Mamici de sept-oct 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MAMILILI-ma gandeam ca tu esti, dar n-am vrut sa gresesc!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Azi am fost la spital sa imi scoata firele si am trecut si pe la pufymic. E bine, azi la 12 a fost prima data la alaptat, bb suge bine, dar ea inca nu are lapte pentru ca nu a mancat nimic. A zis ca de abia asteapta sa merga acasa pentru ca ii este tare dor de Alesio.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Carauleanu, nuuuuuuuuuuuuuu , nu mi-a placut de ea si am si auzit critici la adresa profesionalismului domniei sale. De C junior, nici atat...
Fetelor dragutzelor nu va mai bateti capul pt mine, o sa-mi gasesc eu pe cineva... la urma urmei nasc cu portarul , vorba lui Lullabay, si tot o sa vina bebele meu pe lume! Sanatos sa fie!

Eloise 36 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Fetelor ce mi-ati lipsit! Am avut netul cazut din ziua in care am venit acasa si pana acum.
Ce de bebici!!!! Felicitari tuturor mamicilor si refacere usoara! Iar voi bebici sa fiti sanatosi, mancaciosi si cumintei!
Noi suntem foarte bine.
Sa va povestesc pe scurt. Operatia trebuia sa inceapa pe la 10,30 dar au aparut urgente de cezariana in spital si au avut prioritate, cum era si normal. Asa ca pe mine m-a luat dupa ora 12. Am facut anestezie generala, la fel ca la prima nastere, dar ceva n-a mers la fel, caci atunci cand l-am nascut pe David m-am trezit din timpul operatiei, ba chiar i-am auzit pe medici cum vorbeau intre ei si am simtit cum imi scoteau placenta. De data asta cica m-as fi trezit dupa operatie, dar eu nu-mi amintesc absolut nimic. Blank! Operatia s-a terminat pe la 13,30, dar eu am fost constienta incepand cu ora 15. L-am intrebat atunci pe barbati-miu de ce a durat atat operatia si daca a mers ceva cum nu trebuie, dar el mi-a zis ca e totul in regula si ca operatia a durat putin. Dupa aia mi-a povestit cum ca m-as fi trezit la 13,30 si am inceput sa tip dupa doctor ca eu mor, iar cand a venit cica nu-i mai dadeam drumul la mana, il tineam strans si-i spuneam "Nu pleca, nu pleca". Cica am facut un circ la reanimare ceva de speriat! Iar eu nu-mi amintesc nimic. In fine... La 3 cand consider eu ca m-am trezit am intrebat de fata si tati mi-a aratat poze cu ea ca deja fusese sus si se pozase cu ea. Cele 2 temeri ale mele cum ca o sa am un copil brunet si cu nasul mare nu s-au adeverit, printesa e blonduta si are nasuc carn. S-a nascut pe 10.09.06 la 12.50, a avut 3,250kg si 52cm. Restul zilei l-am petrecut la reanimare, unde a fost misto, la fel ca la prima nastere. Cred ca cel mai imbatator miros de cafea proaspat facuta aici l-am simtit, iar acum dupa 3 ani era exact la fel, de parca trecusera 3 zile si nu 3 ani. Acelasi sentiment de deja vu l-am avut si cand m-am dus sa vad fata prima data, caci semana perfect cu frati-su. Cel putin din profil sunt identici! Si cum cea mai mare parte a timpului o vad din profil (ca doarme cu capul intors pe o parte) mereu ma izbeste asemanarea cu David. Azi am imbracat-o cu un costumel care a fost al lui si asemanarea a fost si mai mare. Parca m-as fi intors in timp. Si s-au intors si toate sentimentele pe care le-am avut atunci si pe care le uitasem. Uitasem cum e sa ai grija de un pitic de cateva zile, e un sentiment unic, care nu se compara cu absolut nimic pe lumea asta. Iar clipele magice pe care le petreci cu copilul tau in primele lui zile sunt atat de speciale incat nu le poate intrece nimic, de-abia acum imi dau seama de asta. Irena seamana cu David si pentru ca e foarte cuminte. Nu plange deloc, mananca si doarme. Se trezeste de numai 4-5 ori in 24 de ore, exact ca frati-su si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot. Sunt atat de fericita si implinita ca mi-e si frica sa scriu despre asta.
Hai ca am luat-o pe aratura.
Ma apuc sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, la mine a doua optiune era dr. Onofriescu. Poate ai sa razi de mine... Ce s-a intamplat si cum, nu stiu, dar sa stii ca profesional, este printre cei mai buni. Toti dr. gresesc. Uite, de ex. dr. Ciomu, ala cu penisu'. Eu l-am avut director pana in iunie si mi-a parut rau cand a fost inlocuit. Si as vrea sa fie, daca nu in sala cand nasc, cel putin pe aproape.

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

WAWWW, AMARANTINA- ce frumos ai scris! Sa te bucuri de ingerasii tai! Eu va admir din tot sufletul pe cele care aveti curajul de a face al doilea copil. Cand ma gandesc prin cate am trecut, parca nu-mi mai vine sa refac traseul! Sper sa gandesc altfel mai tarziu si ...ce o vrea Dumnezeu!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Buna fetelor,

sunt si eu la voi in listuta, nu am mai scris de foarte mult timp, insa in toata aceasta perioada v-am citit si nu am ratat nimic. Poate sunt fete care isi aduc aminte de mine...
Oricum, am intrat sa va arat ceva haios, asta ca sa mai treaca depresiile celor care nu au nascut inca (aici ma inscriu si eu):
http://www.e-tare.ro/vezi-4-4-452-belea_mic_actor.htm
Sper sa va placa.

Aaaa si am uitat ce era mai important: Felicitari noilor mamici, aveti bebei superbi. Abia astept si eu sa-l tin pe al meu in brate!

Cata + puiutul din burtik :)
36+ Robert Alexandru
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, am sunat-o pe Ioana(pufymic). Dupa voce pare sa se simta bine, era bucuroasa ca deja vine laptele si bb s-a saturat acum la ultima masa. Poate il duce pe bb in salon cu ea, daca nu azi atunci maine sigur. Zicea ca vrea sa mearga cat mai repede acasa ca nu mai poate de dorul lui Alesio. Duminica seara cand a plecat la Matern a plans foarte mult dupa ea (si ea dupa el) si pana a venit Ovi acasa de la spital la 1 nu a adormit.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, sunt sigura ca se va rezolva favorabil tie pana la urma. Se va gasi un dr bun in targul asta...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Oare ce-o face Roxanae? Cred ca a nascut ieri...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput