Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Carmina se pune obligatoriu dupa baitza? Nu i-am pus-o niciodata! Si in plus noi ii facem baitza in baie si cand o scot din caditza o duc in camera in prosop si o bibilesc acolo, fara sa inchid usile sau sa incalzesc camera. O frec repede si bine pe cap pana i se usuca cat de cat parul si apoi trec la restu'. Si acum e cu capul descoperit dupa baita si face nani. La noi e chiar frig (bine...nu chiar ca afara- e racoare na') in camera si am un singur rand de geam deci...mai bate si un vanticel...dar nu mi-a venit pana acum instinctul sa ii pun caciula .

Si inca ceva! Nu am poze cu " inceputul diversificarii" ci doar www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20060922" target="_blank">filmuletz

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Andreea reciteste mesajul meu: SE INTERZICE PUNEREA CAILITEI DUPA BAIE. ESTE PERICULOS.....am mai scris. Unde ai citit tu ca e obligatoriu, nici nu exista cuvantul asta in mesaj.
Si eu ii fac baie in baie dar il scot fara prosop, si tot la fel usi deschise si tot tacamul. Probabil ca de acum inainte o sa-l scot si eu tot in prosop ca sa ma simt eu mai bine.
Am vazut filmuletzul. Bravo!!!! Al meu Mihnea mi le-ar fi smuls din mana imediat si furculitza si lingura si castron.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

CARMINA si eu procedez la fel ca tine cu Daria dupa baie....si la noi e destul de rece in casa, eu cred ca nu am 20 de grade. O sterg bine pe cap, o scap de apa din urechi si ii pun un body si un combinezon si gata.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Hey,Ciresici
am zis sa va salut si eu ca nu-i frumos, sa tac asa fara sa zic nimic...
Am cetit tooot ce ati scris.
Si vroiam si eu sa scriu, dar am obosit citind.
Promit ca incerc sa devin mai activa!

Pupam gasca,

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Nani-Nani
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/th_MOV02400.jpg

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

carmino bubulino , pai atunci sa-i batem!!! Tocmai in perioada asta trebuie sa te sprijine moral si sa-ti respecte deciziile! Tin minte ca la Vlad nu s-a bagat nimeni peste mine. Mama a avut o singura tentativa de a-mi spune sa-i puna caciulita pe cap, ca e martie si inca e rece si ca ea ne-a crescut cu caciulita, dar dupa ce i-am reprosat ca de asta racesc eu asa repede, ca m-a crescut cu caciulita, n-a mai comentat . Sora mea si cumnata mea, care au copii mari de acum, mi-au mai povestit cum au procedat ele cand erau nepotii mei mici, dar recunoscand in acelasi timp ca nu au procedat corect intotdeauna. Mai bine zis, i-au crescut cam dupa sfaturile celor din jur, mai de moda veche. Erau alte vremuri pe atunci, prin '81-'82. Sora-mea si acum ma admira pentru cum l-am crescut pe Vlad si-i pare rau ca nu a avut si ea curajul sa treaca peste sfaturile mamei si soacrei .
Aaaaaa... si hai sa-ti povestesc o faza misto... ca sa vezi ca stiu cum te simti!!!
Cand l-am nascut pe Vlad, mama nu a venit la mine la maternitate pt. ca era racita si tusea rau de tot! Si oricum stia ca ies repede din spital si ca sora-mea si fratii mei mi-au adus absolut tot ce am avut nevoie, erau toti calare acolo in rezerva . Asa ca prima data m-a vazut la 5 zile dupa nastere, cand a venit la noi acasa. Stii care a fost prima ei remarca??? Mama, da' tu tot grasa ai ramas!!! Ca burta ramasese destul de mare, nu avusese inca timp sa se retraga!!! Eu am izbucnit in plans instantaneu, ca DA! ma simteam grasa si urata si nici pe sot nu-l mai credeam cand imi spunea ce mult ma iubeste!
Boooon... la 1 saptamana dupa asta o chem din nou la mine sa stea cu Vlad sa merg la scosul firelor... si cand ma intorc de la doctor, ghici ce ma intreaba mama: ei, ce a spus doctorul, mai ai sanse sa slabesti sau ramai cu burta asa mare . Din nou plans si crize de nervi.. cum adica, propria mea mama sa ma faca grasa... mama mea care are cred 100 de kg, deci nu e niscaiva fotomodel. Nu-ti spun, ca mult timp m-am consumat pe tema asta. Si dupa ce m-am mutat in Bucuresti am refuzat aproape 1 an sa merg la Iasi doar ca sa nu-mi spuna mama ca tot grasa sunt . Dar analizand eu in noptile mele de insomnie reactia mamei, mi-am dat seama care au fost motivele ei: mama a inceput sa se ingrase dupa ce m-a nascut pe mine (eu fiind al 3-lea copil) si a continuat sa se ingrase si dupa fratele meu mai mic cand deja avea 33 de ani, si ea probabil a facut ceva corelatii intre varsta (eu aveam 35 de ani cand l-am nascut pe Vlad), mostenire genetica (seman perfect cu mama la trasaturi), si i-o fi fost frica sa nu patesc ca ea, sa ma tot ingras, sa nu ma mai iubeasca sotul (desi tata a iubit-o pe mama rau de tot pana in ultima lui zi de viata).. etc.. etc... . Vezi tu, uneori, cei din jur ne vor doar binele, si sunt ingrijorati in legatura cu noi, doar ca nu stiu sa se exprime in cel mai fericit mod! Iar in perioada imediat urmatoare nasterii, si noi suntem mai sensibile si nu intelegem chiar exact mesajele lor de afectiune !

lui Mihnea!!!

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Ella, scuze, cred ca nu m-am exprimat chiar bine la mesajul cu amidonul din mancarica pt. bebe. Ai dreptate cu amidonul modificat, si eu chiar asta voiam sa subliniez, ca trebuie sa citim etichetele de pe borcanele, si sa ne "documentam" in legatura cu compozitia. Vazusem ca mikiion se "speriase" de acidul ascorbic, si ma gandeam ca nu intotdeauna in spatele unor denumiri mai pompoase se ascund substante inadecvate copilasilor .

Nici acum nu cred ca am fost prea coerenta, oboseala isi spune cuvantul , dar sper ca ai inteles ce voiam sa spun .

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Nani-Nani
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/th_MOV02400.jpg

Poze

...piul mamii/mamei

Gigutza, multumesc pentru incurajari si...poate nu trebuia, dar am ras pentru ca m-a amuzat povestea ta.
Ce nu imi convine mie este faptul ca eu trebuie sa am grija de toata lumea sa nu se simta afuscata dar ea, lumea nu poate sa aiba grija sa nu ma calce pe nervi.
Pana si sora mea, mi-a sarit in cap ca ce tot "calesc" copilul, ca-i bebelus si ca m-a prostit internetul .
Mama nu se baga peste deciziile mele dar are si ea o dambla, cand iese afara cu bebe, fuge repede la ea in casa ca sa o vada vecinii ca are nepot (cred ca am mai scris asta) nu se gandeste ca copilul ala trebuie sa stea afara sa ia aer. Si cand i-am spus s-a uitat la mine si m-a intrebat "DAr ce te deranjeaza asa ca imi aduc si eu nepotul acasa? Ca daca Mihnea cand va fi mare imi va reprosa ca vreu sa stau cu nepotul meu mie cum mi-ar cadea?" I-am explica ca nu vad legatura, ca eu nu-i interzic sa stea cu el, tocmai de aia o las cu ea la plimbare. Dar frate cand e plimbare e plimbare cand e de stat in casa e de stat in casa. A facut faza asta de vreo 4 ori de fiecare data m-am luat de ea si a 5 oara tot ea imi spune ca sunt isterica, ca ce are daca isi duce si ea nepotul acasa. Asta ma face sa cred ca ea nu a ascultat niciodata ce-i explicam eu.
Sau, sa zicem ca musafirul se duce la baie sa faca pipi. Eu aud ca nu da drumul la apa sa se spele, asa ca imdiat sunt in zona sa-l rog sa o faca, asta inainte de a ajunge la bebe. Iti dai seama ca mor de rusine dar o fac. Si ce primesc in schimb? Un raspuns de genul "Dar m-am spalat", la faza asta ma lasa masca, ca eu aud cum trag apa si ies imediat, deci cand se spala pe maini? inainte? sau "Fata dar prea esti disperata", cred si eu ca asa par daca astept omul la usa de la baie, dar ei ce vor? Sa-mi fie mie rusine sa le spun, ei sa vina sa puna mana pe bebe si eventual dupa aia sa-i intreb" Nu va suparati, v-ati spalat pe maini cand ati fost la baie?"....ah si sunt multe, multe, multe. Imi cad dintii doar cand ma gandesc la ele.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina
Gigutza, multumesc pentru incurajari si...poate nu trebuia, dar am ras pentru ca m-a amuzat povestea ta.

Asta era ideea.. sa te fac macar sa zambesti

quote:
Pana si sora mea, mi-a sarit in cap ca ce tot "calesc" copilul, ca-i bebelus si ca m-a prostit internetul .

Pai atunci sa-i facem cunostinta cu sora-mea, care, dimpotriva, ma lauda ca l-am calit pe Vlad si ca mare noroc am avut cu Internetul, ca si-ar fi dorit si ea pe vremea ei sa fi avut asa ceva .

In rest, ce sa-ti spun, te inteleg f. bine. Ii inteleg mai putin pe cei care merg la baie si nu se spala pe maini. Chiar si fara sa fi fost un bebe mic la mijloc, e o regula elementara de igiena si EI ar trebui sa se simta prost, nicidecum tu! Ca anticorpii si-i formeaza bebe cu totul altfel, nu daca pune mana pe el cineva care "uita" sa se spele pe maini dupa ce a fost la baie.

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

In alta ordine de idei... cine vine duminica in parcul IOR si pe la ce ora? amiss, shoricutza... Luanaaaaaa... nu bem si noi o bere? ????

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput