Mamici de sept-oct 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna,

PUTZURUCA- SA VA TRAIASCA PRINTESA! SA FIE FERICITA SI SANATOASA! Vezi ce mana buna am avut?

AMARANTINA, ALINA- cursul de 50ron/sed. Da, vine 6 luni de 2x/sapt!

Am vorbit cu KATIA acum 2 zile si sta mai mult in pat si mai ales asteapta!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Uitasem sa-mi schimb semnatura....de cand n-am mai intrat!!!!

39+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

nicole2005 chiar ma uitam mai devreme la listuta, si k ar cam trebui sa iasa bebeul tau, poate asteapta sa-i promiti ceva Cand te mai duci la dr.? daca nu iese intr-o saptamana cred k vei ajune la inducere

martha78 la Carrefoure gasesti cantar de bebe de la TEFAL.

katia Am observat si eu chestia asta. Eu am in masina vre-o 3 Cd-uri cu muzica ruseasca pe care o ascult foarte des. Bineinteles k mai si cant, cu geamurile inchise, nu de alta da nu vreaus a sperii pietonii Si chiar ma ganmdesc ca bebe al meu os a fie un soi de cantaret ceva pt ca da foarte tare din picioruse cand asculata muzica ruseasca

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput

Saru'mana Alessia, Tasia

39+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

KATIA-- gand la gand! Sa inteleg ca s-a calmat nebuna cu apartamentul?

LEXI- Hai ca mai ai putin, mult curaj si push, push

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Hello burticutze si mamicutze
Felicitari in primul rand fetelor care au mai nascut in ultimile zile si nastere usoare celor care se apropie de fericitul eveniment.
Multumesc foarte mult pentru sustinerea si felicitarile voastre.
Noi am ajuns acasa ieri cu o zi inainte de cum ar fi trebuit in mod normal, dar faptul ca suntem foarte bine si eu si bebe ne-a ajutat sa dormim in sfarsit in patutul nostru.
Imi cer scuze ca nu am cum sa mai citesc prea mult din urma dar sper sa mai apuc cat de cat sa spicuiesc din ceea ce se veti scrie. Albert e cuminte, doarme toata ziua, noaptea nu prea ma deranjeaza decat daca ii este foame si adoarme imediat, a inceput sa manance si la tzatzica cu toate ca ne cam chinuim pentru ca eu nu am mamelonul format si nu are de ce sa apuce dar cred ca tot raul spre bine ca nu are unde sa imi faca ragade si trage exact de partea de care ar trebui sa suga ca sa ii vina laptele. Am sanii imensi si durerosi, la unul din sani am si un nodul dar tin gheata si il pun pe bebe sa suga cat mai mult de la el poate mi se retrage. Problema e ca de doua zile am niste frisoane de nu stiu ce e cu mine. Sper sa depasim cu bine momentele astea mai grele. Oricum am cea mai puternica motivatie sa nu bag in seama neplacerile ce apar in perioada asta numai ca sa fie puiutul meu bine.
Pentru completare la listuta- 51 cm, agpar 8 (era prea somnoros si nu ii place nici acum sa fie trezit din somn).
VA pupacesc pe toate si astept sa se completeze lista cat mai repede ca sa trecem la clubul scutecelor.

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput

Nu stiu daca s-a calmat complet dar cel putin nu ne mai streseaza. Oficial nu ne-a zis nimic dar presupun ca i-a trecut!

39+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Multumesc de griji dar eu sunt bine. Am mai scris dar mai rar. Sunt la capitolul muraturi de iarna si cum nu prea am putere sa stau mult in picioare incep ceva azi si termin poimaine. Deh, a nascut Pufymic si am ramas eu cu bucatareala. Am intrat in panica ca o sa nasc si nu reusesc sa fac compot, zacusca, muraturi, verdeturi la lada...
Nu scriu ptr ca sunt destul de ocupata cu pregatirile de iarna si nu prea pot sa stau nici mult la calculator in fund. Si asa fac destul de mult efort zilnic, ceea ce nu am facut 7 luni la inceput cand am stat mai mult in pat. in schimb va citesc aproape zilnic si imi iau notite: despre nastere, despre alaptat, despre ingrijirea buricului, despre furia laptelui... Se vede nu? ca sunt cu ochii pe voi si pe toate problemele care le-ati intalnit cu bebelusii. Desi dupa ce voi naste cu siguranta o sa am un imens lapsus si o sa intreb si eu a 100 oara cum sa ingrijesc buricul lui bebe, ce sa fac cand regurgiteaza sau cand sugite si asa mai departe.
Felicitari mamicilor care au nascut deja, sa va traiasca bebicii si sa fie sanatosi si mancaciosi!! Nu mai nominalizez ca deja sunt mai multe si mi-e destul de greu sa revad fiecare mesaj.
Nastere usoara burticilor care urmeaza sa nasca!

tanima 33+ mami de Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_stancescu spune:

salutare mamici si viitoare mamici
nu am mai intrat demult , vroiam sa spun ca am nascut pe 7 septembrie...deci cu 2 saptamani mai devreme, o fetita ALEXIA NICOLE, 3240 kg si 53 de cm. Am nascut prin cezariana (scor A 9) pentru ca de la ora 12 noaptea pana la 8 seara nu aveam decat dilatatie 2 cu toate interventiile in acest sens.M-am refacut foarte repede, a doua zi bantuiam prin spital dupa anestezist si acum ma misc foarte bine. Bebe este cuminte, mai plange din cand in cand dar deh....Felicitari tuturor. Si vreau sa subscriu ca epidurala este o mana cereasca DACA E FACUTA CUM TREBUIE. Nu am avut nici cea mai mica durere cat am stat si am asteptat "marea dilatatie" si cezariana tot cu epidurala mi-a facut-o ca era deja montat. Despre cei de la spitalul Elias numai laude iar doctorul meu merita o statuie. Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

am uitat sa schimb semnatura. Suntem un pic mai mari.
Andreea felicitari pentru bebita. Sa iti traiasca. Subscriu si eu la ce ai spus legat de dr: e cel mai cel. Cred ca Dumnezeu ne iubeste de ne-a dat un asemenea dr.

tanima 34+ mami de Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

Mergi la inceput