Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Salutare ciresici

Radu al meu face cacuta verzui de vreo 3 zile si tot mai apos, adineauri a facut ca o spuma. Dupa masa a mai si regurgitat laptic cu ceva maro in el... Aveti idee despre ce poate fi vorba? Pleaaseee...

Mentionez ca ii dau san si completare, nu am inceput diversificarea.

Daca stie cineva ...

Pupici ciresici

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

camelia stiu despre barbye maine o vom ajuta si noi cu ceva...pentru ca abia acum putem...

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Asta e explicatia inimioarei....oricine ajuta cu cat de putin primeste cate o inimioara.E o metoda electronica de multumire. Sper totusi ca multa lume sa fie sensibilizata (cu sau fara inimoara).Numai bine pt Mirela (Barby).

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Irina, chiar nu stiu ce ar putea fi. Eu nu am alaptat deloc. Al meu a facut ceva de genul in care povestesti tu, dar numai la partea cu kk, fara regurgitat cu maroniu. Doctorita mi-a dat sai dau un varf de cutit de calciu carbonic si dupa 2 administrari, gata, era ca nou. Culoarea verzuie poate fi de la laptele praf. De obicei asa se coloreaza scaunul. Al meu de la inceput face verde fiind alimentat numai cu lapte praf. Poate e o perioada in care stomacelul lui se adapteaza la compozitia laptelui praf, care e diferita de cea a laptelui cu care era el obisnuit.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Cami multumesc de raspuns.
Nu stiu ce sa zic. Laptele praf l-am bagat de aproape o luna, si atunci se cam colorase spre maro-galbui, nu verzui, dar nu se stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

irina il doare si burtica?
Poate nu digera lapticul deloc sau nu il sufera. Sa nu aiba intoleranta...fetele care s-au confruntat cu asta pot sa iti spuna mai mult! Ai mare grija sa nu se deshidrateze!!!

Deshidratarea severa da leziuni pe creier . Am sa va pun un articol pe care l-am citit de curand!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Nu cred ca il doare burtica. Asa e vesel. Cum sa am grija sa nu se deshidrateze? Eu ii mai dau ceai dar cand plange sau e cald afara. Sa ii dau si asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

cel mai bine te consulti cu pediatrul tau. Nu as vrea sa dau sfaturi fara sa stiu problema bine. . Eu as suna/merge urgent la pediatru. Sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare ciresici si mamici si tatic!

In sfarsit reusim sa scriem si noi un pic, deoarece Elena a atipit un pic. Am lipsit atat de mult pentru ca am fost plecati la Calimanesti mai multa vreme, apoi ne-am pus termopane si...calculatorul in cutie. evident am avut nevoie de cateva zile sa recuperam cu cititul si cu pozele piticilor.
Concluzia: avem copii superbi cu toatele si fara exceptie. Sa ne traiasca( mi-am permis sa ma includ si pe mine, ca fiecare mama care isi lauda puiul)

As avea si eu cate ceva de mentionat: referitor la Vigantol, si noi am luat din sticluta de la maternitate vreo 2 luni jumatate, noroc ca am intrebat si nis-a spus ca e valabila cam o luna- maxim o luna si jumatate, dupa care vitamina D devina inactiva. Cu ocazia asta am aflat si de nitroglicerina ca e valabila numai 3 saptamani...m-am gandit sa va spun ca poate aveti parinti cu probleme care iau nitroglicerina...si e musai sa fie valabila.

Referitor la vaccinuri, noi la 2 luni am facut infanrix hexa, iar la 4 luni ne pregatim sa facem infanrix HIB...sper ca e ok, am vazut ca nimeni nu a pomenit vaccinul asta(adica HIB) sau poate ma insel.

Acum as vrea sa spun mamicilor care s-au simtit nebagate in seama ca am avut si eu sentimentul asta, dar numai cateva ore pana cand cineva imi raspundea la mesaj...si marturisesc ca intotdeauna mi s-a raspuns...de aceea multumesc din suflet celor care mi-au raspuns si care astfel, au reusit sa ma tina aproape de forum. Nu nominalizez pe nimeni din teama de a nu uita pe cineva. Dar.... tuturor.

Doroti, avem date noi si te rugam cand ai timp poate reusesti sa le treci: la nastere am avut 50,5 cm, la 3 luni am avut 63cm si 5950g. Multumim anticipat!

Irina, iti poti da seama daca bebeul da semne de deshidratare dupa cat de uscate are buzele, si daca devine nelinistit.
Si poti sa vezi daca bea ceai. Eu in fiecare zi ii fac Elenei ceai si daca vrea bea o gura sau 50ml, oricum pe zi nu mai mult de 100ml.

Pupici tuturor si asteptam povesti de la babyexpo(din pacate noi nu am putut ajunge acolo)

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Amiss multumesc pentru raspuns. Ma gandeam ca poate v-ati confruntat vreuna cu asa ceva. Cat despre medicul nostru ... nu prea am incredere in sfaturile lui. Si vroiam macar sa mai aud o parere.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Poze cu baietii:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/album?.dir=/a593re2

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput