Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dany, tu ai auzit de test de sarcina fals negativ? Fugi si fa un test de sange mami, nu sta asa, poate ai nevoie de tratament! Hai, si te te asteptam, am eu asa un feeling ca e cu ochisori la tine, dar e mai timid si nu vrea sa se-arate!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Avalon ma alatur si io urarilor, sa dea Domnul sa fie FIV cu ochisori si indiferent de hotararea luata noi o vom respecta, dar sa sti ca vom fi mereu alaturi de sufletelul tau. Doamne ajuta!

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

offffff Avaloane..nu incepe si tu ca Ioanatugs...ca iar pik de tot in butoiul cu pulbere maica...si abia m-am chinuit sa ies! Nu mai fac numic! Ma rog macar sa nu-mi vina pana duminica...ca altfel...am inbulinat-o...nu mai fac nici inseminare cu T. si M. ca-i plecat nenea peste hotare!. Asa ca...daca tot e sa vina... sa vina de duminica incolo...sa nu ratez si luna aviatoare....caci insemneaza... caaa... sunt cel mai ghinionist om!. deja ma lasa nervii...sunt varza la mansarda! nush de ce da nu am niciun feeling...deci nicio speranta cum ca as fi...!! offfffffffff... nu mai poottt!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by noela_carmen
[br

Avalon, scumpa, orice hotarare vei lua, noi vom fi aici,dupa monitoare.
nu trebuie decat sa te loghezi si esti langa noi!!!

_

si maine e o zi...

... spuse vocea tentatiei!

Bianca, multumesc mult! Si voua sa va ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

mai dany, ma pui si pe mine pe ganduri... stii cumva in ce zi ai avut ovulatia?

Mergi la inceput

Dany, fetita! Baga-ti mintile in cap, stiu ca nu-ti vine sa crezi, nici mie nu mi-ar veni sa cred ca dupa atata timp as mai putea sa raman, dar odata si-odata tot se intampla! Hai, du-te maine si fa testul de sange, au fost cateva cazuri cand testul s-a incapatanat sa ramana negativ si fetele erau . Nu-i mai bine sa stii daca e alba sau e neagra? Eu cred ca luna asta ai pus-o de un

Mergi la inceput

Noela draga...o varza...totala...am facut 5 teste de ovulatie incepand din ziua a 10-a... ieseau cu a doua liniuta din ce in ce mai pronuntata.Dar nu am mai avut si apoi nu am perseverat pana sa vad doo liniute clare pe testul de ovulatie...cert e...ca eu am estimat ca as ovula in ziua 16-17 ( cand am si planuit o escapada la mare suuper reusita dpdv. al prestatului)... dar in tot acest timp...nu am vazut neam de albush la orizont! BUUUUUUNNN! Eu ziceam ca toate's bune si frumoase...dar prin ziua 28 cand eu asteptam ceva( am si facut atunci un test tot negativ) apare albushul...zic: bey corp amarat...ce-mi faci tu mie?? ... dar de prestat am prestat in ziua 31!ieri..ziua 39 am facut iar test..si binenteles...negativ...eu ce sa mai inteleg din asta??? Asa ca.... astept...ce naiba sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Avalon, fie cum vrei tu. Bafta multa pina la stele si inapoi iti doresc.

Noela, au luat-o razna ceasurile, aia s-a intimplat. S-a incurcat ora Olandei cu ora Romaniei si a iesit haossss. Dar parca s-a rezolvat, nu?

Danyalo, mai incearca, mai asteapta... O sa te lamuresti tu cum o fi... Io nu indraznesc sa zic ca ar fi bb, ca io sint in a doua luna de dereglare maaaareeee. Apropo, sint in ziua 35, dar am numai 11 DPO...

Cam asta... io sint in asteptare... ar trebui sa-mi mut cartieru general la "Vine barza?", dar parca n-am stare de barza...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Adriana optimista incurabila esti fetita! daca ai dreptate dau de baut... da n-am cum sa te anunt ca esti out of DC!!... Dar... sanse ca sa dau de baut...sunt minime ca sa zic asa! eu care inca mai pastrez o tzara de optimism in mine... la cate am patimit cu oligospermia...si inca nu am terminat!De-asta zic...ca...nu mai am prea multi nervi la dispozitie...si ma voi gandi serios si eu la ideea de FIV... dupa ce mai cochetez putin si cu niste inseminari!
Ma mai gandesc daca sa fac maine test de sange! sa vad ce visez la noapte!Sau poate scap...si vin uratii! M-am gandit de multe ori cum as reactiona daca as ramane...cred ca dupa atatia ani de cand visez la bebe... atunci cand se va intampla cu adevarat... cred ca nu voi crede ca e vorba de mine...ci de altcineva!

Mergi la inceput

Alé, Dany, ba sa indrazniti sa sperati! Ce-mi vad ochii mereu? Fete care asteapta de mult, si cand toate semnele spun ca nuuuu, nu au cum sa fi ramas, exact atunci raman socate la vestea ca sunt gravide! Asa ca, asta va doresc! Minunile sa se intample si in casa voastra!

Mergi la inceput