Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Shori, te salutam si o pupicim pe Ana! LA Moeciu a fost foarte frumos...
Arleena, mie nu-mi place sa laud, dar pustiul tau este intr-adevar o frumusete
Roxana Claudia, ce face Catalin? Vreau poze sa vad! Cu dedicatie, hihihi
Luana, suna cand te-ai intors, sau mai bine intra pe mess, te astept!
Am fost la babyexpo impinsa de la spate de sot, care s-a oferi tsa stea cu Mocutza.
Am achizitionat o gramada de lucruri:
produse Mustela la greu, preturile erau mult mai mici decat in farmacii, iar cadourile superbe, un ursulet bleu pe care Alec il adora deja si niste cuburi. plus un cadou pentru mine, gelul anticelulitic

din pavilionul D, o marioneta (10 ron), o jucarie cu multe culori si picioare,inclusiv zornaitoare, fosnitoare si o "oglinda" pe burta jucariei(un material in care bebe se poate oglindi)

cosmetice si de la frezyderm, sunt superbe, talc lichid, gel de dush
nu stiu cu ce va imbracati ciresele la iarna dar eu am luat o salopeta matlasata cu gluga SUPERBA bleumarin la 49 ron si o sapcuta groasa cu urechi asortata, ghetute minunate...

un CD cu cantecele noi, ca ne-m plictisit de "iepurash-coconash" si de "Ghita, te-astept deseara la portita"

un body moale-moale cu maneci lungi si pantalonasi cu bretele asortati- am inceput sa evit pantalonii cu elastic in talie, oricat de larg ar fi elasticul
servetele parfumate
Humana cu cereale, tot ce aveau, cu maracuja, banane, vanilie etc.
Mi-am rupt mainile carand toate minunile alea. Va pup,
...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

si m-au imbarligat cei de la Mustela de-am luat si ce aveau la oferta, produse ROC pentru subsemnata, hihihi

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Lyly809, ce inseamna produse Mustela mult mai ieftine ca in farmacii? Cat de ieftine? Si ce sunt produsele Roc. Eu ma impac tare bine cu Mustela..am folosit in sarcina.
Fetelor leagane ati vazut?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacramioara - Catalin e mare( si la propriu si la figurat), are aproape 8 kg, alaptat exclusiv si inca n-am inceput diversificarea, vesel cat cuprinde, se trezeste 1 data pe noapte pe la ora 4, doarme rade, vorbeste si tipa la greu. Cea mai noua gaselnita a lui sunt 2 jucarii cu inele cumparate de la babyexpo cu care se joaca mult. Le compara, rade la ele, mai arunca cate una, tipa si apoi o apuca din nou....Ii place sa-i cant la nebunie..asa ca soprana m-am facut

Astazi am fost din nou la babyexpo, ca nu prea aveam ce face pe acasa si am luat iar hainute super frumoase. Catalin a dormit tot timpul desi mai tresarea saracul din cauza baloanelor care se spargeau..

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

sunt pe fuga...ca tre sa plecam azi la cunatu la aiud, maine ne intoarcem si duminica mergem la baia mare la o nunta(camelia abia astept sa pap castane...ne zici unde gasim in aproprierea nuntii?nunta e la hotel parc din cate tin minte)...offf tot pe drumuri

dar tin sa va multumesc de aprecieri la adresa lui fiu-mio

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Lyly chiar ca ai cumparat o gramada de lucruri de la babyexpo sa le stapanitzi sanatosi ...

Fetelor, am si io o intrebare. De ieri mi-a venit o tentativa de ciclu desi alaptez bine merci. Este normal? ca parca nu trebuia sa vina in timpul alaptarii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Shori se poate ciclu peste alaptare. Mie mi-a spus ginecologul ca daca imi vine ciclul nu e musai sa nu mai am lapte. Poti alapta in continuare! Si cand ma gandesc ca sunt si sarcini peste ciclu dapai alaptarea!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Diana79 de ce nu mai pui si tu niste poze cu frumusetzea ta de fata? mai ales ca are si cercelusi acuma ...
si io i-am pus Anei acum 2 saptamani si mi-a fost atat de mila de ea ca s-a si infectat la o urechiusha.
Pupam fetele frumoase si asteptam sa veniti in Romania sa ne si vedem.

Roxana Claudia, Catalin este un frumos dar poza cu palariutza pe cap este preferata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Tocmai am venit din parc!
S-a racorit bine afara si eu una am facut frigu'. Ce scrie in cartile alea minune ale lui Capraru si Spock despre cand trebuie pusa caciulita la copii?? Eu nu i-am pus caciulita Petrei in parc dar toti copii aveau. Nu as vrea sa ii fac rau fetitzei si sa o tin sa ii inghete urechile. Nu e bine deloc sa tii capul in frig totusi. Am uitat ce-i drept de caciulitza...dupa o vara asa lunga....

Deci: cand trebuie sa le punem caciulitza?? Carmina tu ai citat la un moment dat despre asta dar nu am retinut ce si cum.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Amiss multam ptr raspuns ca intrasem in panica. credeam ca este inceputul sfarsitului cu lapticul meu.
Io nu vreau sa incep diversificarea mai devreme de cinci luni (desi ii dau si Similac completare), asa ca nu vreau sa mi se dea planurile peste cap.

Mergi la inceput