebe pe DVD ca n-am chef sa mi se viruseze calc si sa le pierd.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Cosmi nu ma stresez cu laptele. atit ca el abia acum a inceput cu laptele praf ca pina acum era . Si nu prea mai era, asa ca flacaul meu era mereu flamind. Acum pot spune ca am scapat de chin, pot sa beau si eu o .
Plec sa , , ,

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

S-a trezit. Bombane in patut si se joaca cu chestiile agatate.
Mai fetelor, de vreo 2 zile ma dispera. Tipa cit e ziua de lunga. Cu mici pauze de somn. Bine macar ca doarme, ca altfel as fi varza. Si noaptea doarme relativ bine, cu mici pauze de lapte sau ceai.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA mi-ai amintit ca nici n-am mai fost la control cu Diana pentru suflul ala Sper sa fir ok razvanel,tine-ne la curent!
SILVI ai dreptate,macar e al nostru apartamentul,chiar daca mai am de platit vreo 12 ani la el Cum e sa nu dormi noaptea din motive intemeiate?
PUFUMIC tu unde esti?
Vedeti ca si IRINA l-a pus pe MARIO la votat
Va las ca am treaba ...

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Moni, am dormit ca un prunc dupa ce am reusit sa adorm....candva.Chiar si Alain a dormit astazi pana la 8,45 nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat e ceasul. Eu n-am nimic nici cu aprtamentele inchiriate daca arata ok dar aici in Cluj aproape toate sunt nasoale iar pe cel care sunt cat de cat ok cer o groaza de bani.Asta de ieri 2 camere destul de mici, finist mai putin baia( care pt mine a contat f mult!!) cu CT dar cu o mobila cel putin ciudata adica un pat extensibil si cate 2 fotolii infiecare camera, urma sa mai aduca ceva dulap, cerea 300 Euro

poze

Mergi la inceput

A, ca mi-am adus aminte. Si eu am vazut la votat pe Mario, Jasmine, Filip, Iarina, Ioana-Catalina, David, Daniel si Eduard, Matei si Bianca.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Oachi, din ce ai descris tu e sigur vorba de dintisori!! Da-l cu ceva Calgel si da-i sa rontaie ceva rece.
fetelor am uitat sa va spun ce am auzit ieir de la un medic pediatru, cica acest Calgel e apa de ploaie daca reusiti sa gasiti la farmacie sau rugati sa va prepare glicerina boraxata cu nistatin si anestezina e cel mai bun remediu pentru dinti. Eu incerc sa vad daca reusesc sa-mi faca cineva reteta, daca aflu care sunt proportiile va spun, eu vreau sa-i fac rost de ea lui bebe.O testam noi si va spunem cum e

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Neatza!

Noi ieri ne-am intors tarziu din oras si n-am mai intrat. Sa scriu, ca de citit am citit un pic.

Giova, pupici smecherasului. Sa-i treaca "buba" repede. Imi imaginez ce fata ai facut cand l-ai vazut cu pampersul plin de kk in mana.

Ali, sa stapaniti sanatosi noul apartament. Sunteti tari daca reusiti sa va mutati sambata, cum ai zis. La noi a durat 5 ani si nici acu nu suntem mutati cu totu'. Nu cred ca i se intampla nimic Iarinei ca ai uitat sa-i dai D si Fe.

Ursu, votat Matrix. Si... fazan?!

Vazut pozici si filmuletze noi cu copii frumosi, razareti, vorbaretzi si amatori de spanac Razvanel de Astery, Andrew si Matei (daca a mai pus careva pze/filme noi, trageti-ma de maneca.

Ioana, pupici lui Razvanel (am intrat si la voi sa-l mai aud un pic cum rade, ca-i mortal). Si fii barbata, Razvan e seful sectei, e cel mai puternic baietel, n-o sa aiba el probleme nici cu piciorusul, nici cu inimioara, iar de raceli scapa sigur cu trat. homeopat.

Mirela, drum bun si fara peripetii, pupici si sanatate lui Dani. Eu i-am dat Nurofen 5 zile, cat i-am dat si antibioticul. Si indura-te de Moni si da-i un beep sa coboare sa va vada, ca altfel cred ca moare de inima rea.

Eu nu i-am dat inca lui bb nici peste, nici spanac. Cu spanacul astept pana luna viitoare, cu pestele pana face 1 an. Branza de vaci ii fac din 300 ml de lapte si 3 pastile de Ca, dar nu ii dau in fiecare zi. Ii dau mai degraba iaurt ca s-a dovedit a fi mare fan.

Cu siguranta lungimea talpii nu e totuna cu nr. de la incaltari, dar tre sa existe o corelatie, ceva.

Cosmi, felicitari pt. dintzocul lui Stefanut. Si la noi se vede de ieri.

MAraki, esti dextera rau de tot. Brava! Felicitari si pentru dexteritate si pt. ca i-ai cerut scuze lui Moni.

Silvi, nu pricep ce inginerii financiare voiai tu sa faci, dar bine ca te-ai linistit.

Daca oi fi sarit pe cineva sau ceva, imi cer scuze si trimit pupici (ca responsabila cu pupicii a inceput serviciul si nu prea mai intra). Chiar asa, ce-o fi facand Daria. Ca ultima data cand a intrat Nico avusese probleme cu burtica parca.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!

La noi in Ardeal spanacul se face cu usturoi si lapte. Cel din borcanas nu-l mananca Marco.

IOana te-am visat azi noapte si pe Razvanel.
Si eu sunt pro dr. homeopati. Eu i-am dat medicamente homeopate contra varsaturilor. pe urma am luat eu cu a 2-a taietura a mea, pt. anestezie si pt. vindecare rapida.
Oana, Moni trimiteti-mi si mie linkul pe mess. sau in Pm sa mai votez si eu pe bebi. Pacat ca doar un vot pe zi se poate .
Cosmi felicitari pt. dintisor!!!
Silvi ai dreptate cu patutul, dar eu altul nu mai cumpar. N-are decat sa se fereasca si sa fie mai cuminte.

Azi dau anunt pt. bona si sa vedem cine suna sambata si cate.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput