Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
LYLY809 spune:
Seara buna, cireshici! Mey, am lipsit 3 zile si ati scris, de numa'...
Am vazut multe poze frumoase, smecherica de Petra lui Amiss
, grasunica lui Adib cu zambetul ei superb, papushica lui Miraje cu nisip pe talpitze... si pe toate celelalte...eee, eu si Mocutza ne-am uitat mai mult dupa fete, hihihi![]()
Am ametit citind mesajele voastre, citesc mai mult printre randuri din lipsa de timp. Chestia cu nebagatul in seama este un bullshit, iar asta o stiti si voi, daca nu esti activ pe forum, mai greu isi aminteste cineva de tine! Posteaza mesaje, si vei primi raspunsuri![]()
Noi nu mergem la babyexpo ca n-avem chef de imbulzeala
Inaioana si Mag, frumos in Toscana.
Noi n-am fost decat la Moeciu de Sus si ne-am intors prin Rucar, apoi pe Valea Dambovitzei, am luat si multe mere din Voinesti, pentru sucul lui Alec.
Va pupam dulce
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
gabi25 spune:
CARMINA parca ai descris-o pe Daria cand spuneai de Mihnea. Sa vezi cand papam cu lingurita cata treaba e pe noi ca ea e ferm convinsa ca nu o sa ii nimeresc cu mancarea in gurita daca nu tine si ea
. De tipat....tipa cam de acum o luna si mai ales la frate-su, sau cand o cert eu, ia o figura de smechera si tipa cat o tin plamanii. Pe pat nu sta decat cand doarme (noroc ca doarme toata noapte, cu pauzele de supt: 2-3-4, dupa caz), ca ziua ma capie cat poate urla si daca am nesimtirea sa ma fac ca nu o aud plange cu lacrimi de crocodil.
Nu fi stresata, e normal sa te simti asa....eu, cand era Rares mic, ma simteam mama denaturata si cand il lasam 2 minute sa ma duc la baie....aveam tot felul de pitici pe creier cum ca ma gandeam ca atunci cand cobor scarile cu el si cu caruciorul poate il scap si mai cad si eu pe el....ce mai ajunsesem sa ma consider nebuna complet....si ce mai boceammmm. Dar acum cu doi copii si cu casa, si cu mutatul si cu mancarea la muncitori si inca multe altele.....ma crezi ca nu mai am timp......deci concluzia? mai fa un bebe ![]()
Eu sunt tot un nerv cu casa, ca muncitorii au avut zile in care s-au relaxat si uite ca trebuia sa fim mutati de o saptamana si eu cred ca mai trebuie amanata inca o saptamana. Mobila de dormitor nu am gasit, cea de bucatarie vine abia marti.... Rares deja mi-a racit dupa 4 zile de camin si ma chinui sa il tin departe de Daria, asta insemnand sa nu il las sa o pupe toata ziua cum era el invatat si asa se supara pe mine 
Cu Daria in schimb am satisfactia ca ii place sa pape si totusi de la san suge la fel de mult ca inainte, poate chiar mai mult. Ii pun legumele ca pentru supa la fiert, dar cum ea nu bea din biberon i-am facut ca un piure din legume si l-am ingrosat putin cu orez de la Nestle...ii place mult, apoi ieri a ras un borcanel de 100 g de piure de piersici de la Hipp (am gasit metoda de a il da mai usor decat cu lingurita - cu seringa de la Nurofen
, a mers), branzica cu banana e pe primul loc in topul preferintelor si la fel marul amestecat cu banana.
Ma duc sa mai strang cate ceva si sa ma arunc in pat.
Inainte pup absolut toate cireselele frumoase si toti cireseii feti-frumosi....fara discriminare
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
mikiion spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu transpiratia.
Vad ca ati inceput diversificarea. Aveti vreo carte cu retete pentru bebelusi? Daca da , mi-o puteti recomanda si mie? Si ce ustensile de bucatarie folositi, pt. prepararea alimentelor. Azi am avut revelatia ca trebuie sa imi trimita mama tifon, ca aici nu stiu de unde sa cumpar...
M-am uitat si eu prin farmacii dupa mancare pt. bebe. Si eu sunt destul de incantata de micile borcanele. Exista unele biologice, la care m-am cam hotarat. Si am vazut ca acum catva timp cineva aici se plangea ca au si zahar. Am vazut la Heinz ca nu au zahar, cel putin pt. morcov... Insa altele aveau, si amidon si acid ascorbic..... Asa ca trebuie sa citesc cu atentie inainte sa-i dau. Aici sunt vreo 5 firme care tin piata, si la borcanele si la cereale. De ex. Humana nu exista... iar Nestle nu e cea mai raspandita. Au firmele lor americane care tin piata.
Mihaela si Marca-Adrian pokemonul nascut pe 4 iunie)
http://mionita.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png
mikiion spune:
carminabulina ti-am admirat filmuletele. Pe mine chiar m-au linistit ca am vazut ca are aceleasi gesturi ca Marc. Pe care si eu il vedeam prea agitat. Sa-l vezi la criza de la ora 7 ...100 oamneni nu-l potolesc, si doar plimbarea in scaunul de masina , si balansarea lui( adica 7 kg marc = 3 scaunul, saracul de taticu face muschi) merge. Noroc ca de vreo sapt crizele s-au potolit... poate au trecut si colicii...
Si de cosmaruri... Eu am unul in fiecare noapte, ca nu mi-am facut tema la matematica.... Nu radeti , ca eu sunt cu stiintele umaniste in cap si mate a fost un chin. E cel mai urat cosmar pe care il am. Asta dupa acela ca dorm pe jos si ma musca de mana un soarece, si cand ma trezesc, erau gherutele lui Marc bagate in mana mea.....
http://mionita.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png
gicutza spune:
mikiion amidonul e necesar bebelushilor, ca de fapt si oamenilor mari, iar acidul ascorbic e VITAMINA C! Deci nu e nici o problema faptul ca sunt continute in borcanasele cu mancare
.
Carte de retete nu-ti trebuie deocamdata, ca pana spre 1 an baza e supica, suculet de fructe cu pulpa si cu biscuiti rasi, branzica amestecata cu fructe, si oricum, pe parcurs vom mai face schimb de experienta
.
Vlad si Ana
Sa traim bine!
arleena spune:
carmina stai linistita ca nu esti singura are trece prin starile astea.....iar referitor la MIhnea e perfect normal....si Alex isi baga degete in ochi, cand suge, daca nu-i tin manuta isi da in cap cu atata forta ca pufneste in plans cateodata....ma chinui sa-l tin de manuta, si de picioare ca zici ca are custirita-n fund cand papa.....atat se framanta si transpira tot.....daca nu se loveste ma pisca pe mine de san, sau isi baga degetele in gura la mine si ma prinde de nas, ma loveste in san...tre sa-l tin cu forta.....ahhh si tipa mai nou de mi-e frica sa nu raguseasca si el se distreaza de numa de suntele pe care le scoate.o sa creasca si o sa ne fie dor de momentele de acum
angelica draga nu te mai uita la stiri, in special la alea de la ora 5. eu am renuntat de cativa ani...prea deprimante![]()
fetelor, referitor la vigantol, io is la a 3-a sticluta.....asta pt ca le-am consumat pe primele 2.....ii drept ca jumate le primea pe fata ca nu statea numai cu chin sa-i picur in gurita...si chiar am intrebat la un momnet dat daca se dau cu reteta sau se iau direct de la farmacie...daca se da gratuit de ce nu zic medicii de familie??ce fac cu ele?ca doar nu le folosesc ei
sa va zic ce ocosenie am facut....am spalat husa de la scaunul de masina si nu mai stiu sa pun centurile

offff
nu dau nume sa nu supar pe nimeni daca nu mentionez dar am vazut toate pozele.....
scumpi scumpi scumpi....
si pt feletele care se simt invizibile.....sa stiti ca sunteti cititte dar din lipsa de timp si bbei plangacios poate nu primiti raspunsurile si atentia dorita...si eu cred ca nu sunt bagata in seama de multe ori...da' nu ma supar....ca stiu ca nici eu nu pot raspunde la toata lumea....mai ales ca mai nou se scrie de abia apuc sa citesc.....
oare ce mai vroiam sa zic??sunt rupta de oboseala si eram pe punctul de a adormi..ma uitam la un film....si sotul pac schimba canalul pe nus'ce talk show si mi-a sarit somnul

azi noapte la 1 s-a treit piciu si nu voia nimic special(nici papa, nici sa faca kk, nici in brate, nici nu plangea)doar sa stea treaz..a adormit pe la 3 juma...
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
arleena spune:
am uitat sa intreb
inaioana unde ati fost cazati?hotel?pensiune?sau??...m-a terminat psihic piscina aia....pana e gata casa nostra dureaza si pana e gata si piscina

de
POZE
nasterea
arleena spune:
vreau sa ma laud si eu ca am baiat shmecher
http://new.photos.yahoo.com/arthemis_79/album/576460762310212627/photo/294928803099143129/0
si avem si filmutele razacioase si tipatoare...enjoy
de
POZE
nasterea
shoricutza spune:
Arleena scump foc pustiul tau!
Vivighe pai de ce nu-ti iei tu papushica si masinutza din dotare si nu vii pana in IOR sa ne cunosti? sunt convinsa ca fetele ar percuta rapid la asa o intalneala ...
Amiss multam de complimente
... adevarul e ca ne place tare mult salopetzica rosie ...
Pupam pe Petra frumoasa si sper sa ne intalnim mai des.
Lyly bine ai revenit! cum fuse la Moeciu?
Inaioana sa-ti fie de bine vacanta care se pare ca a fost super. Anul trecut bantuiam si io pe acolo in luna de miere ... m-a apucat nostalgia cand am vazut pozele ...
Carmina esti o mica alintata! cum adica nu te iubeste nimeni? vezi ca iei bataitza! Iar Mihnea este un dulce si un frumos! pune mana si relaxeaza-te. A, si am auzit ca mai bantui prin IOR si io nu te vad ... pai e frumos?
shoricutza spune:
Am uitat sa spun ca am fost si io la targ azi. Vroiam sa cumpar scaun de masa dar neonato si cam (ca m-am molipsit de la Carmina) nu au fost pe acolo asa ca n-am luat nimic. Preturi mari, aglomeratzie ...
Vreau sa va spun celor care mai alaptati de un produs (sunt pastilutze) care stimuleaza lactatia si care pe mine ma ajuta f mult si anume NUTRINATAL. Este super, natural, pe baza de chimen, anason si marar si este bun si ptr bebe. Se gaseste la farmacie sau plafar.