Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
Sephora spune:
Va pup pe toate
si
Am mai scris odata un mesaj si binenteles ca s-a intrerupt si m-au scuipat afara astia de la Adsl.
Noi am fost puturosi azi ne-am sculat pe la 9,cum am promis suntem acasa,n-am mai plecat la servici,dar am inceput sa facem si nitica treaba ca daca am fost umblareti saptamana trecuta s-au adunat de calcat,spalat,calcat.Deja avem si a doua masina pusa pe stender.
Pazurica nastere usoara si bebe sanatos.

Monique bine ai venit acasa si printre noi.Am vazut pozele cu printesa ta,dulce foc.M-a apucat melancolia si am dat nitica apa la soricei.Abia astept si eu sa-mi tin puiutul in brate.Sunt putin invidioasa pe fetele care asi tin deja minunile la piept,dar recuperez eu.
Io
38+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Sephora spune:
Crisnemes felicitari ptr bebe Victor,recuperare rapida si tati multi.
Io
38+
Matteo
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by GETY
Anangel si cand te-a chemat la spital?
GETY36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Pai nu m-a chemat inca. Maine merg la ea la control sa vedem cum stam si probabil ca joi ma interneaza pt. inducere. Asta daca nu nasc pana atunci...
Putzuruca si roxanae, nasteri usoare, bebei sanatosi si cuminti si refaceri rapide!

40+ cu
Maria Cornelia Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Sephora spune:
Sofimic ami face placere cand pot sa ajut,de multe ori nu am stiut ce sa zic si poate fetele asteptau un raspuns,dar decat sa vorbesc aiurea mai bine tac.Acum am gasit ceva necesar ptr mine si m-am gandit ca va fii si ptr voi.Sephora trebuia sa o cheme pe fetita care m-a asteptam sa o am,dar intre timp am aflat ca va fii un Matteo si eu am ramas cu numele.
Anangel incepem galeria?

Ce o fii cu Flory ca n-a dat ea nici un semn?Sanatate multa si sper sa revii curand printre noi.
Io
38+
Matteo
sofimic spune:
Gety ce bine ar fi sa putem face schimbul![]()
Eu stiu ca la fete le sta bine sa fie asteptate dar nici chiar asa...
39+
Sofia Ana
martha78 spune:
Crisnemes, FELICITARI!!!
Anangel, sa ai o nastere usoara si un bebe perfect!
Martha & Darius
acai24 spune:
Neata!!!!!!!!
Ca sa completati si la mine Gruia s-a nascut la 39 de saptamani...azi am fi implinit fix 40 de saptamani....va
si revenim...
Gruia-Alexandru 14.09.2006
Lyana spune:
Gety la pian nu prea am nevoie de respiratie (la pian o sa cant nu cu vocea) dar sper sa ma tine nervii si memoria ca am ceva "material" de cantat, si mai cantam si la 2 piane asa ca nu am voie sa ma incurc in nici un fel.
Felicitari noilor mamici si sper sa nasc si eu asa usor si rapid.
Nu mai am rabdare, abea astept sa o vad pe bebelina, sunt curioasa cu cine seamana la ochii si la par, ca la eco asta nu se vede 
35+
Teodora
blueeyes2003 spune:
Fetelor sper ca nu va suparati ca dau buzna
in grupul vostru!
Felicitari proaspetelor mamici! Sa va traiasca copilasii,sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Nastere usoara fetelor care urmeaza sa nasca,bebei sanatosi si refacere rapida!
Martha felicitari pentru bebe Darius!
Te asteptam la topicul despre Nayel sa ne povestesti cum a fost!

MIRELA

anangel_lexi spune:
Sephora si Martha multumesc pt. galerie, dar cred ca mai am de asteptat cateva zile...
40+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica