Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

FETELOR SUNT BUCUROASA PT CA AZI I-AM PUS CERCEI LUI EVELYN (cum m-am hotarat sa o strig). A plans f putin dovada ca are mami o fata tare curajoasa. Sunt mandra de ea.

Cocutica bine ai revenit.

Fetelor sa va fie de bine vacantza am vazut poze, cred ca a fost tare fruuumossss.

Numai bine tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by daryana

Florypop, ce seamana bebitzul tau cu David al meu... au acelsi nasuc in vant si aerul ganditor,preocupat...

mamica de bb David (18 iun 2006)
Pozici David

Are cateodata momente cand nici nu ne baga in seama, putem sa ii facem si dansuri moderne, el e tot cu gandurile lui. Dar sunt tare mandra de amandoi.

Pupici lui David,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Buna dimineata
era momentul sa arat o poza cu Raluca plingind. dar am zis sa nu o fac de ris in fata intregii lumi, mai ales dupa zimbetul de ieri. aseara a fost circ.

Carmina, astea sint probleme? Raluca atunci cind are biberonul in gurita e cea mai energica. chiar il prinde cu miinile amindoua, il impinge afara din gura si plingind trage de el inapoi. pe linga asta normal ca mai e si dansul din picioare, forfota,...

intrebare: cele care ati inceput diversificarea, cu ce stracurati sucurile? prin tifon mai scapa si pulpa. sau numai printr-al nostru? daca il punem dublu nu mai trece nimic. ce alta ustensila ne recomandati?

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Arleena - frumos foc bebe Alex. Recunosc ca pana acum nu vazusem pozicile, dar m-a dat gata imbracat in maieutul ala in poza cu tati (mandru din cale afara).

Diana79 - bravo! Acum gata, daca are cercei d-soara Evelyn se numeste ca e mare si ne putem inscrie la mana ei. Deci sa retii, Catalin e primul...

Adib - vazut si placut una bucata de Raalucuta, care nu pare deloc nabadaioasa.. Bataita daca mai criticati fata...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Cat despre Hora...e un copil foarte cuminte si are un aer foarte intelept. Petra ar trebui sa invete de la ea sa pape mult(m-a terminat cat a putut sa papae atunci in parc, Luana: o tzitzi si un biberon plin !!!) sa creasca mare si inalta. M-a amuzat cum trage de tzatza ca sa se uita la tot ce misca in jurul ei .

pe mine intai m-a intristat perspectiva tzatzalor mele dupa.. da p'orma m-am inveselit, ca in curand inseamna ca nu mai trebe sa folosesc wrapu', le-oi lega pe dansele si strecor cupilu... e, vedeti ce inseamna sa vezi sfertu plin al paharului?!!

imi cer scuze, nu am citit ultimele pagini, promit sa vin diseara sa recuperez, acum plec la ... munca. ughughughughugh.... sau un mare yukk, cum preferati. m-a rugat mult sheful meu sa vin sa fac un control, ca lucrurile par in neregula, toate, din mai incoace. si eu stiu ca si sunt!! asa ca imi iau pompa si-am plecat, cred ca mai vin la noapte... wish me luck

voiam sa spun ca pozele calinei m-au dat pe spate, e un vis de copil,
mirage, ai grija ca e taman buna de furat, sa nu-mi spui unde stai!
carmina, cu tine aveam mai multa treaba. in primul rand am vazut filmuletzul cu mihnea si vlad de fo... 5-6 ori. prima data mi-au dat si lacrimile, ca barbat'miu nu e asa, el e mai putin extrovertit si ma dispera ca nu se joaca, de-abia vorbeste cu hora, ca-l pisez io. altfel tace si cand io ii zic da vorbeste si tu cu ea!!! imi raspunde Pai ce sa-i zic?! ma apuca nebunia uneori. e, poate cand o mai creste or avea mai multe in comun. oricum, filmu ala mi l-as trage si eu la cat de misto e. bestial!!
a doua chestie: tocmai mi-am amintit ca nu e bine sa faci pe nebunul, sa te lauzi ce dashtept au norocos esti tu, ca vine DD si zice, da? bine, hai sa vezi si cum e dincolo... ma refeream la sfaturile mele sfatoase privind calciul, privind intorsul pe burta...
ei bine, fie de cand si-au lipit piciorushele in mall, fie pen'ca ma-sa face pe desteapta, cert e ca hora s-a luat dupa mihnea rau! adica: noua calciu nu ne mai place neam, varsam juma de fiola cel putin! nu-ti spun cum e, stii; mai nou, dormim asa: de la 11 la 1, de la 1jumate la 3, de la 3jumate la 5 si tot asa. se invarte pe toate partile si ajunge, in somn, pe burta, cu mana sub ea, moment in care incepe sa se agite, trage un raget si se trezeste, asa ca tzatza it's a must.
ca o concluzie, eu sunt un zombie cu tzatza bretele ce pleaca la munca . oricat de shuie va va fi ziua, ganditi-va ca mai e cineva "cu capul la fund"
pupici si vin iute la loc, sa cetesc!

mii de scuze, vivi si celelalte fete, n-am reusit sa ajung la expo! si tare mi-ar fi placut da .. altele au fost urgentele, n-a depins de mine. da poate organizam o intalnire doar asa, sa ne vedem!

a, la lista de lucruri luminoase cu care incep ziua: mi s-a rupt un dinte. era sa uit. iar medicul meu stomatolog are bebe de doua luni, sta acasa...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DANA,DOINA

VIVIGHE multumesc ca te-ai uitat la pozele noastre!asa-i ,seamana tot cu mine!si personalitatea mea o are!VREAU CEVA SI VREAU ACUM!FAC ORICE SA IL OBTIN!la el...plange si urla de mama-mama!pupici pt ingrid de la celestin mai mult!
OANAS strangeri barbatesti de mana de la cele pt erik!e blond ca si ma-sa-i saten deschis!CARMINABULINA sunt vopsita tare bruneta de mica!. pt mihnea cel voinic!
DARYANA azi ma duc la doc sa vad ce zice!LA MULTI ANI inapoi lui david desi e un pic intarziat!.da stii cum se zice...ma i bine mai tarziu.....
ARLEENA super alex superstar!ochi mumosi albastri!o sa franga multe inimii!he he!parinti de fetitze fiti pe faza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Doroti data viitoare o sa pun un filmuletz cu mihnea teroristul ca sa te conving.
Probabil ca sunt eu mamica mai disperata dar in general noi tindem sa raportam normalitatea la ceea ce face majoritatea. Eu de exemplu nu am vazut vreun bebe sa faca ca Mihnea. De exemplu cand mananca: se trage de par, de ureche, se matzaie, se incordeaza, nu sta si el frumos sa suga si gata. Sau cand adoarme in loc sa inchida okii incepe sa-si miste mainile in toate directiile ramane cu ele suspendate in aer, iar ele cad brusc si el tresare si o ia de la capat. Se zgarie tot pe fata, isi baga degetele in ochi, pur si simplu in OCHI....nici nu mai continui. Ei si toate astea mi se par anormale. Mama zice ca-s isterica si ca ce vreau? Sa am o papusa in loc de copil ? Nici chiar asa dar nu mai pot de teama. Nu ma asteptam ca o sa am astfel de stari, de angoasa cateodata.
Aseara nu puteam adormi. m-am trezit si am inceput sa plang si am chinuit-o si pe mama, care a stat saraca cu mine pana la 3 noapte sa ma linisteasca si sa-mi spuna ca e normal sa-mi fac griji sa-mi fie teama, ca uite ea si acum se ingrijoreaza pt noi ...cu alte cuvinte nu voi scapa niciodata de sentimentul asta, halal consolare, i-am zis atunci. Si ea saraca o lua de la capat ca sa-mi explice ce eu nu voiam in nici un chip sa inteleg...
....cum am ajuns sa scriu mesajul asta? asa brusc si din suflet ca prea sunt demoralizata. Pe mine nimeni nu ma mai iubeste

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Iaca na, da eu credeam cas una pe pamint asa.Pai Carmina sa o iau de la coada.Eu am esit la servici mai mult ca nu aveam parte de atentie acasa si ca "nimeni nu ma mai iubeste", si acum vad ca nui chiar asa.Eu o data din asa judecata am lasat sotu si mam dus la parinti, da ei mau alungat(ei vezi nici ei nu ma iubesc...), am plins atunci si nu am mincat 2 zile aproape nimic.(eu mentionez ca traim la socri).
Da a mea fata tot asa face, nu sta sa suga normal, se incordeaza, mai nou acum cind o pun la sin si ii e foame tare urla ca nu vine laptele repede, asa ca dintii ii fac un biberon, mai putin si pe urma ii dau sin.De zgiriiat am mai zis ca copilu meu permanent are capodopere pe fata, si eu ii tai ungiutele f des.Si la urechiuse se zgirie.Nu am vazuto sa se traga de par, pentru ca acum deja e frigut si o tin in caciulita, da daca nu ar avea cred ca tot asa ar face.
Si mai are un zgilt, anina foarte tare(si strins de ramine semn de ungiute) de ce nimereste si musca, asa ca intro seara taticu avea sa ramina fara ureche, da pe bunelu il terorizeaza in fiecare zi de nas(el e asa mai lung la nas si ei ii place).
Deci concluzie, toti copii au stelutele lor...
de la Natalita lui Mihnea teroristul.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Am uitat sa zic ca eu cind o adorm ii tin miinile, ca altfel ma apuca dimineata si ea nu mai doarme.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

'Neata!

Ooff!... Unde-s diminetile din timpul sarcinii, cand dooormeeeam?... (...si cand imi faceam mustrari de constiinta ca dorm prea mult)

Gata, sunt in concediu de ingrijire a copilului! Gata dosarul! Inainte de a naste, ziceam ca nu stau decat cateva luni acasa. Acum... dupa ce m-am izbit de cateva persoane im-po-si-bi-le cu care ar fi trebuit sa lucrez in continuare, si dupa ce am cunoscut-o pe Ana, m-am hotarat: stau acasa si vad de ea, cam un an... cred. Oricum, salariul meu de 660 RON nu-i absolut deloc motivant pentru reintoarcerea la lucru, cu atat mai mult cu cat ar trebui platita si bona!

Ieri dimineata va invidiam pentru Babyexpo. Azi... m-am mai linistit. Daca spuneti ca n-a fost fain!

Frumosi bebelusi am vazut la noi, la ciresele, ieri! Si mamici in forma! Eu sunt tot grasa, dar parca a inceput sa mi se mai traga burta - asta insemnand ca incep sa nu mai par tot gravida. Si sa nu mai vorbim de tzatze, Luana, ca de ele imi pare tare rau! Nu de altceva, da' au si crescut si s-au lasat degeaba - ma rog, sunt perne bune, din cand in cand. Ar trebui sa fac un pic de sport, dar, in rarele momente cand am timp, mi-e lene!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Carmina, cerealele sunt pe drum! Trimise prin posta normala, nu Prioripost, din motiv de experiente neplacute cu Prioripostu'. Intr-adevar, astea sunt cereale de continuare, ar trebui inceput cu monocereale... teoretic. Despre Mihnea: 1. vazut filmuletele - cel cu suzeta e minunat, e aproape didactic! Noua tare ne-a placut! 2. Noi pentru manutze care se agitau si enervau copilu', apelam la infasat peste maini - rezultatul e aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/detail?.dir=f621scd&.dnm=d63escd.jpg

Drept e ca Mihnea e marisor, de acum, nu stiu daca mai merge. Ideea este ca si altii patesc la fel, si si altii s-au gandit la tot felul de prostii legate de normalitatea copilului lor! Cat despre mancat... aseara, dupa prima data in ultimele 4 sapt cand a mancat 120 ml lapte la o masa, statea blegita si zambea... asa a si adormit.

Momente de "pe mine nimeni nu ma iubeste" cred ca au multe fete de pe aici (nu stiu de baiat), mai intense sau mai usoare. E foarte bine ca indraznim sa spunem atunci cand suntem mai "shubrede", asta-i primul pas ca sa ne fie mai bine!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput