Mamici de sept-oct 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mesaj de la LEXI primit acum:

"Acum mi-au pus epidurala, sper sa prind ora 13 in postura de mamica. Pupici si bafta si curaj fetelor care mai nasc azi. Mi-e dor de voi si de BUCURII ;) Lexi"

LEXIIIIIII

Ce scumpa, cum se gandeste ea si la celelate fete... si la bucurii...

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Salutare burtici si mamici,

Felicitari Putzuruca pentru bebelina Andreea Iuliana, sa va traiasca si sa sa creasca mare.
Adameasca ai un ingeras somnoros cu falcutze dulci.
Hai Lexi, fetele sunt cu tine.
gripo eu folosesc suzeta pentru ca uneori nu se poate altfel, mai ales ca acum suntem mai mari si mai capriciosi si am fi in stare sa o tinem pe mama cu tzatza in gura toata ziua pe post pe suzeta.
bb ralukutza bebelinii mici sughit si stranuta mult in prima luna de viata, pana se " calesc". Eu ma bucur cand tu pui intrebari si eu te pot ajuta, nu iti fa griji, cred ca toate suntem panicoase cand e vorba de copii nosti.
Monique eu il las pe David sa doarma cat vrea el. Noaptea doarme 4-5 ore, ziua intre 1h-3h, cand are colici se trezeste din 30 in 03 minute. Depinde de zi. Oricum eu nu il trezesc sa manance.

Noi suntem bine, peste o saptamana la 2 luni si o zi ne botezam. Avem 4580 grame si 52 cm. Nu mai avem icter, iar analizele de urina sunt negative.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, ce scumpa e Ilinca! Eu zic ca seamana cu tine (din ce am vazut in poze). Lumea ce zice?

Lexi, era cazul sa iasa bebelina s-o cunoasca pe mama ei. Nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua.

Eloise, nu ai citit mesajul meu de la pg.12 parca. Acolo am dat datele despre bebelina mea. O cheama Irena, a avut 3,250kg, 52cm, nota 9, cezariana, 10.09.2006 ora 12.50, 38w5d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by eloise
Ralnied eu am fost la dr Elena Mihalceanu pana acum. Cred ca ai citit ca am vizitat-o ieri pe Andreea. Mi-a spus ca vorbise intre timp cu tine la telefon.

Am citit si la noi, herra (cristina) a scris azi ca maine le da drumul acasa.... URA!!!!

Intrebam la ce dr esti, pt ca stiam de dr Grigore Mihaela ca e mai tot timpul pe drumuri, pe la congrese, conferinte si tot felul de chestii de astea. Si ma gandeam ca despre ea este vorba si in cazul tau...:(

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Apropo de Bucurii, daca tot sunt printe preferatele grupului de mamici-burtici putem sa numim subiectul de la Clubul scutecelor - Bucurii de septembrie-octombrie. zic si io. Oricum era frumoasa si ideea cu Strugureii si cea cu Crizantemele.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

bb ralukutza ma gandeam k dupa ce nasti nu os a mai fiia sa panicoasa dar vad ca tu esti mai rau acuma, crezi k pana face bebita 18 ani iti mai trece Hai fii barbata si nu te panica din orice, ai o fetita frumoasa si sanatoasa iar tu iti faci griji din nimicuri care s eintampla la toti copii

MamiLili poti sa te uiti in globul acela si pt mine sa vezi cand iese bebeul meu afara

Lexi ma gandeam eu k nu mai ai mult. Hai curaj sa aduci pe lume o rpintesa frumoasa si papacioasa

cucuoancea Cumnatul meu are ziua de nastere pe 22 septembrie si cica e fecioara sa stii k am gasit in unele carti sau chiarpe net k balanta incepe pe 22 in altele k incepe p 23 septembrie. Asa k daca e sa iasa bebe pe 22 iti alegi tu zodia care iti convine mai mult k sa te intelegi mai bine cu el

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Amarantina, remediat !
Asta spuneam, voi semnalati nereguli sau aduceti completari la listutza... un mesaj se poate trece usor cu vederea din pacate, sau daca nu fac modificarile PE LOC, de obicei uit, ca nu ma ajuta o memorie prea stralucita... si cum apar bebei noi zi de zi acum si modificarile-s multe... deci semnalati, semnalati!

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

CamiSol si Sofimic va inteleg perfect,toate burticile de pe forum devin mamici numai bebe al meu intarzie. si am 40 de saptamani si 3 zile si ma intreb cat ne mai tine in suspans. dureri de spate am, de burtica am , se face tare tare si ma doare. cred ca asta e inceputul nu? sa vina si la mine ca suntem tare nerabdatori sa ne vedem puiutul.

nicol
40+ Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ignatica, ma bucur ca bebele tau a luat in greutate si ca ati scapat de icter si de celelalte probleme..ce bine si ca doarme noaptea asa mult, al meu se scoala mereu la 3 ore chiar si la 2 ore..
acum nu stiu nici cat a luat in greutate, vreau sa iau un cantar si nu gasesc, stie cineva unde as putea gasi???

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ce noroc pe capul meu ca prind o galerie

HAI LEXI !!!

MamiLili ca in starea noastra de acum ti-ai mai adus aminte de 'noi' - cele mai rare pe forum in ultima vreme.
Noi suntem bine, inca la oferta doi in unu . Luni am fost la doctor si mi-a zis ca am colul inchis si lung si ca sa ma duc pe 28 septembrie la control daca nu se intampla nimic intre timp. Atunci voi avea peste 40 sapt. In alta ordine de idei eu (in varianta single) o duc destul de nashpa. Ma doare zona bazinului in continuare si din ce in ce mai rau. Pana si dr i s-a facut mila de mine si a zis ca nu-mi induce nasterea dar imi da sa beau ceva cand ma duc saptamana viitoare la control. Mi s-a iritat pielea pe solduri de la stat pe o parte si pe alta. Si daca asta nu era suficient de ieri m-a luat o raceala destul de urata ca ma doare capul, nasul infundat si gatul tare dureros. Asa ca am pachetul complet. Noroc de tati ca le face pe toate. Mai are sa spele doua covoare si am terminat cu curatenia pentru venirea bbitei.

Am descoperit o chestie interesanta....fiica-mea are o preferinta pentru muzica ruseasca Cum ii pun ceva in rusa cum incepe sa dea din picioare. Daca schimb muzica se linisteste. Tasia tu nu ai incercat nimic in acest sens ?

Alessia, imi pare rau pentru Armand cu ochisorul. Uite de la Katia ca sa-i treaca. Vad ca al tau copil se distreaza la inot a?

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI !!!!

37+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput