Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzica spune:
Amarantina, asa am zis si eu ca tine, de data asta nu ma mulg deloc...dar de ieri m-am trezit ca am un nodul cat o aluna la sanul drept. Sunt foarte disperata sa nu fac mastita. Am si purtat sutien si tampoane de la inceput si am incercat sa nu beau foarte multe lichide pentru ca data trecuta am fost ca o fantana arteziana. Se trezea copilul noaptea si mie imi siroia laptele pe picioare in timp ce il schimbam. camasa si plapuma erau toate imbibate pana dimineata.Am incercat sa ma mulg azi si sa imi pun compresa calda dar deocamdata nici un rezultat 
www.stoc-studio.ro/tudor
Lyana spune:
Fetele care ati nascut deja, toti bebeii scad in greutate dupa nastere sau numai cei prematuri?
Bebe a mea avea la 34 de saptamani 2300 grame, credeti ca o sa ajunga macar la 3 kg? Eu deja simt ca nu prea mai incape, mi-a pleznit burta pe toate partile. Vineri facem 36 de saptamani.
35+
Teodora
GETY spune:
Eloise imi pare bine ca ai venit cu vesti bune de la Mexxa. La ce etaj este? Maine dimineata merg si eu in spital sa hotarasc cu dr. cum voi naste. Pe la 8, 8,30 sunt si eu acolo.
Ai reusit sa intri in vreo rezerva?
Nu avem vesti deloc de la Mirabelac. Tu stii ceva de ea?
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
anangel_lexi spune:
Lyana, eu stiu ca toti copiii, indiferent cand se nasc, scad in greutate in primele zile. Poate stiu eu gresit.
Zina eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar te sfatuiesc sa vorbesti cu ginecologul tau sau cu medicul de familie, e cel mai sigur asa.
Fetelor, pana mai adineauri am avut contractii fix din 14 in 14 minute, ultima contractie a fost la 7 minute fata de penultima. O fi inceputul sfarsitului odiseei?
40+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
eloise spune:
Gety nu stiu la ce etaj e Mexxa pentru ca noi ne-am vazut in hol, acolo unde sunt canapelele pt stat la palavre cu vizitatorii. Mi-a spus ca ea fiind la sectia de prematuri, vizitele sunt restrictionate si cu familie ei tot acolo se intalneste.
N-am intrat deloc in spital,, daramite in vreo rezerva... nici vorba.. cine ma lasa pe mine sa vizitez rezerve, cand spitalul e supraaglomerat?
Nimic despre Mirabela....
Eloise
36 cu 
EU
Virsta bebe
GETY spune:
Anangel, eu cred ca este inceputul odiseei, partea a II-a.
Sa intelegem ca incepem sa-ti facem galerie?

GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Eloise, mai tot timpul este aglomerata Maternitatea asta. Dar credeam ca pe la ora la care ai fost tu s-au mai linisit apele.
Pe mine vad ca ma ia cu arsuri din nou. Merg sa-mi prajesc niste seminte de floarea soarelui (alt pont). Parca asa mi-a trecut ultima oara.
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
acd2you spune:
eloise, sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu congresul asta. cu siguranta mai sunt si alti medici care vor merge. eu mai merg la control pe 25 septembrie, si atunci il intreb pe dr. daca pleaca si el sau nu. mai bine sa stiu din timp decat sa am parte de surprize.
Dana 36+
MamiLili spune:
Gety, daca te duci dimineata, deghizeaza-te in spion si infiltreaza-te la rezerve, poate vezi una. Daca e sora ta acolo, poate te ajuta ea. Eu inca sunt fixata pe rezerve, chiar daca sunt mai departe de asistente (daca am inteles eu bine). O sa tip din toti plamanii ca sa vina una sa ma bage in seama, o s-o premiez de fiecare data, asa c-o sa stie ca atunci cand urla nebuna aia de la rezerve e rost de umplut buzunarele.
Ce bine ca Mexxa e ok.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
MamiLili spune:
Lexi, eu incep galeria, cred ca nu-i alarma falsa de data asta!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu