Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
daryana spune:
Florypop, ce seamana bebitzul tau cu David al meu... au acelsi nasuc in vant si aerul ganditor,preocupat...
Magda si Ioana bine ati revenit... mi s-a facut si mie dor de vacanta si de vara si de tarile calde...
La Babyexpo lume multa rau, copii urlaciosi cam peste tot, inghesuiala mare si preturi mari sau macar la fel de mari ca de obicei... eu nu inteleg cum fac astia targ si-si muta taraba la polivalenta si atat... nu tu promotie... nu tu reduceri... nimic... ca romanasu oricum cumpara ca nu are incotro... Singura chestie buna e ca sunt muulte magazine adunate la un loc si nu mai trebe sa alergi dupa ele... si cand sa plec (apropo Carmina si Vivi
papa ca nu am apucat acolo) in fata stabilimentului un Bentley cu sofer cu numar de Germania... ghici cine...
Pozici David
carminabulina spune:
Hai daryana spune cine nu ne mai tine in suspans?
Parerea mea: a fost oribil la Baby Expo, m-am si pierdut si de Vivi si de Daryana, copilul a inceput sa urle furtuna incepuse si ea eram un car de nervi. Nu am gasit nimik din ceea ce imi trebuia iar daca mi-a palcut ceva era ffffff scump
. Nu ma mai duk niciodata.
Camelia fii dragutza si explica faza cu inimile ca eu tot nu o inteleg sau tu Angelica. Ca donatii au facut mai multe dintre noi dar nu toate au primit inimioara asa ca nu cred ca-i asta sau atunci inseamna ca se dau inimile dupa ce? oki frumosi sau la intamplare?
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
mirage spune:
Amiss, dada, fetele noastre or sa mearga la coafor mai devreme!
Pupam Petra dragalasa si smechera(ca taaare bine ii mai sade in pozici)!
Despre mare .... deh, cand eram io in dubii daca sa ma arunc inspre litoral de la 700 km distanta si cu 2 copchii la purtator m-am uitat la pozele tale si m-am decis. Prea faine erau pozele cu Petra in wrap, ca sa nu mai zic de talpitzele pline de nisip...
Asa ca am luat exemplu de la tine 
In alta ordine de idei
azi m-am documentat despre cereale... Ca sa nu ma trezesc peste vreo 2 luni cand incepem diversificarea ca-s nepregatita.
Si am ajuns la concluzia ca tot Nestle e cel mai bine reprezentat pe piata romaneasca si are produse de incredere.
Pentru pasul I in diversificare ei recomanda neaparat mono-cereale, si mai apoi multi-cereale.
Carmina, cerealele alea cu porumb si tapioca le-am vazut si eu la Billa, da-s pentru etapa 2 a diversificarii. Pentru inceput raman numai Orez chior sau Orez cu roscove.
Siteurile americane vorbesc tot de cereale de un singur tip - pentru inceputul diversificarii- (orez sau ovaz, ceva fara gluten oricum), preferabil fara lapte incorporat (pentru a le putea prepara cu orice formula de lapte sau cu lapte matern), neaparat imbogatite cu fier. Si ei insista pentru administrare cu lingurita, NU in biberon.
Ulterior se pot da bebeului multi-cereale sau cereale cu fructe.
Regula de aur? ... rabdare. Copilului trebuie sa ii placa intorducerea mancarii solide, sa se obisnuiasca cu lingurita, sa invete sa inghita.
Cam astea-s in rezumat, informatiile culese pe azi. Mai sap si mai povestesc
Pupici la ciresici!
Roxana Claudia spune:
Rusinica mie! Promisesem lui Vicighe ca merg la BabyExpo..si am fost...insa nu confrom planului. Mama a trecut dimineata pe la mine si m-a corupt..asa ca am fost devreme...
De cumparat, ce sa zic, am umflut carutul cu fel si fel de minuni:
- suport pentru cada - bun si pentru atunci cand va sta in fundulet cat si pt acum;
- ochelari de soare (mamica dilie);
- inele colorate pt joaca;
- salopeta de raiat de la Aziz; tot de acolo am gasit si o frumoasa paturica bleu din bumbac (cautam eu demult);
- parasolar de la Brevi;
- multe alte nimicuri ![]()
Pupici la toate mamicile si astept si eu sa va laudati cu ce ati descoperit pe acolo..poate imi dati idei si mai fac o vizita maine..
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
cypocs spune:
Ioana , Maggy , bine ati venit si sa va fie de bine vacantza .Pupam bebeii calatori si pe fetitza aia creata .
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
vivighe spune:
da mei...balamuc mare acolo...si cand te gandesti ca nu era decat prima zi...nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in week-end acolo.Destul de neinspirate sa mergem cu copiii(zic eu,dar nici cu cine sa-i lasa m nu aveam)...la inceput a plans Ingrid de credeam ca n-o sa am trai cu ea...a tacut ea a plans Mihnea...si cand s-a potolit si el a inceput David.Si uite asa n-am prea putut sa stam una dupa alta si ne-am pierdut.Eu tocmai ma hotarasem sa le caut cand ma suna sotz disperat ca a venit sa ma ia si sa nu mai zabovesc acolo ca el vrea acasa ca-i e foame.Am luat intr-o viteza scaunel de masa(de la lyada...cu 379 roni cu rotzi,7 pozitzii pe inaltzime,4 ale spatarului,masutza detashabila)si am plecat...dar n-am ajuns acasa,am trecut pe la niste prieteni si apoi am fost la restaurant sa udam mashinutza cea noua(si eu sa ma bucur ca mi-a ramas mie cea veche
si ma pot plimba nestingherita).
M-as mai fi dus si maine sa ma dumiresc mai bine ce e acolo(as mai fi vrut niste jucarii,cartzi si inca nu stiu ce)da nu se mai poate ca plecam din Buc.Asa ca ...la urmatorul baby expo nu mai vin cu copil...ne intalnim numai mamici.
Apropos...poate organizam o intalnire intr-un parc undeva,intr-o zi cu soare.
Luana...imi pare rau ca n-ai venit...poate ne cunoastem alta data.Si pe voi fetele care va tot intalnitzi in parcul acela(Shori,Amiss,Cristina...tare as vrea sa va cunosc)
Roxi...si cu tine mi-ar fi placut sa ma cunosc,poate la un "cico" in Tineretului candva(mie mi-e tare drag parcul ala ca acolo am copilarit de la 0 la 6 ani)
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
carminabulina spune:
Roxana, si eu i-am cumparat lui Mihnea o salopeta bleu din raiat de la Aziz
.
Mirage, cei de la nestle nu au cereale pt. bebei de 4 luni. Chiar azi la BabyExpo la standul lor am stat de vorba cu un reprezentant nestle si mi-a spus ca ei le recomanda si sub 6 luni dar ca Ministerul sanatatii si OPC-eul, parca, nu sunt de acord si ca acum 2 ani a fost un mare scandal si nestle a fost nevoita sa scoata de pe piata toate cerealele recomandate 4 luni si aceleasi cereale au reaparut pe piata cu cutii pe care scria de la 6 luni. Nu am intrebat detalii ca oricum mi-ar fi spus ca sunt astia dobitoci.
Eu am Humana cu mar, dar pe cutie scrie ca mai contine si fulgi de porumb si orez si eu cu asta vreau sa incep. Sunt fara gluten si fara lapte recomandate la 4 luni. O alta varianta ar fi Milupa cu orez fara lapte si cam atat despre astea fara lapte. Cu lapte oferta e mai larga.
P.S- este atreia oara cand scriu acest mesaj daca nici acum nu apare ma supar rau (cred ca-mi cade netul)
[poze carmina
uite cum cresc
carminabulina spune:
Doroti data viitoare o sa pun un filmuletz cu mihnea teroristul ca sa te conving
.
Probabil ca sunt eu mamica mai disperata dar in general noi tindem sa raportam normalitatea la ceea ce face majoritatea. Eu de exemplu nu am vazut vreun bebe sa faca ca Mihnea. De exemplu cand mananca: se trage de par, de ureche, se matzaie, se incordeaza, nu sta si el frumos sa suga si gata. Sau cand adoarme in loc sa inchida okii incepe sa-si miste mainile in toate directiile ramane cu ele suspendate in aer, iar ele cad brusc si el tresare si o ia de la capat. Se zgarie tot pe fata, isi baga degetele in ochi, pur si simplu in OCHI....nici nu mai continui. Ei si toate astea mi se par anormale. Mama zice ca-s isterica si ca ce vreau? Sa am o papusa in loc de copil
? Nici chiar asa dar nu mai pot de teama. Nu ma asteptam ca o sa am astfel de stari, de angoasa cateodata.
Aseara nu puteam adormi. m-am trezit si am inceput sa plang si am chinuit-o si pe mama, care a stat saraca cu mine pana la 3 noapte sa ma linisteasca si sa-mi spuna ca e normal sa-mi fac griji sa-mi fie teama, ca uite ea si acum se ingrijoreaza pt noi
...cu alte cuvinte nu voi scapa niciodata de sentimentul asta, halal consolare, i-am zis atunci. Si ea saraca o lua de la capat ca sa-mi explice ce eu nu voiam in nici un chip sa inteleg...
....cum am ajuns sa scriu mesajul asta? asa brusc si din suflet ca prea sunt demoralizata. Pe mine nimeni nu ma mai iubeste 
[poze carmina
uite cum cresc
gicutza spune:
Mai carmino bubulino cum poti sa spui asa ceva? Eu cred ca multe dintre mamicile de pe aici te iubesc si te admira si eu ma numar printre ele. E normal sa-ti faci atatea griji pt. Mihnea dar sa stii ca e un copil absolut normal. Nu mai cauta semne acolo unde ele nu exista. Sa stii ca si Ana ma scoate din sarite, in special seara cand e f. obosita, si in timp ce papa se incordeaza, se inroseste, da din cap si scoate biberonul din gurita dupa aia urla din gura de sarpe si il cauta disperata! Isi baga degetul mare in botic si celelalte degete in ochi! Se zgaraie toata ziulica daca nu apuc cumva sa-i tai unghiutele! Se scarpina pe capusor si zau ca nu-i murdara si nici paduchi nu are ca s-ar vedea pe cheliuta
E tragedie mare la culcare, si asta din cauza ca e f. obosita si nu stie ce sa faca.. sa doarma, sa pape sau sa mai stea de vorba cu mine
. Asa ca se agita ca pestele pe uscat incercand sa le faca pe toate.
Asa ca, te rog eu, capul sus! nu-ti mai fa asa multe probleme si nu te mai gandi ca nu te mai iubeste nimeni
!
Vlad si Ana
Sa traim bine!