Mamici de sept-oct 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Crisnemes, felicitari si refacere usoara !!!

Gety, ce semnne ai ca vrea sa iasa BB? Zi-mi si mieeee ca sunt deja paranoia rau...

Lexi, cel tarziu joi vei fi si tu cu puiul in brate !!! Mai ai putin, curaj .

Sofimic si Gety, eu zic ca treaba cu manipulatul are strict legatura cu paranoia noastra si doctorii incearca sa ne linisteasca cumva...ce ar iesi daca nu ne-ar mai linisti cineva grijile cu tona pe care le avem?

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

Eloise, felicitari pt grasunel! Sunt sigura ca mama ta te va ajuta sa gasesti un medic super bun!

Sofimic, eu nu pot vedea pozele. Cat are micuta? 6-7luni?

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eloise m-a bucur ca sunteti bine,mie la aco mi-a zis ca bebe are 3,418 si am incercat sa vad dupa masuratori si cam asa mi-a dat si mie.Dr mi-a zis ca bebe e mare (asta la 38 sapt)la tine la 36 ce sa zic,maree.Lasa baiatul sa stea acolo pana cand vrea el.
Fetelor chiar nu e bine sa-i scoateti pana nu vor ei sa iasa,doctorii astia care fac cezariana la rece sunt inconstienti,vor sa nu fie deranjati (noptile),vor sa mearga totul repede sa nu se streseze.Nu aruncati cu rosii,dar astea sunt parerile unor doctori cu inima.
Sofimic eu nu pot sa deschi link-ul si eu am cautat poze cu aia mica dar nu gasisem nimic,stiu ca a facut 7 luni parca.

Io38+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Nu stiu de ce nu vrea sa mearga linkul...Eu am scris corect
dar la cat sant de experta in calculator...nu inteleg

Microbu ai dreptate, asta e rolul drlui, nu? Sa
se prefaca ca ne intelege pe fiecare si sa ne incurajeze
Sephoraai dreptate, se spune ca viata unui baiat
e mai usoara. Eu ce sa zic? Pana acum eu una nu am dat de greutati
asa ca...Cred ca primul lucru care il fac si eu important in viata
va fi nasterea acestui copil.

39+ Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, bine ca ai vesti bune! Cat despre doctori, poate te hotarasti asupra unuia cand vei merge la spital duminica. Daca nu, Suceava nu-i departe... Mai mergi azi la Mexxa?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Eu am dat pe numele pufymic la pagina 1 la noi, in lista unde e trecuta
pufy mamica de nicolas. si apoi mi-a aparut in stanga o lista si acolo
am dat pe fetita andreeic. si se deschide un subiect de discutii si acolo
pe pagina 2 a pus cineva poze
asa reusiti?

39+ Sofia Ana

Mergi la inceput

Eloise, ce parere are mama ta despre cezariana la rece?

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici si mamici!!!!
Incerc de 2 zile sa postez si eu ceva...dar strunmfelul nu ma lasa...acum am prins putin ragaz sa va scriu 2 cuvinte.
Despre nastere:daca mai este cineva indecis cum va fi nasterea naturala sau cezariana...optati pt naturala...e greu o zi dar dupa e incomparabil...eu pot sa spun ca partial le-am incercat pe amndoua..la 9,30 s-a rupt apa,v-am spus ca nu am vazut dopul..la 10 si ceva am avut prima contractie intai la 20 minute apoi la 15 apoi la 10 ca la carte..la 12 am fost la spital nu ne-am grabit colul era scurtat dilataie 1...dilatatie cu care am ramas si dupa 12 ore de travaliu...dimineata la 10 jumatate s-a hotarat cezariana..col beton nu se dilata deloc eu aveam contractii oribile la 3 minute...nimic din lamze nu m-a ajutat asta cred ca si pt ca aveam colul orientat posterior..mi s-a spus ca am o distocie de col uterin,o tulburare de dinamica..nu mi s-a administrat nimic decat un scobutil seara si antibiotice pt membrane...a urmat cezariana care ca si operatie nu mi s-a parut chiar atat de oribila pe cat ma steptam ..eu care eram speriata de bombe de ea...mai ales ca am facut s anestezie generala...nu stiu de ce nu vor sa faca rahi..cred ca e mai complicat pt ei..ma rog..m-am trezit relativ usor..dureri sunt... e destul de greu dupa,dar nu de netrecut,e greu cu mobilizarea, cu bebe ca vrei sa-l iei in brate...la mine a fost mai rau ca am facut si o criza de lumbago si nu mai stiam ce ma doare..
Pt fetele din iasi:nu va luati camsute la voi si hainute pt bebei..va dau ei camasi si chiar arata bine...si tin bebei in pelincile lor care sunt curate..iar daca copilul face vreo bubita sau eritem imediat dau vina pe hainele voastre asa ca mai bine lasat-ii in pelincile lor sunt curate..Pt cele care fac cezariana regimul alimenatr de dupa e cam nasol 3 zile numai cu lichide..eu am slabit 6 kilograme la nastere ,ajunsesem la 60 si acum m-am cantarit am ajuns la 54...nu am mai fost atat de slaba din liceu arat ca o fantoma desi mananc.
daca aveti pr cu laptele rugati-le pe asist sa va ajute..pe mine m-au muls...baitul nu pindea bine sanul stateau cu mine si se chnuiau sa bage sfarcul in gura la bebe..am facut micute ragade..doare dar nu renuntati...in cateva zile va obisnuiti.
Mai am un sfat:cereti ajutor dupa!!!e greu acasa ..daca va ajuta sotul e foarte bin...daca nu aduceti pe cineva chiar aveti nevoie de ajutor..is incer e bine sa pregatiti pt bebe totul dinainte...eu nu am facut-o si acum ma descurc cu ce am..nu prea multe...dar in fiecare zi zic ca poate ajung sa ii mai iau cate ceva...aste e alta problema..inca nu are un orar al meselor stabilit asa ca daca plec undeva chiar si pt 15 minute se poate sa trebuiasca sa vin inapoi pt ca ii este foame.
Am un mare noroc,de fapt doua:am un copil tare cumintel,a dormit si cate 5 ore neintrerupt...si mama mea care e cu mine si ma ajuta enorm de mult..cred ca depresia mea postanatala va fi cand va pleca ea..intr-o forma minora am facut-o si pe asta bocind ca nu am putut naste natrural...si sa stiti ca ce scrie pe forum despre cezariana versus naturala..am avut momente cand nu m-am simtii imlinita pt ca am nascut prin cezariana.
as mai sta sa va mai povestesc..dar iubitul meu sughite si fug la el..Va pup pe toate sper sa reusesc sa mai intru cat de curand.

Mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna fetelor,
ELOISE- felicitari pt vestile bune! Mie Cezara mi-a spus ca ideal ar fi sa intri in travaliu si apoi cez, dar fata care a fost operata odata cu mine a facut cez la rece, pt ca avea o prbl cu coagularea! BB e super sanatos si a luat tot 10 la nastere! Mi-a spus ca oricum dupa sapt 37 nu mai poate fi vorba de insuficienta pulmonara! Dar, daca ea stie altceva...

ROXANAE- NASTERE USOARA SI BB MANCACIOS

MONIQUE_ BINE AI VENIT< SA TE BUCURI DE MINUNEA MICA

MAMILILI- Da, am s-o intreb

Eu sunt fff suparata ARMAND de aseara, are un ochisor care se umple de o secretie galbena lipicioasa! Toata noptea l-am sters cu ceai de galbenele, ser fiziologic, pt ca pediatra mea mi-a spus sa-i dau Tobradex. In prospect spune ca nu sunt rez sigure pe sugari! Azi l-am sunat pe neonato de la Giulesti si mi-a spus acelasi lucru! Am sa incep sa-i dau picaturile cu toate ca sunt antibiotic! Offf, imi vine sa mor cand ma uit la el si vad ca nu-si poate deschide ochisorul

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Sephora, MamiLili si Alina si multumesc

35+

Varsta_bebe_
poze
hainute[bebe]

Mergi la inceput