Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 4
Alé spune:
Noela, nu putem sa facem subect cu ciudatenii .
Ai vazut ca sint draguta si nu va trag de ureki cind o luati pe aratura... particularitatile fiecareia fac parte din proces - intra sub umbrela larga a Endometrului, monitorizarilor, ovulatiei, TB, asa ca nu-i bai sa vorbiti aici. Este o acceptare tacita ca acest subiect mai suporta si discutii off topic.
Deci zburataceste musca si pupa oglinga .
chiquitita spune:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine:
duminica test ovulatie pozitiv, luni test ovulatie pozitiv si ceva dureri in stanga, marti test negativ. Eu cred ca am ovulat ieri. Am prestat si duminica si luni. Mai are sens sa mai prestez si azi? Nu stiu cum il mai prind pe sot...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
chivutamonica spune:
Noela,ai o mare dreptate in tot ce-ai spus.Eu ,mai trec cu vederea ,cum s-ar zice si nu stau tot cu ochii ca ce se intimpla luna de luna dar sa stii ca si ,,terapia asta de grup ''te face sa te controlezi de la A-Z.De ce?Pai ca de fiecare data cind citesti un mesaj,ajungi sa afli ca trebuie sa mai faci ceva sa mai urmaresti cite ceva,sa mai bei cite ceva in plus si uite asa obsesia vine vrei nu vrei.De exemplu la mine asa s-a intimplat si am vazut ca si la fete la fel,ne copiem una pe cealalta.Parerea mea este ca asa cum ai zis si tu,sa ne mai luam gindul de la asa ceva,sa fim mai relaxate ,ca suntem mai rau ca cei din armata,le executam ca la comanda pe toate si bb,nu vine cind noi stam cu ochii pe el,numai nu-l inghitim.Luna trecuta ,parca eram tot credeam ca acum am ramas si cind colo am ajuns sa ma deprim si sa nu mai cred nimic.
De mine ce pot sa zic:ca sunt in Z5,ma simt excelent si continui sa-mi iau plantutele ca si mincarea de zi cu zi.
Va ,pe toate si haide-ti sa nu mai fim triste si sa ne scoatem obsesia din cap,poate D-zeu ne ajuta.MONI
Alé spune:
chiqui, io cred ca aci e ziua! nici ieri si nici duminica. Asa ca fa tot ce poti sa-l prinzi pe sotz.
Eu ovulez in ziua imediat urmatoare testului pozitiv.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
chivutamonica spune:
Chiquitita,
daca poti sa-l prinzi si azi,nu e rau dar daca nu ,e bine si asa ,nu te mai gindii acolo,lasa asa cum s-a intimplat daca e sa fie e daca nu,nu ca si stresul e daunator,sa stai cu gindul ca daca prestezi de 10ori acum sigur vine bb,lasa ca vine el,fi linistita.Cind faci la comanda,c-an armata nu se intimpla cind faci intimplator atunci vad ca lumea e mult mai productiva.Si eu tot fugeam sa-l prind pe sot si ce-am rezolvat ....?MONI
noela_carmen spune:
wooow, Ale, deci poci s-o mai iau pe aratura din cand in cand?
ci bini
iote un pup di la mini
ciquitita,ca informatie... azi, si maine dimineata. si incearca si tu varianta asta cu umorul...daca are simtul... l-ai sedus deja , urmeaza frisca pe tort!
atentie!!!! asta nu se pune in cafea!!!!
chivutamonica spune:
NOELA,...esti tare,faci fata sa fuga sa cumpere frisca si sa si .
Chinqui,sa stii ca umorul merge bine cu ,atunci ies bbb,cu gramada,cind nu ne asteptam.,MONI
chiquitita spune:
Multumesc de raspunsurile rapide! Pai, eu incerc si asta seara, de-oi avea noroc, ca sotziorul avu o zi plina si acu e tot la serv si parca vad ca vine cazut...si zice ca nu mai poate, ca sunt nebuna ca asa facem luna de luna si tot nimic... Duminica a prestat de doua ori, ieri la fel, can o mai auzi si azi...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
mi_a spune:
Desi n-am intrat de doua zile , am citit toate postarile .Felicitari,Chowpersa, daca n-ar fi aproape
saptamanal o fata cu testul pozitiv , cred ca am innebuni toate !
Reusitele unora inseamna speranta pentru clelalte!
Bubu, nu am cuvinte sa exprim cat de rau imi pare ca treci
prin tot ceea ce treci , insa toate fetele sunt cu sufletul langa tine .
Toata aceasta nebunie cu termometrul, testele de ovulatie , monitorizarile ne fac poate sa nu mai gandim limpede si sa cautam sa
gasim semne atunci cand ele de fapt nu exista, sau incepem sa le dam o alta semnificatie decat cea adv. Ca sa n-o iau razna ,eu incerc sa
ma amuz cand dimineata bipaie termometrul de sub patura (a se citi "din.....")incerc sa rad atunci cand mai am putin si-mi bag testul de oulatie in ochi , cautandu-i a doua linie
chivutamonica spune:
Chinqui,acum,acum,e tare problema asta ,cum sa-l seduci.
aprinde si tu citeva luminari parfumate,servestel cu un pahar de vin rosu,sa-i treca obosela si pe urma stii tu bine ce mai faci.Eu,sunt mai glumeata de felul meu dar uneori sunt bine venite glumele astea,nu,poate chiar si ajuta.