Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
monica_b spune:
Trust, eu am facut 2 stimulari cu Closty de pomana. Am avut foliculi faini, dar clomifenul mi-a facut harcea-parcea endometrul (2-3 mm). A 3-a incercare a fost o frumoasa combinatie Closty cu Menogon si am avut cei mai beton parametri (2 foliculi mari si 7 mm endometrul). Si a 4-a (the lucky one) a fost exclusiv Menogon (4 foliculi si endometrul 5.5 mm), La mine nu s-a intimplat in nici unul din cazuri sa am ovulatie mai devreme de z13-14, in schimb am remarcat o treaba extraordinara: faceam stimularile din 2 in 2 luni din motive lipsa sot si, desi inainte nu ovulam nici de frica, dupa a doua stimulare am inceput sa am ovulatie naturala si in luna de pauza.
Monica 16+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sheherezada spune:
desi inainte nu ovulam nici de frica, dupa a doua stimulare am inceput sa am ovulatie naturala si in luna de pauza.
Monica 16+
Asta s-a intamplat deoarece clomifenul isi face efectul si cateva luni dupa ce se incheie tratamentul.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Rox dox cred ca 6 oct e prea departe, in orice caz imi i-au temp, stau atenta la mucus si imi fac de prin a8 a zi test ptr ovulatie.Printre altee mi-am facut si analizele sange-hormonale...sa vedem care pe care
Ali
Avalon spune:
Fetele care asteapta un rezultat pozitiv luna asta, stiu ele care... vreau sa va spun ca ma gandesc la voi si va doresc din tot sufletul un superb cadou, unul cu 2 liniute care sa va schimbe viata de acum inainte.
O sa-mi fie cam dor de voi...
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
Alé spune:
Da' ma rog ce faci de-o sa te loveasca doru'?
Indraznesc si io la doo linii luna asta... da' nu prea cred.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
Avalon spune:
Alé, din anumite motive o sa stau o perioada deoparte. Cred ca intelegi matale de ce, ca esti fata isteata Dar daca-mi reuseste FIV-ul revin io... daca nuuuuu... habar n-am, ori ma las de meserie, ori... nu stiu... ai vazut ce inventiva mi-s!
Alé spune:
Hai tu, ratusca, cind iti e mai greu si mai greu vrei sa fii singura? Io nu crez ca-i bine pentru pisicu matale sa stai deoparte... Indiferent de rezultat, o sa fim linga tine... daca nu iese, o sa fie greu pentru toata lumea, dar si daca iese, moama ce party facem...
Tu fac cum vre, da' zic si io... E greu sa fii singur cind tie- greu...
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Avalon am intrat aici sa-ti urez bafta muulta..sa fie bine tot iar cand te intorci sa ne dai vestea cea buna! Iti scriu aici caci pe la oligo nu ai mai dat azi !sa stai cumintica, relaxare maxima. si ai sa vezi ca va fi totul perfect! Astept pe urma dupa ce se termina toul sa ne dai si detalii!
Inca o data mult noroc si sunt alaturi sufleteste te tine si de Sherry( surioara mea cea superoptimista). sa va intoarceti
!
DD e mare si prin intermediul d-nului dr. va va indeplini visul! Sper ca si pe al nostru mai devreme sau mai tarziu!
In alta ordine de idei: eu azi ziua...40!!!! ieri test negativ...si nu inteleg...de ce???
. Luna trecuta a fost de 28, iar cealalta de 29...
Ma dor sanii, ma doare si pe jos cate ceva, da... nimik...si nu mai stiu ce sa fac!Oricum de venit tot trebuie sa vina dar nu e normal...
. Iar hormonalele facute nu demult nu aratau vreo problema!
Bafta multa tuturor care aveti macar o speranta cat de mica la bebe( eu nu-mi mai doresc decat sa-mi vina mai repede ca nu-i a buna!)
Avalon spune:
Of, nu ma-ntoarce din drum, draga mea... si asa mi-a intrat forumul asta in sange, sunt ca drogatii
, dar ce sa-i faci ca te legi de oameni... mai ales cand impartasesc aceleasi dorinte cu tine. Tare-tare as vrea sa va vad
! Hai ca poate ne-o ajuta Dumnezeu si peste cateva saptamani, luni, schimbam si noi impresii despre greata matinala si ecografii Doppler. Ce zici?
Pana atunci, te astept cu testul ala cu II, si pe tine si pe Meda
,ca merita, luna asta chiar si-a dat osteneala!
Va pupic si o sa ma gandesc la voi!
noela_carmen spune:
Sefa, ca te vazui p-aici, ce se intampla ce mesajele, de e asa o varza in ele(vorba lui Avalon)???
Avalon, scumpa, orice hotarare vei lua, noi vom fi aici,dupa monitoare.
nu trebuie decat sa te loghezi si esti langa noi!!!