Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip
Si eu sunt pe baricade la ora asta. Tocmai am terminat din a ma plange sotului(am inceput la 23.30)...se pare ca m-au appucat si pe mine depresiile din cauza oboselii. Pe mine ma termina cand am dezordine si mizerie in casa . Nu sunt o maniaca a curateniei dar cand e curat ma simt mai bine si relaxata. Cred ca am sa angajez pe cineva sa vina de 2 ori pe saptamana sa imi faca curat sa pot sta full time cu Petra si sa nu o mai vad asa de trista si plansa cand nu stau cu ea.
Iuitati aici ce trista e . Mi se rupe inima. uitati www.flickr.com/photos/ami_si_cip/249646484/" target="_blank">aici

NE VEDEM IN IOR SIGUR! tare as vrea sa vin! Sper sa tina si vremea cu noi .

Ioi.. m-ai terminat cu poza asta !!!

Ce ma bucur ca esti si tu prin zona la ora asta ! Luana mai lipseste...

Si cum tot sunt sfatoasa (de la sfat ) la ora asta: daca poti, ia-ti pe cineva sa te ajute la curatenie! Nici eu nu sunt maniaca in privinta asta, desi macar odata pe luna ma apuc sa frec bucataria si baia de fac bataturi... dar dezordinea din casa ma omoara... imi da o stare de disconfort si-mi afecteaza starea de spirit... daca in casa e cat de cat ordine, altfel ma bucur de timpul petrecut cu copiii mei. Daca, dimpotriva, e dezordine, intru in panica si nu stiu pe ce sa pun mai repede mana sa strang.. sa spal... si bineinteles ca incerc sa fac 10 lucruri deodata si nu-mi iese nici unul... atentia mi-e cu totul in alta parte decat unde ar trebui sa fie... si nu iese nimic bun din asta!!!

Si daca m-ai vedea acum, din ce "haos administrativ" iti dau sfaturi ... dar las', ca maine e sambata... si le-om face noi pe toate !!!

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Mai Gicutza, poza asta a ta m-a emotionat pana la lacrimi.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Sa-i vezi acum, de cand a crescut si Ana... ca imi dau mie lacrimile cand il vad pe Bubu pupand piciorusul Anei si pe Ana sorbindu-l pe frate-su din ochi si zambindu-i cu gurita pana la urechi!!! E cumplit de frumos!!!

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Pt Carmina. Hai sa facem comparatie...... Mai ales in asta in care darama patutul...www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=2" target="_blank">filme

Mihaela

http://mionita.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

miki moama ce playstation are acolo!! Ce cool e. E un fel de "patruica" cu burete? Imi place foarte mult

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

FETELOR LAMURITI-MA SI PE MINE !

acum doua seri am alaptat-o pe Teo la sin (peste noapte) ultima oara
ieri s-a chinuit mititica sa traga din sin si aseara la fel iar la mine-n tite nimic, nici un strop de lapte Deci sunt mai mult de 24 de ore de cind nu mai am lapte si nu imi explic de ce s-a intimplat asta asa brusc
Poate sa mai imi vina lapte, sa am asa o perioada de o zi doua fara lapte ?
Sinii nu ma dor si simt si eu ca sunt goi...

Mentionez ca ii dadeam si milumil completare, poate asta o fi cauza? nu stiu ce sa mai zic dar am remuscari si ma simt vinovata

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

dolce dupa ce ti s-a reglat lactatia, sanii sunt moi si par goi. Eu una mereu ma panichez ca nu mai am lapte. La fel, cand sunt foarte obosita si stresata si nu am mancat foarte bine, abia daca storc un strop dar se pare ca bebe stoarce acolo ceva.

Nu exclud posibilitatea ca sa iti fi scazut foarte mult productia daca ii dai si completare si daca nu ai stimulat serios sanul. Cred ca bebe iti spune cel mai bine daca mai ai lapte sau nu.

Nu cred totusi ca laptele dispare brusc. E un proces treptat ...

Odihneste-te mai mult, papa bine si pune fetita scumpa mai des al san, chiar daca nu are ce suge,...dar inainte de masa cand ii e foame ca sa traga bine...

SA fie bine!

In IOR duminica pot veni de la 14 in colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Dolce, Amiss are dreptate. La un moment dat sanii nu mai pleznesc si nu mai sunt atat de tari ca inainte dar fara sa se diminueze cantitatea de lapte. Io de o luna n-am mai murdarit niciun tricou de lapte si inainte schimbam cate 3-4 pe zi dar lapte am ca si inainte. Ai incercat sa te mulgi sa vezi daca intr-adevar nu mai iese nimic?
Oricum, am scris si acum cateva pagini despre NUTRINATAL ... du-te si cumpara de la plafar si ia cate 3 pe zi sa vezi ce minuni face. Pe mine m-a scos din belea de 2 ori pana acum la modul ca de abia mai scoteam 20-30 ml la un muls iar dupa 2 zile umpleam pompa. Tot pe aici pe forum s-a scris despre el si este f bun ....
Iar vinovata nu trebuie sa te simti ca doar ai facut ce credeai tu ca-i mai bine ptr bebelina ...

Mergi la inceput

uf ce vreme ... daca e asa si maine?? Noi nu avem husa de ploaie la carut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Salutare ciresici,

hop si noi dupa o perioada luuuunga de absenta. vorba lui Mag...oboseala asta :-).

Raportam si noi la 4 luni: 7100 si 65 cm in lungime. Ne-am facut un grasun si nu stam locului nici o clipa. Dormim noaptea intreaga(ma intreb pana cand va dura fericirea asta). Si pe noi doctorul ne-a anuntat ca peste o luna ne va iesi primul dintisor. Sa o vedem si pe asta :-).

In rest, papam san si completare. in curand trecem si noi pe diversificare. Am facut rost de doua carticele despre diversificare si le voi trimite luni pe adresa comuna. Sper sa fie de ajutor.
Mi-am promis ca in sapt ce vine sa punem si noi poze. Ca nu se mai poate.

Irina
e mai bine Raducu? Te sun cand ajung in Brasov-sa respir iar aer de munte.

Carmina, am inceput sa ne plimbam pe aici, dar e tare dificil printre blocuri. Am gasit si cateva parculete si ne tot rotim in ele. Mi-e greu insa sa il adorm pe Rado afara. ca trebuie sa te feresti de masini..si cand adoarme bebe afara incep claxoanele si tipetele. Chiar nu se compara cu Brasovul. Ne-am acomodat insa ne-a fost tare greu la inceput. De abia acum a inceput Rado sa doarma bine si ziua.

Maine mergem acasa:-)

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Salutare ciresici

Mihaela, nu ziceai ca pleci azi? Cred ca abia astepti sa te vezi la Brasov..
Radu e mai bine dar nu bine... mai vedem.
Pupici lui Rado scump si mai asteptam poze!

La scaune de masa ce recomandati, fetelor?

Pupici

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput