Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 21
alessia80 spune:
LYANA- eu stiu ca toti copiii scad in primele zile cam 10% din greutatea de la nastere!
A venit moasa cu masajul si baia! Ce sa va spun... a fost spectaculos! L-a masat pe ARMAND 40 min de credeam ca-i ia pielea. Culmea e, ca el care nu suporta sa fie manevrat, n-a zis nici pis! Statea cu ochii deschisi si savura fiecare moment, i-a intins picioarele i le-a flexat, manutele i le-a tras si masat, si cel mai tare a fost cand l-a ridicat de picioare- de am crezut ca lesin, si l-a intors pe burtik. Intins pe burta se sprijinea in manute si-ti tinea capul!!!Il ridica si-l tinea deasupra corpului! Am intepenit. Si eu si sotul aveam ochii cat cepele! L-a masat pe spate pana a adormit...
Apoi l-a dus in cada mare plina cu apa! L-a plimbat si el impingea cu picioarele si manutele de mama, mama. La un moment dat i-a bagat degetul in gura si l-a lasat sa pluteasca tinandu-se doar de deget! Inutil sa va mai spun ca i se vedeau doar buzele, nasul si ochii, ca restul- urechile -erau demult sub apa! Ce sa va spun a fost incredibil.
Mi-a spus ca fiica lui Stratan a urmat acest progr timp de 6 luni, ca are o fetita care la 2 ani nu se uita la jucarii, se uita la carti cu peisaje, animale, iar un baietel la 3 ani vorbeste 3 limbi! Ce sa mai...am ramas muti si eu si sotul! Acu' sa vedem efectele, dar am de gand sa facem tot progr. de 6 luni, de 2 ori /sapt!
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
MamiLili spune:
Zina, cel mai bine e sa ceri parerea medicului de familie.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
anangel_lexi spune:
MamiLili, din nou alarma falsa. Iar nu mai am contractii. Off, m-am saturat de starea asta de nesiguranta...
40+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
gripo spune:
revin cu intrebarea mea: CE STITI DE FOLOSIREA SUZETEI LA BEBELUSI?
LEXI, incep galeria, sunt sigura ca a inceput, si imi pare rau ca te-am lasat singura, ramasese sa nastem in aceeasi zi
. Si nu-ti mai face atatea griji, bebelina o sa fie vie si sanatoasa tun. Te
, si iti urez multa forta.
DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form
MamiLili spune:
Ce frumos, Alessia! E un mare avantaj s-o aveti pe doamna aia la Bucuresti! Cred ca azi v-au picat ochii in gura de uimire si-ai uitat sa intrebi daca e cineva in Iasi specializat in aceeasi chestie. Poate in una din datile viitoare o sa afli raspunsul la intrebarea mea, inca nu-i graba.
Lili
sapt 36 cu 
MamiLili spune:
Lasa, Lexi, maine-poimaine sigur iti vezi puiul! Eu presimt ca in noaptea asta, pe la 3, postezi ca s-a rupt apa si fugi la maternitate. Hai sa vedem daca am citit eu bine in globul de cristal
...
Lili
sapt 36 cu 
alessia80 spune:
MAMILILI

IARTA_MAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Vineri vine din nou! Mi-am scris pe frigider si nu mai uit! PROMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTT!

ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
amarantina spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Amarantina, asa am zis si eu ca tine, de data asta nu ma mulg deloc...dar de ieri m-am trezit ca am un nodul cat o aluna la sanul drept. Sunt foarte disperata sa nu fac mastita. Am si purtat sutien si tampoane de la inceput si am incercat sa nu beau foarte multe lichide pentru ca data trecuta am fost ca o fantana arteziana. Se trezea copilul noaptea si mie imi siroia laptele pe picioare in timp ce il schimbam. camasa si plapuma erau toate imbibate pana dimineata.Am incercat sa ma mulg azi si sa imi pun compresa calda dar deocamdata nici un rezultat
www.stoc-studio.ro/tudor
O sa dispara daca incepi urmatoarele mese cu sanul drept si masezi usor. Atat timp cat sanul nu e mai cald fata de celalalt sau inrosit, nu e vorba de nici o mastita, poti sa stai linistita.
anangel_lexi spune:
Gripo, multumesc pt. galerie dar vad ca am o bebita tare incapatanata...
Cat despre suzeta eu stiu mai multe motive pentru care nu e bine s-o folosesti: 1. creaza dependenta
2.deformeaza dintii (adica ii cresc stramb sau prea in fata)
3...poate cel mai important motiv: poate pune in pericol viata bebelusului. Eu am auzit de un caz, cand tetina s-a desprins din suportul ala de plastic si bebele s-a sufocat cu ea. Brrr...
De-aia scrie pe toate ambalajele de suzeta ca inainte de folosire sa tragi de cauciuc ca sa verifici daca nu cumva are vreun defect de fabricatie.
Cam asta e ceea ce stiu eu.
40+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica