Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
sofimic spune:
Anangel eu stiu ca daca ai vazut sange tre sa suni
repede dr. Mai ales ca ai termen depasit, nu? Ce astepti?
sofimic spune:
Cecilia, Crisnemes Felicitari mamicilor, sa creasca
puiutii mari si sanatosi

Monique Felicitari si bun venit acasa cu bebita ta. Uite
ca toata asteptarea ta a fost spre bine
. Am vazut si pozele si fetita
ta e o dulcica si o frumusica. Si aveti o paturita albastra cu fluturasi
la fel cu noi

Putzuruca bafttaaaaa

Eloise bafta la dr. Sephora multumim de postare
si o intrebare: cine te-a pus sa alegi numele asta ca imi vine un dor de un
parfum nou de fiecare data cand iti citesc numele
39+
Sofia Ana
anangel_lexi spune:
Crisnemes, felicitari pt. bebe Victor, sa va traiasca sa fie sanatos, cuminte si sa aiba o viata fericita iar tie refacere rapida si te asteptam cu noutati!

40+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
GETY spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Felicitari proaspetelor mamici.Tin pumnii celor care au intrat "in focuri".
Monica, ce noroc cu T., ca si-a ascultat instinctele. Asta nu face decat sa imi sporeasca increderea pe care am investit-o in el. Sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea; e scumpica foc!
Noi suntem bine; luni mergem la controlul de 38 de saptamani. Am emotii, intrucat placenta mea cam lasa de dorit: la ultimul control, avea calcifieri si zone necrozate. Stiti cumva daca asta poate fi o cauza pt care sa vina bebe inainte de termen?
Adriana 37+
Pozici
Varsta bebe
Evolutie bebe
Adriana, sa stii ca eu abia joi fac 37 sapt. si am aflat ca o nastere se poate declansa in 37 si 40 sapt. Asa ca tu, la 37 si 3 zile esti OK!
GETY
36 cu
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
acd2you spune:
MamiLili, eu una nu mai vreau scorpion, ca am deja unul (pe Andrei, n.18.11.2002) si pot sa spun ca e cel mai obositor, mai profitor, mai alintat si mai incapatanat copil din lume. daca el nu vrea ceva, nu exista nimeni pe lumea asta care sa il convinga contrariul. daca vreau ceva de la el, nu pot decat sa incerc sa ii vorbesc in continuu si sa gasesc n motive care sa il determine sa faca ce vreau eu, pana se convinge el ca iese in avantaj, altfel nu cedeaza. eu si sotul chiar radeam ca asta micu ar face-o si pe supernanny sa isi dea demisia. uneori ma doare gura de atat vorbit, alteori ma enervez si ma mai rastesc la el, sau ii dau cate una la fund, si el imi zice: mami, nu mai spune asa, ca nu imi place, sau: mami, de ce ai dat tu in mine, (si asta o spune in loc sa planga) asa ca te dezarmeaza pe loc. cand vrea sa fie bagat in seama, daca eu vorbesc cu altcineva, vine si imi pune mana la gura, ca doar tre sa il ascult pe el. daca vrea ceva si eu nu vreau, si ii explic de 100 de ori de ce nu se poate, sta ce sta si apoi vine si tipa la mine: mami, eu AM ZIS sa... , de parca el ar face regulile in casa. si repeta acelasi lucru de 100 de ori, fara sa se plictiseasca sau sa renunte la idee, chiar daca uneori mi se ia si ma fac ca nu il aud, merge dupa mine si repeta intruna. asta e, ma opresc aici. in schimb de pe acum umbla dupa fete, ceva de speriat, la joaca fuge dupa ele si vrea sa se joace cu ele, mai ceva decat cu baietii.
deh, cand eram gravida cu el, ma rugam sa fie un copil istet si chiar neastamparat, numai sa nu fie un bleg, care sa stea acolo unde il pui si sa nu aiba propria opinie. si vorba lui cata, ce mi-am dorit, aia am avut parte. asa ca acuma sper la un bebe balanta, ca doi scorpioni cred ca ar scoate scantei.
Dana 36+
sofimic spune:
Mephala bebe tau e un frumusel, ce iti mai pasa tie
mamico acum cu 2 baieti frumosi?![]()
Aseara am fost si noi la dr si zice ca mai asteptam...nu stiu ce...
Maine e ultima zi din saptamana 4o si de joi intram in prelungiri.
Si normal ca deja sant agitata...Dr zice ca colulu meu e moale dar
bb inca nu a coborat si sa nu o fortam inca cu inducerea.
nici nu ma gandeam ca ajung 20 sept si nu am inca copil
39+
Sofia Ana
GETY spune:
Lyana, succes maine acolo unde o sa canti tu!
Iti mai poti controla respiratia? Ca eu in perioada asta respir mai greu.
Monique_new, prin ce-ai mai trecut si tu!. Bine ca totul s-a terminat cu bine!
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
anangel_lexi spune:
Am sunat-o adineauri pe doctorita si mi-a zis ca probabil am eliminat dopul. Momentan nu-mi mai curge nici sange si nici contractii nu mai am decat cand imi schimb pozitia (adica de exemplu daca ma ridic din fotoliu sa merg la baie
) Upps tocmai ce ma laudam ca n-am contractii...uite chiar acum incepe una...
40+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
GETY spune:
Sofimiceu as vrea sa mai stea macar o sapt., dar mi s-a spus ca daca ea vrea sa iasa, eu sa o tin cu forta inauntru? Ca as avea niste semne ca ar vrea sa iasa. Nu-i sigur inca. Daca ai o sapt. in plus, da-mi-o mie!
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE