Mamici de sept-oct 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

alina morostesmerci. gata acum la cit am dormit am si papat numai ca ne-a luat sughitulam inteles ca asta inseamna ca a papat mult si repede..???????

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara,

Crisnemes & Putzuruca felicitari!!!
Cecilia am vazut pozele tale: arati atat de degajata si faci sa para nasterea floare la ureche! Spune-ne secretul tau!

mini_me 37+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Putzuruca, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si cuminte iar tu sa te refaci repede si sa revii curand pe forum sa ne povestesti din experienta de proaspata mamica

40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

PutzurucaFelicitari, sa creasca bebe mare si sa fie sanatos
si el si mamica lui
Bun venit acasa cu bebe mamicilorLullabay, Amarantina, Cecilia
Ceciliaam vazut pozele, ai 2 fetite frumoase, iti doresc
sa te bucuri de ele. Si acum o intrebare: cum de erai asa relaxata
cand ii taiau cordonul? Eu cred ca o sa fiu tarreeee stresata

Fetelor eu cred ca sant batuta rau in cap: nu inteleg cum recunoasteti
voi dopul. Eu am scurgeri zilnic...cum stiu care-i scurgere si care-i dop?
Ala chiar ramane ca o gelatina? Nu se "topeste"(alt termen nu
am gasit..) si pateaza chilotu? Lamuriti-ma va rooggg.
Dar de fapt cu dopul nu avem treaba atata timp cat nu e insotit
de sangerare, nu??

Noapte buna va spun acum si am plecat in pat.

39+ Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

anangel_lexi Tu cat o sa mai faci galerie la toate fetele? Noi tie cand iti facem galerie? Bebita ta nu are chef sa-si vada prietenii de odisee? Vad k sa instalat bine la tine acolo, poate are casti la ureche si nu aude sau ia ramas ceasul de la mana in urma

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu nu prea am somn acum. Am dormit si la pranz, si acum nu-i! Sper sa nu fi intrat in perioada somn mai putin, foiala mai multa.
Cecilia, ai doua fetitze minunate! Sa-ti traiasca. Cred ca cel mai mult mi-au placut cele cu surorile impreuna. Imi place cum se uita cea mai mare la junioara. Cred ca abia asteapta sa se joace cu ea.
Putzuruca, felicitari! Sa va traiasca copilasul!

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Sephora, Mini_me , Sofimic mersi mult de aprecieri
Mini nu-i nici un secret, ha ha epidurala a facut totul sa para asa, inainte de epidurala a fost un pic mai nasol dar a trecut si dupa ce epidurala isi face efectul esti in al 9-lea cer...astepti sa vina vremea sa impingi si sa-ti vezi bebele. Si de data asta am impins doar vreo 20 min ceea ce e foarte bine si n-am mai simtit ca si cand am nascut-o pe Alexia ca-mi iasa ochii din cap...atunci am impins 50 min...asa ca curaj ca nu e foarte greu, nu-i nici floare la ureche dar important e ca trece si drept sa-ti spun nici acum nu-mi vine sa cred ca am nascut asa de repede

Sofimic pai cand ii taie cordonul treaba e deja gata, n-ai de ce sa fii stresata, ce-a fost greu a trecut si deja ai bebele in brate...asa ca nu fii stresata...traieste clipa cand iti pune bebele pe piept si nu te mai intereseaza nimic...
eu cred ca ma opresc la 2 copii si deja ma gandesc ca nu ma mai intalnesc nici cu burtica, nici cu clipele astea de care ziceam mai devreme si deja-mi pare rau......asa ca n-ai nici un motiv sa fii stresata, din contra, o sa fii emotionata si fericita cand o sa vezi cine a stat in burtica 9 luni de zile...e intr-adevar un miracol

Curaj fetelor ca nu mai e mult si va tineti si voi bebelusii in brate

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata!
Azi am intrecut masura cu trezitul dimineata: m-am culcat la 12 ca de obicei si m-am trezit la 3.40, adio somn... sper sa revin in pat mai incolo....

CICI bun venit acasa si felicitari pentru ADA . Ai 2 fetitze scumpele foc! Si seamana foarte bine intre ele, cum ti-au zis si fetele!

Ralnied eu am fost la dr Elena Mihalceanu pana acum. Cred ca ai citit ca am vizitat-o ieri pe Andreea. Mi-a spus ca vorbise intre timp cu tine la telefon.

Ma apuc sa mai editez listutza de plictiseala...

Eloise 36 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

GABRELLINA da-ne mai multe detalii despre fetita ta... uita-te pe listuta cu bebei si vezi cum au 'raportat' fetele, nume, greutate, cm, scor, ora nasterii, modul in care s-a nascut... si mai ales.... NUMELE copilului

Eloise 36 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Fetelor mai uitati-va si voi pe listuta si semnalati eventualele nereguli...

Ma duc in pat...

Eloise 36 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput