Mamici de sept-oct 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neata!

Cecilia, bine ai revenit acasa si pe forum! Foarte dragute pozele tale, iar fetele seamana foarte bine.

Lexi, am citit eu bine in globul de cristal...azi e ziua cea mare. Nastere usoara!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
LEXI, TINE-TE TARE!!!!!!!!!! MAI E ATAT DE PUTIN!!!

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! SANATATE SI FORTA, GREUL ABIA INCEPE SI DUREAZA….TOATA VIATA!Astept si eu sa aud de o mamica care a nascut natural un bebe de peste 4 kg cum banuiesc ca va fi al meu…fiindca…da… n-am nascut inca… Azi am DPN, dar nici un semn pana acum…si unde mai pui ca de 2 saptamani sunt cu colul deschis si moale, iar bebe avea 3,400 gr.
Eu sunt . Ca nimeni nu s-a uitat la pozicile mele cu burtica de 40 de saptamani! Am vazut ca burticile nu mai sunt dea actualitate….Las’ ca nasc eu si pun atunci pozici cu bebe si alta va fi reactia….
Altfel, sunt cam deprimata, am avut noaptea trecuta un cosmar pe care n-are rost sa il povestesc. Cert e ca m-am sculat cam bulversata si desi sunt inca in termen (cateva ore…) ma apuca gandurile negre: de ce oare nu nasc?! Probabil ca bebelina asteapta sa imi fac maine ultimele cumparaturi (pentru ea, desigur) de la Baby Expo si poate chiar sa inceapa zodia Balantei (mi-as dori sa se nasca in balanta, eu sunt gemeni, sotul meu e balanta si se pare ca ne intelegem…ha, ha, ha).
Gata, inchei, ca am impresia ca mesajele prea lungi nu sunt citite de nimeni!
Nu ma luati in seama, sunt intr-o stare cam confuza….Sa fie vreun semn ca se apropie nasterea?!
Marina 40 sapt Maruca (3 ani)

Mergi la inceput

Loreema, iti tinem pumnii pentru luni!

Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Marina, varsa-ti of-ul, nu te mai scuza. Ca sa te linistesc, uite ca eu ti-am citit tot mesajul. Cand incepe zodia balantei? Maine?

Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Balanta incepe pe 22 sept....deci vineri!
marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata fetelor!
Nici eu nu am nascut inca. De citit v-am citit dar nu am chef de scris (nici nu prea am ce ca stau si vegetez toata ziua). Totusi in dimineata asta m-am gandit sa felicit si eu mamicile care au nascut si pe cele care au ajuns acasa .
Pufymic, Crisnemes si Putzuruca felicitari pentru bebei sa fie sanatosi, cumintei si sa va bucurati de ei cum stiti voi mai bine!
Acai si Cecilia bine ati revenbit acasa!Sa va traiasca bebelacii!
Nici un semn de la Giuliella???Nu o fi iesit din spital...stiu ca la Galati se tin vreo 5-7 zile mamicile cu bebei in spital chiar daca totul este in ordine.
LEXI bafta multa si nastere usoara ...daca nu ai nascut deja. Sa ai un bebe sanatos si tu mult laptic pt. el!
Ileana pupici pentru Ilinca ca e o scumpa somnoroasa .

Daca am uitat ceva mai revin :D !

Cami 38+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Lexi, bafta multa si nastere usoara!
Cucoancea, hai ca nu mai ai mult, curaj si inca putina rabdare
Loreema, nastere usoara!

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Cecilia daca tu ai nascut de 2 ori atunci asa o fi
cum zici. Eu acum pt ca fetita mea nu da semne de iesire am o stare...
ca nu mai stiu pe ce lume santAaa:poate tu sti sa imi raspunzi(asta daca
ai timp..)cum se recunoaste dopul??Am intrebat si aseara dar nu m-a lamurit
nimeni pana acum.
Adameascafetita ta e o frumusica si o dulcica.
Lexibaftaaaaaaa
Cucuoancea credeam ca sant singura disperata. Dar vad
ca esti in aceeasi oala cumine (sau eu cu tine) asa ca...
Eu azi am ultima zi din sapt 40 si am impresia ca toata lumea a nascut
iar eu nimic...tot 2 in 1. Chiar ca am o stare de nervi, ingrijorare, teama..
tot ce vrei. Si vad ca si tu tot fetita o sa ai Fetele astea....

39+ Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Va pupacim fetelor,

N-am mai intrat de ceva vreme si m-am bucurat de ce am gasit.Sanatate multa noilor mamicute si bebicilor lor .

Noi maine facem o luna si cred ca ne plimba tati pana la Baby Expo (se deschide maine) ,poate ne innoim si noi cu un carut .In rest cumntei,mancaciosi si se vede ca am crescut putintel .

Nicol Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MARINA, m-am uitat eu la pozele tale cu burtica, ba am facut si o boroboatza! Cand am vrut sa le intorc, prima poza s-a distorsionat, nu s-a intors vertical ci doar s-a alungit... Inainte de a o intoarce n-am salvat varianta originala, asa ca am sters-o pe cea distorsionata. Celelalte 2 s-au intors fara probleme pe verticala. Imi cer scuze ca a trebuit sa o sterg pe prima, presupun ca o ai in computer, trimite-o pe mailul comun si o pun eu din nou in album! S-ar putea sa fie o problema cu intorsul pe vertical in yahoo photos, asa ca poti sa o faci tu de acasa in programul de vizualizare/editare foto pe care il ai. Daca nu, mai incerc eu in yahoo...sau o las asa cum o trimitzi!
Ti-am admirat biblioteca ce se zareste in spatele tau!
Si nu da atentie viselor, totul va fi bine!
A, Roxana 01 credca a nascut natural o bebelina de peste 4 kg, nu? si fara epidurala

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput