Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Amiss, io am hanorace de bumbac cu gluga ptr vreamea asta si cand este asa racoare ca azi ii pun gluga pe cap. Cred ca este f important instinctul tau ... te sfatuiesc sa te bazezi pe el ca este mai eficient decat orice. Io una nu tin minte sa fi citit in Capraru cand trebuie pusa caciulitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Shori, este posibil sa ai ciclu peste alaptare...si de asemnea este posil sa ai o cantitate mai mica de lapte, dar dupa ce trec zilele cu pricina sa revina la normal(eu nu am fost asa de fericita...cum mi-a venit menstruatia, gata si laptele-ce-i drept incepusem sa am din ce in ce mai putin lapte mai devreme de aveniment). A, si inca ceva, se modifica putin compozitia chimica a laptelui si e posibil ca asta s-o faca agitata pe bebita(nu-i obligatoriu).
ici

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Shori, stai linistita.Eu am menstra de la 6 saptamani si alaptez in continuare.Vezi ca s-ar putea sa fie Ana mai nelinistita in perioada asta.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Amiss, am vazut diversificarea cu Petra , dar nu am vazut papitzaDulce tare pustoaica , parca are parul facut cu gel

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Alia pai suntem la pasul unu: sa cunoastem instrumentele Papica vine abia in decembrie

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Lyly809, ce inseamna produse Mustela mult mai ieftine ca in farmacii? Cat de ieftine? Si ce sunt produsele Roc. Eu ma impac tare bine cu Mustela..am folosit in sarcina.
Fetelor leagane ati vazut?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Larissa, iti raspund cu intarziere pentru ca n-am reusit sa mai intru pe net... cam cu 30-35% mai ieftine. Adica, am dat pe: gel de dus 500 ml, crema hidratanta 300ml, crema fatza hidratanta 40 ml si ulei pentru masaj 100 ml 100.5 ron. Numai crema hidratanta pentru fatza costa in farmacie 38.5 ron, stiu pentru ca am luat. Pentru ca am cumparat produse peste 100 ron am primit o lotiune de corp Mustela pentru mine (din aceea la 200ml). Jucariile cadou sunt faine, Alec s-a indragostit de ursulet, probabil ca-i place culoarea belu.

Produsele ROC constau in ser pentru fermitate 100ml, crema pentru tratarea celulitei 150 ml si 14 plasturi pentru celulita, pretul e 150 ron (stati nu dati cu roshii) in farmacie astea costa cca 400 ron

Alec al meu bea cu placere sucul de morcov cu mere, dar avem si ceva colici de la el. Dimineata e la suc de portocale, crestem progresiv cantitatea.
Am pus vreo 4 poze de la Moeciu aici si una in care Moaca se uita cu tatsu in oglinda CINCI POZE NOI

Roxaniciu, Catalin este un dulce!

O seara si o noapte buna va doresc, alaturi de Moacele voastre

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

VA salut si va sarut ca dragi mai imi sunteti toate.
Aseara eram varza, astazi sunt tot varza dar murata . Va multumesc pentru sfaturi, pentru aprecieri, pentru tot.

Gigutza, care ma adimra, eu nu la fete m-am referit ca nu ma mai iubesc, ci la cei din jurul meu. Se pare ca eu nu mai contez de cand il am pe bebe, ba chiar ii deranjez ca-i cicalesc cu "spala-te pe maini", "nu-l mai pupatzi pe manutza", "nu-l mai zguduiti asa ca tocmai a mancat"...se uita la mine cu mila si-si zic, probabil "ia uite ce isterica a devenit Carmen". Parca nu eu as fi mama si el copilul meu si eu ca mama stiu ce-i mai bine pentru el. MA simt data la o parte, privita cu compatimire, si fiecare face ce vrea ba se mai si ratzoiesc la mine "lasa draga sa faca copilul anicorpi, ce atata spala, spala, spala". As vrea eu sa-i vad pe ei/ele cu proprii copii cand or face vreun herpes sau o buba dulce daca vor fi atat de incantati de "anticorpii" dobanditi de copilul lor. Chestia asta ma infurie peste masura si nu reusesc sa fiu lucida ca sa le explic cum sta treaba.

Gabi, si mama mea tot asa mi-a spus, mai fa unul (copil) ca sa ma mai linistesc...dar daca se dubleaza nelinistile mele, ce ma fac atunci?

mikiion multumesc pentru complimente si ma bucur de asemanarile dintre bebei. Cum spuneam, normalitatea de data de multime. Daca toti bebei fac asa inseamna ca e normal, numai ca eu doar pe al meu l-am vazut...

arleena, multumesc. Am vazut toate pozele cu Alex, am dat slideshow si mi-a facut placere sa le urmaresc. Unele dintre ele mi-au facut un dor nebun de munte (eu credeam ca ai tu vila acolo dar pe urma am vazut ca erati in vacanta. Sau ai ?) Cele din prima zi de viata a lui alex, din primele mai exact, off, mi-au trezit asa o nostalgieeee...

shoricel, eu alintata? De cine? Tocmai am scris ca eu nu mai contez pentru cei din jurul meu.

adi asa face si Mihnea cu bibe, de ma deruteaza total. Il impinge il trage inapoi, nu nimereste gura tot timpul, mai baga si prin oki si prin nas, de nu stiu ce sa cred, vrea sa suga au ba .

Luana si multumesc. Ma bucur ca nu ai venit la targ, macar una sa fie fericita daca nu se poate amandoua . Cosmar, crede-ma...si Mihnea care incepea sa se zmiorcaie la fiecare balon spart, si se spargeau baloane intr-o veselie.

Doroti, eu ma simt asa acum, ca o femela care a nascut un pui si el e centrul atentiei. Asta nu-i o problema, problema e ca eu femela nu valorez nici cat o ceapa degerata. Toti stiu mai multe decat mine si mai bine, toti mai putin eu.

Ella, saru'mana pentru pachet. Zici ca-s de la 6 luni incolo? Atunci nu era nici o graba, noi nu am inceput nici cu astea de 4. In poza cu Ana infasata sa stii ca seaman cu Mihnea, sau Mihnea seamana cu ea. Am vazut eu ca se uita mama cam chioras la poza, dar nu a zis nimik ca deh, avea fasa roz, copilul si stie ca Mihnea nu are nimic roz .

Nastad si eu si sanatate multa.

Daryana (ce rau imi pare pt ziua de ieri). Cat priveste "incurajarea" ta cu ce o sa ma astepte mai incolo ...mai bine ma impusc de acum. Glumesc of course.

Amiss, eu nu am mai iesit in IOR pt. ca-i departe de mine, vlad e in delegatie, si nu are cine sa ma aduka...eu nu am vazut poze cu Petra "diversificata". Unde sunt? In schimb am vazut una cu mama ei iesind din mare ca o sirena...dar imbracata. Foarte frumoase pozele de la mare, si detaliul din parc si nisipul de pe picioruse .

Am tinut sa va nominalizez pe toate pentru ca v-am citit de dimineata, nu am avut timp pana acum sa va raspund, si m-am mai linistit cand fiecare ati mai adus o copletare la tabloul unui bebelus.

Mihnea in continuare nu mananca, in 3 zile a pierdut 200 gr. deci are 6,600kg, ceea ce face ca in 2 luni el a luat doar 900 de grame. Astaseara cand ii schimbam pampersul am inceput sa plang cand am vazut cat trebuie sa strang aricii aia pe mijlocul lui si ma gandeam ca toti bebei au trecut la nr. 4 iar noi se pare ca ne intoarcem la 2. Nu-i o gluma, chiar asa cred ca o sa se intample daca o tine in continuare asa. La medic nu mai merg. Am fost la 3, dintre care 2 renumiti si mi-au spus ca este sanatos...asa ca o sa am si eu peste cine da cu masina daca s-au inselat.
Nici nu vreau sa ma uit cata mesajul am scris.
Noapte buna si ne vedem maine...citim .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Ah, Andreea, nu stiu daca in Capraru sau in Spock, am citit ca pana la 15 grade afara, nu este nevoie de caciula la bebe. Dar stiu sigur ca am citit in Capraru care insista sa nu se puna caciula in cap bebelusului cand acesta sta in casa si intrezice de-asemenea sa se puna caciula in cap dupa baie ca este foarte periculos pentru sanatatea lui. Si parca tot in Spock am citi, ca nici sosetele nu sunt recomandate in casa, dar sigur fiecare face ce vrea. Eu am acum in casa 23-24 de grade. Daca la iarna va fi la fel nu vad de ce l-as imbraca mai gros in casa doar ca afara este viscol? Intelegi. Dar DAR, eu cred ca afara ii pui sau nu caciula in functie de instinct. Eu asa fac. Nu i-am pus-o niciodata pana acum. Deci ori nu-mi functioneaza instinctul ori il am mai spartan .

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Lacramioara ti-am admirat piticul si tocmai cand ma pregateam sa spun ca-ti seamana leit am vazut poza din oglinda si-mi pare acum ca seamana cu amandoi. Am vazut ca are o mingiutza in mana, e cumva aia de la Chicco care si canta? Vad ca are scaun de masa deja...bravo, baiat mare.
Eu vreau doar de la noenato sau Cam, dar asta de la cam e mai scump cu un milion si e la fel ca cel de la neonato. Am vazut scaunul in Cora, in magazinul pt. copii nu in hipermarket si nimik nu ma poate face sa ma razagandesc sa iau altceva decat pe asta. Acolo era 4 700 000, dar eu speram sa-l gasesc la targ mai ieftin dar nu fu .

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Iote niste poze....dragoste frateasca
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02399.jpg

Mami si prichindeii:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02397.jpg

Are mama o fetita pistolar
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02376.jpg

Daria poarta haine de bebe de 6 luni cu toate ca ea are 4.....si nu e nici exagerat de grasa nici de lunga.....cu scutecele.....am facut o mare descoperire, scutece care se cheama DIPERS si sunt pana la 10 kg si la numai 6.000 lei bucata pe cand pampersul 4 e 9.500 pe aici. Sa va spun drept ca e si mai bun, ca fata mea nu se mai inroseste pe la cute si mai are si elastic la spate si nu iese kk....deci si bun si ieftin.
Noi mai purtam caciulita pe afara ca dimineata avem can 3-4 grade, dar asa doar una subtirica.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput