Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Gicutza super! Cum sa nu bem o bere? De abia astept sa va vad! Io zic ca in jur de 14-15 ar fi ok ... voi ce zicetzi? Carmina nu poti sa vii si tu? te alintam noi sa-ti mai treaca amaru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Gicutza super! Cum sa nu bem o bere? De abia astept sa va vad! Io zic ca in jur de 14-15 ar fi ok ... voi ce zicetzi? Carmina nu poti sa vii si tu? te alintam noi sa-ti mai treaca amaru'

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Daca-i rost de alint vin negresit .

Gigutza, cum faci sa dai citatele de asemenea maniera ca eu nu reusesc...adica ori pun tot citatul ori nimik.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Carmina tare ma bucur ca poti sa ajungi ca-mi era dor sa te vad!
In alta ordine de idei si io am parte de aceleasi reactii negative atunci cand pun problema spalatului pe maini. Nu stiu nene ce este asa de greu de inteles ... mi se reproseaza ca sunt absurda, ca exagerez ... chiar si de catre fratele meu. De abia astept sa aiba si ei copii si atunci sa-i vad cum o sa le pice faze similare. Hai ca m-am enervat!

Mergi la inceput

Cocutica, Abibrinza, va multumesc mult pentru raspunsuri. Acum chiar ca m-am linistit ...

Lyly super pozele, chiar artistice as putea spune (cea cu oglinda), iar Mocutza al tau e un cheliutza tare scump. Si zau ca seamana cu tine! io nu am nici-o indoiala! mai ales ochii sunt ai tai in mod cert!

Gicutza, ce-mi place cum povestesti tu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

shoricutzo!!! si tu pe baricade la ora asta? ... cat despre ora... sa vedem ce spun si celelalte fete... sincer, eu as prefera fie mai devreme fie mai pe seara, pt. ca il am si pe Vlad, care are program de nani cam pe la 2 dupa amiaza si daca nu-si face "somnul de frumusete" e mofturos rau de tot! Dar daca toata lumea cade de acord asupra orelor amiezei, vedem noi cum facem.. il lasam sa doarma in masina !

carmina, cand dai "reply with quote" mesajul citat de tine e incadrat intre [ quote] si [ /quote]. Eu de obicei sterg tot ce-mi "prisoseste" din text, si las doar ceea ce vreau sa citez, dupa care impart textul in 2-3 sau cate citate vreau, punand [ /quote] la sfarsitul primului paragraf.. scriu ce vreau eu.. si apoi [ quote] la inceputul urmatorului paragraf si [ /quote] la sfarsitul lui si iar scriu ce vreau eu... si tot asa...

Exemplu: dau reply with quote la un mesaj si arata cam asa:

[ quote] xxxxxxxx yyyyyyyy zzzzzzz uuuuuuu aaaaa ddddd [ /quote]

Iar eu vreau sa citez doar "xxxxxxxxxx" si "aaaaaa". Sterg restul si raman doar cu:

[ quote] xxxxxxxx aaaaaaaa [ /quote]

Dupa "xxxxxx" bag un [ /quote] si apoi scriu textul meu, iar la inceputul lui "aaaaaaa" bag un [ quote]. Textul va arata acum cam asa:

[ quote]xxxxxx[ /quote] textul meu

[ quote] aaaaaa [ /quote] din nou textul meu

Mai simplu.... paragraful care vrei sa-l citezi trebuie sa fie incadrat de [ quote] si [ /quote] . Fara pauzele care le-am pus eu aici intre paranteze, ca sa nu fie interpretate ca atare de editor.

Pfuiii... sper ca ai inteles .

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Gicutza pai nu-i cazul sa chinuim copilu'. Gasim noi o varianta ca sa fie ok pentru toata lumea, nu? vedem ce spun si fetele maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

HAi mai Gicutzo ca am inteles din prima, saru'mana .

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

carmina sory dar se pare ca in seara asta am vazut mai mult crucis ce-i scris p'aici pe forum. Si la Piersicutze am citit prost un post .
Bine atunci, fara caciula! Asa cum de altfel ne-am obisnuit.
UIte o pt ca te-am pus sa spui un lucru de 2 ori!

Gicutza imi place tare mult optimismul tau si faptul ca esti plina de viatza. Chiar si cand te plangeai ca nu mai poti si ca te termina copii aveai o voiciune in modul in care relatai tu lucrurile, ceea ce trada faptul ca... te pui tu imediat pe picioare.

Si eu sunt pe baricade la ora asta. Tocmai am terminat din a ma plange sotului(am inceput la 23.30)...se pare ca m-au appucat si pe mine depresiile din cauza oboselii. Pe mine ma termina cand am dezordine si mizerie in casa . Nu sunt o maniaca a curateniei dar cand e curat ma simt mai bine si relaxata. Cred ca am sa angajez pe cineva sa vina de 2 ori pe saptamana sa imi faca curat sa pot sta full time cu Petra si sa nu o mai vad asa de trista si plansa cand nu stau cu ea.
Iuitati aici ce trista e . Mi se rupe inima. uitati www.flickr.com/photos/ami_si_cip/249646484/" target="_blank">aici

NE VEDEM IN IOR SIGUR! tare as vrea sa vin! Sper sa tina si vremea cu noi .

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

HAi mai Gicutzo ca am inteles din prima, saru'mana .

[poze carmina

uite cum cresc

Sa cresteti mari !

Pfuiii-ul imi era adresat... ca de obicei nu prea ma pricep sa explic simplu si la obiect... si ma pierd in detalii.. de frica fie sa nu ma fac inteleasa, fie sa nu creada interlocutorul ca-i subapreciez capacitatea de intelegere .

Apropo de asta... sa va povestesc faza cu fiu-meu azi... m-a suparat rau de tot la pranz ca nu voia sa doarma, desi i se inchideau ochisorii de somn... si tot chiuia in pat, si numara cu voce tare (ca deh! e tare mandru ca stie sa numere pana la 10)... ba ma mai striga... pana a trezit-o si pe Ana!!! Eu, franta de oboseala, si dorindu-mi cum nu mi-am mai dorit de mult sa atipesc macar 1/2 de ora, i-am tras o palma la fundulet sa se potoleasca. A inceput sa planga (probabil mai mult de mirare ) de-i tresalta tricoul cu Tuti (adica Tweety in limbajul lui) pe el! Si a adormit plangand. Iar eu nu am mai adormit pt. ca plangeam la randu-mi!

Cand s-a trezit, l-am luat in brate si l-am pupat, si am incercat sa-i fac "educatie":
- Bubutza (ca asa-l mai alintam), de ce o superi tu pe mama, de ce nu o asculti cand te roaga sa faci ceva? Ai vazut, ca nu ai vrut sa dormi cand te-am rugat si ai trezit-o pe Ana si a inceput si Ana sa planga si mama e obosita si o doare capul... tu esti baiat mare, ar trebui sa o ajuti pe mama (adica IO), nu sa o superi... bla-bla-bla... Ai inteles?"...

Raspunsul a venit prompt: "NU" !!!

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Mai Gicutza, poza asta a ta m-a emotionat pana la lacrimi.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput