Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

eu n-am indraznit pana acu' ca de, mama m-a invatat sa nu vorbesc niciodata neintrebata,dar uite ca indraznesc acu
si ma adresez catre draga Ale.
ma gandeam sa facem un subiect,aici la noi "ciudatele si obsedatele", unde sa putem vorbi vru-te si nevru-te, despre orice, despre pasarici, despre barbati si gigeii lor,despre depresiile din Z1,despre pozitii de sex si dupa sex,si despre eu stiu ce probeleme mai are fiecare, fara a ne fi teama ca sunte off topic.
eu una ma cam simt cu musca pe caciula ca o iau razna mai mereu si mi-e frica sa nu primesc vreo mustrare, ca as muri de rusine.
nu sunt o fire introvertita,si simt nevoia destul de des sa-mi mai vars amarul... si cum el amarul, se leaga destul de des de subiectul "asteptand un ingeras in viata noastra" vin aici si ma bag si eu pe unde poci sa ma mai racoresc o tzara,dar tot cu teama de a nu fi off topic.

eu doar am zis...nu ma certati...daca nu se poate nu se poate, ma rog doar sa ma mai suporte biata oglinda, cand ma cert singura in ea

si hai noroc mai alinutza
oare d'aia n-am ramas eu gravida, ca n-am renuntat la bere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

noela eu chiar am deschis un subiect de genul asta dar mi lau inchis.....m-au trimis tot aici......
mie-mi place berea de mor!desi ma baloneaza....da tot imi place(mai ales heinekenul la 0,33).mi-am facut o pofta....dar deseara tot bag una!asta e s-a prins nu s-a prins ce o vrea DOMNU!
si daca ne lasa sa discutam pe aici macar dau eu startul cu pataniile mele din gradina....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

pai trebuia sa plece barbatul la munca si n-avea tricou calcat, ca aseara n-avusi chef...
si m-am gandit ca lui ii ia o ora sa calce un tricou, asa ca mai bine i-l calc eu.
si am uitat sa-mi iau temp...mi-am adus aminte de-abia dupa ce m-am bagat la loc in pat.

incerc de maine sa o ia pe ne..ne..ne

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

bubulina:

noela: mare dreptate ai! ai reusit sa exprimi ffff clar exact ceea ce simtim cu toatele
si eu renuntasem la a mai cauta semne insa intarzierea menstrei chiar a fost unica (daca macar o data mi s-ar mai fi intamplat in ultimii 3 ani n-as mai fi luat-o in considerare), azi e a 7-a zi de intarziere...stiu ca nu e sarcina...e doar o nenorocita de dereglare care nu mi s-a mai intamplat niciodata acum s-a creat un precedent si n-o sa mai sper niciodata nici macar cand o sa am o sapt de intaziere. promit

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Sunt suparata la culme! Cum palaria mea se poate ca dupa 4 luni de tratament cu progesteron sa nu se vada nici un efect? Ce D-zeu sa mai fac? Luna asta am luat duphaston, au trecut 5 zile de cand l-am terminat si nu mi-a venit ciclul? Pai daca tratamentul merge asa, in ritmul asta o sa mai fac un copil pe la 60 de ani!

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

bubule
tu esti "cazul special", chiar nu as sti ce sa cred daca as fi in locul tau.
intarzierea e mare, prea mare ca sa prevesteasca ceva bun. nu-mi doresc sa fiu in pielea ta.si eu as fi fost convinsa ca sunt insarcinata la asa intarziere...ce poti sa crezi altceva ,cand stii ca menstra nu-ti intarzie...

saraca angelique, la cat sunt de nebuna, cred ca-i trageam cu ceva in cap doctoritei, si-i ceream si despagubiri morale!!!

acu'fac si eu ca voi, singura data cand am avut o intarziere asa mare a fost cand am ramas gravida...

da io mai stiu,anul trecut, parca nu se cunosteau ridurile asa tare ca anul asta...si uite, parca a mai aparut unul, pe asta parca nu-l aveam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

noela,mesajul tau m-a lasat fara replica.Doar ata as mai puta adauga:AMIN!!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

bubuleana lasa ca nu au intrat zilele in sac!Gandeste-te ca se poate si mai rau.Exemplu elocvent:eu!De 12 ani tot astept si astept...si am renuntat la grafice si temperaturi si la toate alea.Poate ca luna viitoare o sa se intample minunea pe care o astepti.
Eu azi Z11 intepaturi de ovare si in stangul si in dreptul.Sa indraznesc sa sper ca ovulez?Inca nu am inceput stimularea si doctorul mi-a zis clar ca nu pot obtine o ovulatie naturala cu ovarele mele?!Am un presentiment si incep si eu sa visez cu ochii deschisi.Mi-e teama numai sa nu ma trezesc prea brusc.
la toate fetele.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meluleeeeeee bine ai revenit..ca tare dor imi era de tine...
noela

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

fetelor, ma bucur ca sunteti in asentimentul meu, si daca vorbele mele va vor ajuta cat de cat, voi fi si mai fericita.
nu am spus lucruri mari, poate s-au mai spus, nu stiu...am incercat sa vi le reamintesc in caz ca ati uitat.

dorinta de a avea macar un bebe,va ramane in sufletul nostru chiar si dupa ce vom intra in menopauza... multe dintre noi, vor avea bebele deja mare pana atunci, dar cum spuneam, dorinta va ramane in suflet si in subconstient ca un drog, la fel ca si alcoolicii, care raman alcoolici toata viata, indiferent de cat de mult timp s-au lasat de baut.
noi, ciudatele si obsedatele, vom fi pe langa toate astea(sac!) niste aspirante optimiste mai mari de 20, 30, 40 si de ce nu 60 de ani!

si acum on topic: ma inteapa burta, deci ma apropii de ziua 1!
si daca tot veni vorba de menopauza, ce bine ca totusi imi vine ciclul!!!
urmeaza o noua luna in care pot spera!

Mergi la inceput