Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 23
tasia spune:
Iulian+Roxana(Putzuruca) sa va traoiasca bebita !!! Sa va bucurati de ea sa va aduca multa multa fericire iar lui mami recuperare rapida si mult laptic la bebic 

39 + 
pozele noastre
osna spune:
BINE AI VENIT PE LUME ANDREEA IULIANA!!!!!!!!!!!!!!
sa cresti cuminte,mancacioasa si sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!!!
roxana refacere rapida!
lucrusoare matei
MamiLili spune:
Roxana si Iulian, sa va traiasca minunea mica si sa va bucurati de ea! Pupici Putzurucai!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
alinamoro spune:
Putzuruca, felicitari,
sa va traiasca Andreea-Iuliana! 
Itzy, multumim de complimente! 
Alessia, ce fain, cred ca a fost spectaculos masajul si baia in cada mare!
Cat costa o "sedinta"?
Osna, bine ati revenit, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari! 
Lexi, facem galerie la noapte? ![]()
Monique, fiecare copil are programul lui de somn, unii dorm mai mult, atii stau ore intregi cu ochii deschisi. Nu-ti fa probleme, unii dorm si 4-5 ore neintrerupt.
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
MamiLili spune:
M-am uitat pe listuta de la inceput si-am constatat ca sunt cateva mamici care nu ne-au scris de mult: Mcrmiki, Cpetrut, Katia, MamiFlori, Danidani74, Tanima. Fetelor, daca ne cititi, dati un semn.
Katia, esti bine? Stiu ca te luptai cu niste contractii.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
ralnied1 spune:
Eloise, la ce dr ai mers tu pana acum?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Cecilia C spune:
Buna fetelor
Felicitari proapetelor mamici, Cata14, Pufy, Crisnemes si bafta si celorlalte gravidute care asteapta sa-si tina bebeii in brate
De-abia acum am reusit sa intru chiar daca sunt de ieri acasa….parca intreba cineva cum de te tine asa de putin in spital…pai asa cum am mai zis, daca totutl e in regula te tin 24 de ore dupa ce ai nscut
Eu am nascut duminica la 12 la amiaz si luni la 3.30 mi-au dat drumul acasa
Pot sa va spun ca de data asta am fost foarte rapida, ha ha m-au apucat contractile duminica dimineata la 3..la inceput au fost ok….apoi dintr-o data au fost la 5 min….si ce credeti, erau oarecum suportabile si uite asa am stat cu ele pana dimineata in jur de 9.30 am plecat la spital…am inceput sa am sangerari asa putin si asa mucilaginoase….ce ziceti ca am facut o baie dimineata pe la 7.30…apoi au inceput sa doara mai tare si am zis hai la spital…pana ne-am miscat am ajuns la spital pe la 9.50 ca stiu ca 9.56 au inceput monitorizarea contractiilor….m-au tinut inca vreo jumate de ora asa pana s-au convins si ei ca de fapt contractile sunt si la 3 minute…asa ca aproape de ora 11 mi-au facut epidurala…ce usurare ca eu cand am ajuns la spital aveam dilatatie de 6 cm…cred ca daca mai stateam mult nasteam acasa, ha ha…..apoi la ora 11.40 am inceput cu impinsul si la 12.00 a venit pe lume Ada, minunea noastra de 3500gr si 52 cm…
Suntem foarte fericiti cu 2 fetite, nu imi vine sa cred ca am facut-o si pe asta si e minunat sa poti sa-ti tii odorele in brate si sa stii ca sunt carne din carnea ta…..e minunat cu 2 fetite si le iubesc cum nu se poate exprima in cuvinte
Va doresc fetelor sa aveti nasteri rapide ca si a mea…desi pot sa spun ca durerile au fost mai mari decat cand m nascut-o pe Alexia …si asta din cauza ca m-am dilatat mai repede…cu Alexia cand am juns la spital eram numai de 4 cm …dar se uita repede durerile astea, nimic nu e mai important acum decat copilasii.
Am pus niste poze de duminica si luni
Va pup pe toate 

si va doresc nasteri usoare la cele care urmeaza 

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Cecilia C spune:

Felicitari Putzuruca
sa va traiasca Andreea- Iuliana, sa fiti fericiti si sa aveti parte de o bebelina sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
gabrellina spune:
bebelina mea, care era asteptata pe data de 26 septembrie, se pare ca a vrut sa vine pe lume ceva mai devreme, asa ca m-am trezit in dimineata de 30 august aproape mamica. Am nascut o fetita de 3 kg cu APGAR 9 si suntem in prezent foarte fericite. Multumim acestui forum de unde am adunat dea lungul sarcinii f multe informatii
Sephora spune:
Pazurica felicitari sa va traiasca minunea.
Cecillia bine a-ti venit acasa ,multa sanatate si mult laptic,interesante foto mai ales cea cu nr 9,ce fericita erai nici nu zici ca tocmai nasteai.Ce seamana fetitele intre ele...
Eu iar am gasit putin dop pe tampon,fara firisoare de sange,cred ca spre sfarsitul saptamanii o sa tin si eu mindretea de baiat in brate.
Sau cine poate sa-mi spuna de cand a aparut primul semn de dopulet cat mai dureaza?
Io
38+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos