Mamici de sept-oct 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Lullabay, bine ai revenit !!!

Am o intrebare: Ceaiurile pt stimularea lactatiei se pot folosi numai dupa nastere (din spital sau acasa?) sau si in timpul sarcinii?
Eu va intreb pt ca pe "dra picatura" eu nu am vazut-o deloc pana acum si am ceva teama sa nu-mi lipseasca lapticul.

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

PUTZURUCA- NASTERE USOARA SI SA AI O PRINTESA SANATOASA SI FRUMOASA!

LULLABAY- astia sunt nebuni cu ce ti-au facut tie! Eu am baut lichide doar in ziua operatiei. De a doua zi mi-au dat iaurt,supa, fructe si seara prajitura- 3 mese/zi! De a treia zi m-au bagat la gratare, prajituri, salate! Normal ca ai slabit!Ar trebui

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nastere usoara celor carora le-a venit sorocul...si refacere rapida.
Lexi...iti spun cum i-am spus si Putzurucai acum 2 zile..."cred ca tu urmezi"...si eu am avut hemoragie (era dopul) si cand am ajuns la spital nu mai aveam nimic..nici firicel de sange..dar incepusem sa ma dilat. Ai grija.

Raluca am o intrebare pt. tine. Cu ce fel de tetina ii dai fetitei sa pape ? Latex sau silicon ?

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Acelasi link l-am gasit si e identic cu cel scris de Sofimic.
Acum vad ca merge.
Maria, fetita AndreeiC

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Da, mai merg azi la Mexxa, daca nu intervine ceva, din partea ei.
Cred ca o sa ma ajute ai mei sa gasesc pe cineva bun pt a o inlocui pe dr. Numai pe Onofriescu nu-l vreau, si ei il cunosc binisor. Oricum e cam stresant sa fi mers toata sarcina la un dr si sa nasti cu altul... dar asta e! Sa fie bebe sanatos, ca operatia e rutina pentru orice obstetrician

Eloise 36 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Ceaiurile pt. stim lactatiei se beau numai dupa nastere.
Eloise...hai ca din congres in congres si pana la urma ai scapat-o pe doctorita.
Lullabay nu mai gandi asa....ca te-ai simtit neimplinita ca nu ai nascut natural. Important este ca ai avut grija de el 9 luni in burtica si l-ai hranit...si cel mai important este de acum incolo...esti mamica indiferent de metoda prin care ai nascut. Eu nu ma simt cu nimic mai presus decat tine pt. ca am nascut natural. Conteaza sa dai nastere unui copil si sa-l ingrijesti cat poti tu de bine pana la adanci batraneti, nu CUM dai nastere unui copil.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Care e povestea fetitei Andreei?Scuze, dar chiar nu stiu!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Multumesc, Inni.

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia80

Care e povestea fetitei Andreei?Scuze, dar chiar nu stiu!

A murit cand a nascut (mama ei...Andreea).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lullabay, bine ai revenit! Multumesc mult pentru c-ai scris, imi sunt de mare folos toate informatiile! Te mai asteptam pe forum cand poti!

Microbu, zicea cineva tot aici pe forum ca nu-i indicat sa bei ceai ptr stimularea lactatiei inainte de nastere si nici in primele 2-3 zile dupa. Nici eu n-am picatura, dar sper ca dupa nastere sa am ploaie torentiala, sa se sature bebe!

Alessia, stai linistita, e normal ca bebe sa mai aiba si problemute din astea. Asculta sfatul medicului pentru ca bebele tau nu e primul caz de genul asta cu care se confrunta dr, iti dai seama ca se bazeaza pe experienta cand recomanda un tratament. O singura precizare am sa-ti fac, de fapt e un sfat: pune-i in ochi doar o picatura si nu mai multe, iti spun si de ce: cand pui o singura picatura aceasta actioneaza nestingherita si se observa efectele imediat, pe cand la 2 sau mai multe picaturi ochiul lacrimeaza, avand tendinta de aparare, picatura se spala si nu mai ramane acolo nici un pic de substanta activa. Sfatul meu e valabil si ptr adulti. De multe ori acestia au tendinta de a-si pune 2-3 pic in ochi, cum am spus mai sus ochiul se spala si indeparteaza subst activa, si apoi ii vezi ca vin la farm nemultumiti ca nu le-ai dat ce trebuia si ca nu le-a trecut problema de la ochi...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput