Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 22
doina_laila spune:
Mai Pisoi n-ai vesti pentru noi. Ca si eu sunt curioasa.![]()
Curiosii mor repede! 
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
oachi_79 spune:
mersi doina. eu ii fac cam din 330 ml si maninca toata brinzica dimineata. nu stiam daca e mult sau putin
Oana si
Razvan-Stefan
toanca spune:
Neata fetele.
Pai sa raspund: spanacul il fac ca pentru noi:
Pun spanacul la fiert cu un pic de ulei (de masline), un pic de ceapa si un pic de rosie.
Pun apa peste el si il bag la cupotor pana se inmoaie ceapa, ca spanacul se face foarte repede.
Pun un pic de sare si iscurg un pic de apa care ramane.
Bag in blender pe urma, dar fara toata bucata de rosie si ceapa (doar cate un pic din fiecare).
Cand il dau lui Matei sa-l pape, ii pun si un pic de smantana sau iaurt...
Si eu stiu ca la bebei nu avem voie sa le dam miere; mi-a interzis categoric medicul si de fiecare data cand ma vede imi readuce aminte de acest lucru; intr-adevar cica pot face botulism.
Eu, cand l-am avut pe Matei bolnavior i-am dat si Panadol si Nurofen, conform indicatiilor de pe cutie.
Acum ii mai dau din cand in cand cand il chiunuie dintii si nu-si mai face efecyul Calgelul.
Il mai votati azi pe piciul meu, va rog!!!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
oachi_79 spune:
Nu stiu ce sa-i mai fac. dimineata maninca fructele cu brinza uneori si 250 g, dar legumele rar sarim de 100, si alea amestecate cu mar sau nectarina. ca altfel nu ne plac. lapte mai mult de 180 nu bea, iar daca il pacalesc prin somn da tot afara. asa ca ii dau lapte doar cind e treaz bine.
Oana si
Razvan-Stefan
cosmi1975 spune:
OACHI ce te stresezi draga mea papa cat ii trebuie lui ;nici stefanut nu papa mai mult de 180 lapte
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
cosmi1975 spune:
TOANCA de care spanac proaspat sau la cutiE????????
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
T_Ioana spune:
Buna dimineata fetelor!
Tocmai am reusit si eu sa citesc din urma si m-am necajit si mai tare cand am vazut cata rautate este pe lumea asta........
Eu cred ca exista oameni care nu sunt fericiti decat facandu-le viata mizerabila celor din jur, astfel de oameni nu merita nimik bun, mai tarziu toate se platesc!
Noi am fost luni la un medic homeopat, in Nasaud (Silvi
), si ne-a dat niste granule pentru cresterea imunitatii(eu eram disperata ca raceste foarte des si tot la antibiotic ajungem). Mi-a pus o gramada de intrebari si ne "mulam" destul de bine pe simptomatologia descrisa la rahitism. Mi-a spus ca il suspecteaza pe Razvanel ca ar fi putin rahitic (transpira f tare la cap, nu are dinti, este agitat in somn etc). Mi-a atras atentia asupra oaselor fruntii (mie mi se par ok, mai ales ca si la Cristi sunt mai pronuntate) si a vazut si dansul ca are suflu sistolic de gr.I/II (cica e functional si dispare, deci sa nu-mi fac nici o problema)
Faza e ca m-am dus la medic sa ma linistesc si mai tare m-a speriat. L-a intns pe puiut pe masa si a constatat ca nu i se aliniaza perfect picioarele, adica un piciorus e mai sus cu 1 cm decat celalat. A zis ca e vorba de solduri (nu displazie dar pe aproape.............si nenorocitii astia de dr de la maternitate nu au vazut nimik
) si sa nu-mi fac probleme ca se rezolva prin mers si nu necesita pampers dublu sau mai stiu eu ce.
Din nefericire dr respectiv am inteles ca a avut un deces in familie de curand si nu prea era in apele lui....vorbea f incet, era morocanos, asa ca nu prea mi-am permis sa-l bombardez cu
tona de intrebari pregatite! Sper din suflet ca pana la inceputul lui noiembrie, cand mergem iar la control, Razvan sa fie ok. Si ce mi s-a parut interesant e ca a zis ca in 99% din cazuri , dupa inceperea tratamentului sau, bebeii fac bronsita. Sa o tratez cat mai naturist posibil iar daca se agraveaza sa trecem pe medicamentos, preferabil fara antibiotic!
Pupici
!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
toanca spune:
cosmi1975, pai i-am facut si proaspat (da acum nu prea se mai gaseste) si la cutie.
Ioana
lui RECLAMA ILEGALA sa fie bine
Toanca si
poze
toanca spune:
lui Razvanel sa fie bine.
N-a fost cu intentie sa fie reclama....da....ma rog,.....se pare ca nu mai putem folosi cuvinte romanesti
Toanca si
poze