Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trust spune:

fetele nu stiti sau nu vreti sa-mi raspunde-ti si mie???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Trust, eu nu am luat tratament cu Clostybegit, asa ca nu stiu, dar vazusem discutii pe forum despre el. Sunt fete care stiu sigur.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Trust si eu am luat Closty luna asta si am ovulat mai devreme ; nu e regula generala , dar am vorbit si eu cu fetele si am inteles ca e posibil.

Mergi la inceput

va multumesc nespus de mult dragele mele

Mergi la inceput

ralu 76 ,si esti insarcinata sau nu??????eu sunt la a doua luna de closty si sper sa iasa cu doua liniute.Am doi foliculi pe ov stang de 23 ,ce zici am sanse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oanabbb unde eeeeeeeeeeeeeesti?
Tabitha si Catty

Trust, eu nu stiu, de aia nu iti raspund.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor ieri am postat si eu un mesaj in care va ceream o parere. Nu stie nimeni sau nu mi-ati vazut mesajul ?? (am remarcat si eu ca postarile apar cam alandala, nu stiu ce are forumul)

Daca are cineva macar o sugestie ....

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Azi in nebunia mea am facut un test de sarcina.Bineinteles ca e nagativ!Doar e Z20.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Inca nu stiu , Trust; azi e doar z22; mai am de asteptat.Dupa teste am ovulat mai devreme , in z9 ; eu de obicei prin z111-13.Luna asta fost prima cu Closty la mine.Despre ce semnale da corpul meu nici eu nu mai stiu cum sa le mai interpretez.
Multa bafta iti doresc; sa ne dai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Fetelor lamuriti-ma si pe mine va rog!

In Z17-18 am avut mucus gen albus de ou, si presupun ca atunci a fost si ovulatia . Astazi in Z25 am observat iarasi un mucus alb, transparent, mai putin cantitativ. Nu mi-am luat temperatura pt ca nu reusesc sa ma trezesc la aceiasi ora , plus ca am zile in care efectiv uit. Ciclul imi este neregulat, undeva intre 29 si 33 de zile. Ce credeti ca poate insemna mucusul de azi: un semn de sarcina (gasisem pe net ideea ca poate fi un semn timpuriu) sau e ovulatie dubla?? De obicei in perioada asta- cu 1 saptamana inainte de CM- nu prea am mucus, sau deja e de culoare alba. Nu stiu ce sa cred, am intrat in ceata si mai tare. Nu stiu daca este important dar am de vreo 3-4 zile o durere ingrozitoare in dreptul ovarului stang.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Raluca,probabil mesajul tau a aparut mai tarziu si a trecut neobservat; nici eu nu-l vazusem, desi stau toata ziua cu ochii pe DC
Nu stiu ce sa zic despre situatia ta; adevarul e ca nu ai cum sa stii...si mie mi se intampla ca dupa zilele cu mucus fertil in cantitate mare sa urmeze inca vreo 2 zile cu mucus fertil mai putin cantitativ...Din ce am citit, se considera ca ziua cea mai fertila este ultima zi in care apare acest "albus de ou". Acum...nu stiu ce sfat sa-ti dau...poate sa asa, ca sa fii sigura si impacata...Faptul ca te inteapa ovarul poate sa indice si o ovulatie dubla, dar, din nou, nu iti poate nimeni spune cu siguranta (decat o monitorizare ecografica).

Mergi la inceput