Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
microbu spune:
Eloise, felicitari pt implinirea celor 36s, iti tin pumnii azi.
PUTZURUCA NASTERE USOARA !!! 

Putzuruca avea DPN pe 2oct ?!!?? Asa aproape de mine???
Pe mine oricum m-au luat rau de tot emotiile aseara (urmate normal de contractii muuulte) dupa ce am vb cu dr meu si in loc sa ma cheme azi pt monitorizare a zis sa ma duc joi dimineata (credea ca am 36s si cand i-am spus 37s+ m-a amanat
in loc sa ma cheme mai repede). Oare de ce? La controlul de 36s l-am intrebat cand vine bebitza si a zambit la mine "oricand si trebuie sa ai pregatita trusa de epidurala", parca vad ca ma opreste la spital joi cand ar fi aproape 38s....
Gety, eu inca nu dormeam la ora aia, dar nu era nimeni pe forum si m-am dus in pat macar sa stau intinsa. Am reusit sa adorm abia pe la 8.30 si acum m-am trezit
. Sunt si emotiile de vina dar si arsurile si insomnia...
Lyana, mult noroc maine cu concertul. Eu am luat salteluta de cocos si mi se pare ok.
=
Sandra
37+
inca un pic
scumpik_lui spune:
Sephora multumesc pt raspuns. Si dupa nastere dispar sau ramanem cu hemoroizii asa iesiti in afara? Tatal meu a avut si a trebuit operat, sper ca nu vom avea aceeasi problema.
35+
Varsta_bebe_
poze
hainute[bebe]
MamiLili spune:
Dana, m-ai pus pe ganduri cu scorpionii...eu imi doream scorpion pentru ca stiu ca-i o fire bataioasa, care nu se lasa cu una-cu doua si mie asta mi se pare esential ca sa reusesti in viata. Am observat ca scorpionii sunt foarte hotarati si pana nu obtin ce-si doresc n-au liniste. In schimb balantele pe care le-am intalnit mi s-au parut dezechilibrate, adica inclinau strict spre o parte sau alta, nicidecum spre un echilibru.
Alinache, am in tine un aliat, hai sa facem 2 scorpioni!
Scumpik, ceea ce ai tu acolo sunt hemoroizi. Norocul tau e ca azi mergi la medic, asa ca-i poti cere o recomandare in ce priveste tratamentul, intreaba ce creme sau supozitoare poti folosi.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 36 cu 
sofimic spune:
Gety chiar ca ne manipuleaza
.Imi tot era
teama sa nu sac prematur si mi-se spunea :"nu-i nimic,prematurii sant
luptatori, dupa termen nu ar fi bine sa nasti". Acum ca mai am 2 zile
si voi fi in prelungire mi-se spune: "nu-i nimic daca sta putin mai mult"
. Ce sa mai cred? Nimic...
Sephorasi tu ti-ai dorit fetita? Noi ne-am grabit
sa aflam ce e bebe si la inceput dr zicea ca se pare ca e baiat. Iar eu
dintotdeauna am vrut sa am fetita. Dar l-am iubit si ca presupus baietel.
Apoi am aflat ca e 100% fetita.
Iar acum parca nu am destul stres ca nu vrea sa iasa din burtica, mai gasesc
cate un binevoitor si zice:" nu cred ca-i fata ca ai burta in tuguiata"
Deci pana o vad si o ating....am emotii![]()
39+
Sofia Ana
microbu spune:
Monique, bine ai revenit! Inca o data felicitari
pt bebitza minunata, atat de frumoasa si mai ales pt curajul tau. Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si ca 13 este un nr norocos pt voi ( si pt mine
). Va pup mult pe amandoua, m-a impresionat mult povestea ta.
Mai fetelor, dar toate am avut cate ceva azi-noapte la 3 ???
Sandra
37+
inca un pic
Sephora spune:
Scumpik nu stiu ce sa-ti zic depinde de la persoana la alta,prietenei mele i-au ramas si a trebuit sa se opereze dar tot nu i-au trecut.Tatal meu trebuia si el sa se opereze dar a facut tratamentul ala de 10 zile,stand cu fundul in apa clocotita (cat suporti de calda) cu sare si apoi bagat granule de argila date prin crema de galbenele si i s-au absorbit si nu mai are probleme,i-am zis si prietenei mele si a ramas sa vada daca si la ea da rezultate.Am sa fac si eu dupa ce nasc ca acum nu e indicat sa stai cu fundul in apa cloco si nici argila nu stiu daca e ok.Asa ca ramane de vazut,speram bine.
Io
38+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
alinamoro spune:
Putzuruca, nastere usoara! 

Crisnemes, felicitari,
sa va traiasca bb! 
Monique, bine ati venit acasa!
Sa fiti cuminti si sa cresteti mari!
Lexi, incepem galeria? ![]()
Scumpik, sunt hemoroizi, nu prea mai scapi de ei decat cu operatie, din pacate.![]()
Eu dupa nastere am folosit supozitoare Proctolog.
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
eloise spune:
Am venit si noi de la doctoritza. vestile sunt bune, bebe e sanatos, cam de 37s dupa biometrie, si are aprox. 3300gr (mi s-a parut cam mult si am mai calculat acasa cu un soft descarcat de pe net si-mi da aprox 3000gr, deci tot binisor!) Asta inseamna ca placenta isi face datoria bine, in ciuda varstei ei venerabile. Colul e lung si destul de dur, dar totusi cu orificiul extern permeabil la index.
Atata am innebunit-o pe doc ca mie mi-e frica de insuficienta placentara incat duminica merg la spital sa-mi faca doppler sa vedem cum e cu fluxurile si sa ma listesc inainte de plecarea ei... Pentru ca... TA-DAAAAAAAAAM! Dr mea va pleca la un congres intre 2-16 octombrie, cand e foarte probabil sa nasc. A spus ca imi recomanda cu caldura alti 2 colegi(Lazar si Gheorghita), mi-a scris deja bilet de internare semi-completat, dar nu ma poate opera ea inainte de plecare pentru ca e categoric impotriva cezarienei la rece. Dupa mine putea sa ma opereze si sapt viitoare, cand aveam 37+, ar fi fost super ok. Dar ea nu si nu... Ca e xista riscul imaturitatii pulmonare, ca bebeii se pregatesc pana pe ultima suta de metri, ca asa e cel mai bine si pt bebe si pt mine etc etc ect.. asa o fi...atunci totusi de ce atatea fete au fost programate la rece pt 37-38s? Ma depaseste... credca depinde foarte mult de filosofia medicala a fiecarui dr...
Deci sunt in cautare de dr pentru cezariana... foarte amuzant... am fost toata sarcina la o dr si pe masa de operatie o sa ma intalnesc cu alt dr...
Multumesc scumpelor
pentru urarile de bafta!
Eloise
36 cu 
EU
Virsta bebe
Sephora spune:
Sofimic Eu mi-am dorit fetita dintotdeauna,barbatul baiat (e primul mostenitor din familia lui (si a mea de altfel)si probabil de aia),aveam numele pregatit de cand aveam vreo 10 ani,iar cand am aflat ca voi avea baiat am fost foarte dezamagita,insa acum am ajuns la concluzia ca e mai bine asa,n-as vrea ca fata sa treaca prin cate am trecut eu,mai ales in perioada asta.Asa ca abia astept sa vina puiul asta pe lume sa-l tin in brate si sa fie numai al meu.Toata lumea care stia imi spune las ca mai faci o fata,dar nu mai vreau un alt copil ptr nimic in lume,poate daca m-ar asigura 1000% cineva ca ar fii fata sa zic ca m-as risca,dar altfel sub nici o forma (cel putin asa gandesc acum).Mi-a fost foarte greu si precum v-am spus nu sunt una care se vaieta des.
Vezi totusi am ramas cu un of....![]()
Io
38+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
sofimic spune:
Fetelor am dat din greseala peste poze
cu fetita AndreeiC, Maria. Cred ca toate stim povestea...
Ati vazut ce mare a crescut si ce frumusica e? M-am saturat
de plans uitandu-ma la ea
http://pq.photos.yahoo.com/ph/tudortheman/album?.dir=/6d48re2
Cred ca taticul ei nu se supara ca am copiat linkul aici
39+
Sofia Ana