Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 22
MamiLili spune:
Alessia, stai linistita, ca si eu daca eram in locul tau uitam. Intreaba cand poti, cum spuneam,inca nu-i graba.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
martha78 spune:
Anangel, eu cred ca nu o sa te mai tina mult bb in suspans..va veni curand
Gripo, Blueeyes, 
Si eu am probleme cu bebele, i-au aparut niste brobonite pe fata, mai mult pe obraji, ca niste cosuri care nu vor sa dispara..am folosit alcool iodat si pudra de talc dar inca n-au disparut definitiv ![]()
Martha & Darius
nicole2005 spune:
Buna seara la toate mamicile si burticile. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. De cateva zile am dureri de spate destul de mari dar cam de doua zile simt niste intepaturi in partea de jos a burticii. oare astea sa fie semne ca bebe vrea sa iasa? tare as vrea ca nu mai am rabdare sa il vad...
nicol
40+
Antonio
tasia spune:
nicole2005 Pe mine ma doare spatele ingrozitor de vre-o 2 saptamani iar burta jos de tot ma inteapa mereu si vad k bebe nu vrea sa ma vada inca. Dr. meu mi-a zis k asa e in ultimul trimiestru si k asta nu inseamna k bebe vrea sa iasa. Eu cel putin am inca colul tare si inchis asa ca... Poate la tine e altfel si vom incepe galeria pt tine si bebe mic 
![]()
39 + 
pozele noastre
Monique_new spune:
tasiaMda nu stiu ce sa zic de Vladareanu decit exact ce s-a intamplat. La asistente le dadeam intre 20.-50.000 depinde cum "imi facea cu ochiul.Masa de nasteri habar nu am cum arata pt ca am ajuns direct pe masa de operatie , iar la neo nu am apucat sa ii dau pt ca se schimbase era una pe care nu o vazusem niciodata in ultima zi si care a tipat la una care a vrut sa-i dea bani(una bruneta cu parul lung)...mai este una blonda cu ochelari.
Intrebare pt mamici: Cit este normal sa doarma un bebe de citeva zile ca soricelul meu doarme de 3 ore si 1/2 si nu prea are chef sa o deranjez se intinde si parca imi zice lasa-ma sa dorm. Mai rau este ca am sinii plini si imi curg si as fi vrut sa-i dau sa pape.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
gripo spune:
LEXI, merci
DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form
MamiLili spune:
Gripo, nu-ti merge link-ul cu poze. Sau cel putin eu nu pot sa le vad.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
tasia spune:
Fetele care se pricep, puteti sa puneti la poze cu bebici si celelalte poze pe care le-au trimis fetel in mai-ul comun? sa vada toata lumea bebeii dulci de la odiseea noastra
Am vazut de ex. ca a trimis Roxana poze cu Daria-Elena si nu le-a pus nimeni la pozici. Eu nu m-am bagat pana acuma asa k poate o face una dintre voi care mai deschideti subiect nou sau va ocupati de listuta. 
39 + 
pozele noastre
osna spune:
buna dragi mamici si viitoare mamici.
acum cateva minute ne-am pus si noi internet din nou si am intrat sa vad cine a mai nascut.va doresc sa creasca bebeii sanatosi si mancaciosi si va multumim pentru urari.fetelor care inca nu au nascut le doresc nastere usoara si fiti barbate fetelor!!!
bebe matei este foarte cuminte,mananca la 3 ore san de la mami si pina acum ne intelegem de minune.am facut si primele plimbari afara ca la noi sunt peste 22 de grade.dupa o plimbare de 2 ore doarme lemn.
la nastere a avut 52cm si a luat nota 10,eu am nascut normal dar cu epidurala,asta dupa ce am fost de 3 ori la spital cu alarme false.erau contractii usoare dar mie mi se pareau ca sunt cele de nastere.a fost alegerea perfecta epidurala asta ,ma simt foarte bine,am nascut dupa amiaza la 16.30 si m-am simtit bine si dupa,am putut merge singura la wc iar dimineata mi-am luat singura micul dejun din sala de mese.
intru maine sa va citesc din urma si sa va scriu mai multe amanunte.
va pup si ma duc sa ii dau titi ca e aproape trezit.
lucrusoare matei
putzuruca spune:
Buna seara la toate mamicile si burticile.Sunt Iulian sotzul Roxanei(Putzuruca) si astazi la ora 5 a venit pe lume Bebelina noastra Andreea Iuliana prin nastere normala(epidurala)avand 2.80Kg. O seara cat mai placuta
putzuruca
38+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste