Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 19
amarantina spune:
Alessia, eu cred ca o sa-ti doresti o surioara pentru Armand la un moment dat.
In alta ordine de idei: ma bucur ca nu sunt singura nebuna care s-a dus pe tocuri de 10 la scos de fire. Dar trebuie sa recunosc ca m-a cam durut burta. Acuma nu ma mai doare nimic, ieri am dansat (singura prin casa, normal) de mama focului.
In mesajul anterior am uitat sa spun si chestiile nasoale care s-au intamplat:
1. mi-au furat telefonul in maternitate in ultima zi
2. s-a fisurat o teava la bucatarie si tot weekendul am stat sa schimb oale care se umpleau, ca instalatorul n-a catadicsit sa vina decat ieri sa repare
3. m-am certat foarte rau cu cea care urma sa fie nasa Irenei. Daca va zic si motivul picati pe jos: ca nu i-am pus copilei numele ei (al nasei). Ati mai auzit asa ceva? Am ramas masca si m-a durut foarte tare chestia asta. Mi-a spus ca ea nu mai are nici o bucurie in a-mi boteza copilul acum, de parca asta era singurul motiv pentru care o boteza: numele. Si asta mi-a servit-o a doua zi dupa operatie, cand dupa ce ca ma durea burta de muream a trebuit sa ma consum si din cauza ei. Partea proasta e ca acum habar n-am cine o sa-mi boteze copilul, ca am batut toba la toata lumea ca avem nasi.
itzy-bitzy spune:
Hei
Putzuruca nastere usoara si recuperare rapida, cred ca deja ai si nascut...degeaba fac galerie...
Amarantina, Crisnemes, Roxanae felicitari pt bebei sa va traiasca si sa fie sanatosi , norocosi si sa va bucurati de ei.
Alina Morostes m-am uitat iar si iar la pozele Adelinei...ca am vazut ca ai pus mai multe ...este asa de draguta...nu ma mai satur uitandu-ma la ea. Are niste obrajori de iti vine sa ii mananci continuu. E frumoasa fooc ce sa mai...si arata ff bine dupa o nastere naturala. de regula cei prin cezariana arata mai bine dar la tine vad ca e invers.
Pupici si numai bine
Itzy-Bitzy
39+ cu
Ana-Maria
POZE
MamiLili spune:
Amarantina, tot raul spre bine. Sunt sigura ca veti gasi niste persoane potrivite, care sa va fie aproape de suflet si care sa va boteze fetita. Poate chiar cineva din familie.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
tasia spune:
amarantina e tare nasa ta
chiar nus tiu ce sa zic, adik Doamna se astepta sa-i pui numele ei bebitei??? Eu nu suport oamenii care vin pretentia de asi impune numele lor doar pt k sunt nasi, bunici sau nu stiu ce vecini de pe palier
Eu le-am inchis de mult timp gurile mai ales la neamurile lui barbat-miu, le-am zis clar k voi alege un nume care sa-mi paca mie si nu vreau sa vina nimeni cu propuneri. Bineinteles k nu le-a placut ideea dar asta e... sa se multumeasca ca le poarta numele prenumele e decizia mea ![]()
Monique Imi pare rau k ai ramas cu impresii nasoale despre dr. Vladareanu
el e dr. meu si am foarte multa incredere in el si in experienta lui. Dar bine k sa terminat totul cu bine si ai ajuns acasa cu bebita
Am cateva intrebari pt tine, cand ai timp sa imi raspunzi si mie te rog
: Cat ai dat la dr. neonatolog? la asistente ? cum e masa de nasteri? de dr. si anestezist nu te intrteb pt k eu o sa nasc normal, sper
Merci 
39 + 
pozele noastre
amarantina spune:
Am ajuns cu cititul la discutiile despre furia laptelui si alaptat si va zic despre mine: nu am facut furia laptelui si nici o ragada pe sani, nici macar nu ma dau cu garmastan. Si nu m-am muls. Chestia asta cu golitul sanilor dupa fiecare supt mi se pare cea mai aberanta chestie, desi vad ca e recomandata si practicata din plin. La prima nastere tocmai de la muls am avut un inceput de furia laptelui si de data asta am decis sa nu ma mai mulg deloc. Si cantitatea de lapte a fost reglata de Irena, in zilele 3 si 4 a supt cate 50ml la o masa, in zilele 5 si 6 cate 60ml, in 7 si 8 cate 70ml si vad ca am ajuns acum la 80-90ml. Eu o cantaresc inainte si dupa fiecare masa.
Zina spune:
Ma scuzati ca intervin aici la voi, dar la mamicile unde sunt eu inscrisa, nu prea primesc raspuns....
O intrebare am: sunt in saptamana 34 si oare e bine sa iau acum Omega 3 (ulei de peste), care scade colesterolul si trigliceridele, la fel si lipidele, la care mi-au iesit niste valori f.mari? Ce stiti despre acest lucru. Voi v-ati facut cumva in sarcina aceste analize? Am inteles ca ele cresc de la sarcina, deci nu vreau sa ma agit tare.
Multumesc si va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi. Si eu mai am cateva saptamani, Doamne Ajuta la toata lumea!
Zina
adameasca spune:
Simona, ce ma bucur ca ne-ai dat de veste si ce ma bucur ca ai asa o fata cuminte.
A mea s-a lasat de sportul asta, are colici si e agitata si maraita la greu, azi noapte fuse prima noapte destul de alba. Dar asta nu inseamna ca mi-e mai putin simpatica.
Cum a primit-o David pe sor-sa? Cat despre nasha... da-o-ncolo, ca sa nu zioc ceva mai urat.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
matahut spune:
Ura!!! Nu, n-am nascut! Dar am reusit sa pun si eu in al 12-lea ceas 3 pozici cu burtici de 40 de saptamani!!!! Sunt facute azi, asa ca sunt cat se poate de proaspete. Noroc cu cumnatica mea care m-a lasat sa ii calaresc computerul ceva vreme pentru a ma dumiri cum se pun, ca la mine la computer ar fi fost imposibil! Pozele sunt in folderul comun cu burticile noastre. Acum pot naste linistita....Ha, ha,ha!
A, n-am reusit sa le rotesc fara sa le distorsionez, asa ca le-am lasat neintoarse...Daca stie careva cum se face....
Acum v-am pupat si va mai scriu de acasica ca aici i-am exasperat cu forumul meu,
Marina
40 de sapt
Maruca si Ana (3 ani)
amarantina spune:
David a primit-o relativ bine pe Irena, numai ca vrea sa-l tin si pe el in brate cand o tin pe ea, il apuca pipi cand o schimb pe ea, chestii de-astea. Acum el e la bunica pentru ca l-a palit un rosu in gat si o tuse (exact ce mi-era frica, nu?) si am decis sa nu-l mai las sa intre in contact cu ea. Oricum, el stie ca noi doua ne-am dus inapoi la spital ca ne-a chemat dl. doctor, nu ca am fi acasa... asa, sa stea linistit si sa nu-si faca ganduri ca stau numai cu ea.
eloise spune:
Tocmai am venit de la maternitate, de la Mexxa. Ea e bine, la fel si bebe Sebi, care a mai luat un pic in greutate, a ajuns la 2180, daca mai ia 20gr pana joi le da drumul acasa. Am intrebat-o despre povestea horror cu 7 din 10 din salonul ei... explicatia ar fi ca ea fiind in sectie de prematuri, astfel de cazuri sunt mai frecvente, si da, a avut ghinion ca a nimerit tocmai in salonul acela. Maternitatea e superaglomerata, in mod normal ar trebui sa fie 8 paturi pe salon, dar din cauza aglomeratiei s-au suplimentat la 10.
GETY nu ma indoiesc ca Onofriescu e un medic bun, dar cam asta e si primejdia cu cei care ajung foarte faimosi, importanti si aglomerati. Devin suprasolicitati si dau rateuri. Mie mi s-a pus pata rau de tot pe el cand am citit povestea fetei (Laura) din piatra neamt care si-a pierdut copilul in saptamana 40 din cauza neglijentei lui... o fi fost si un teribil ghinion... probabil, dar am asociat cazul asta teribil cu numele lui si mie personal mi s-a pus pata ca nu vreau la el. Nu e singurul care din cauza celebritatii si a cautarii pe care o are la paciente a devenitf superficial. Am mai auzit de domni profesori f importantila care consultatia (echo) dureaza max 5 minute timp in care el mai si vorbeste la telefon. Ai vazut ca si Mirabela spunea ca a pierdut o sarcina din cauza lui. Nu e vb ca e medic rau, dar e superficial cu pacientele anonime si asta cauzeaza belele mari. Chiar daca ai mei il cunosc personal si cu mine s-ar purta preferential tot nu m-as lasa pe mana lui dintr-un fel de superstitie. Parca spuneai ca sora ta a fost operata de el si a fost excelent. Nu ma indoiesc. E doar optiunea mea, spaima mea de el.
La urma urmei ce inseamna un medic bun? Celebritatea nu cred ca e o componenta esentiala. Celebritatea cel mai adesea la noi in tzara vine dupa 40 de ani, mai ales in lumea medicala unde e atata mancatorie intre doctori. Un medic bun e cel care te trateaza cu rabdare si atentie, care cunoaste teorie si practica, si care face tot ce-i mai bine pt pacient, nu? Ce altceva mai trebuie?
Eloise
36 cu 
EU
Virsta bebe