Mamici de sept-oct 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Neata burtici
Vad ca nu prea aveti somn, mi-a luat ceva timp sa citesc tot.
Maine am de cantat sa imi tineti pumnii, sper sa nu imi faca bebelina vre-o surpriza, am muncit 3 luni la concertul asta de mi s-a facut .
Vad ca sunt multe fete care nasc pe la 38 de saptamani natural, si ma gandesc ca peste 2 saptamani s-ar putea sa ma apuce si pe mine nascutu'.
Mi se pare ca bb a coborat si ii simt capul foarte jos, asa o fi sau e doar o senzatie?
Sughite cam mult in ultimul timp si singurul "remediu" este plimbarea sau leganatul (asa se pare ca ii trece)

La sfarsitul saptamanii aduc la Barza saltelute de cocos, si ne gandeam sa ii luam una de acolo, a mai luat cineva, cum sunt?
Bagajul e deja gata, pana si scutece am luat, am optat pentru pampers.

Am inteles ca la CF2 bb sta cu mami in camera, e mai bine asa sau e mai bine sa stea cu ceilalti bebi? Parca as sta mai linistita daca ar fi langa mine.

35+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

He he buna dimineata fetelor.
Noi am venit acasa de simbata dar nu am reusit sa intru pe forum. A fost o problema cu netul.

Nici nu stiu cu ce sa incep.Printesa mea este o frumoasa..normal fiecare isi lauda puiul si e si cumintica.

Miercuri dimineata va spuneam ca plec la spital sa-mi provoace nasterea cu toate ca incepusera contractiile. Ajung acolo pe la 8 ma schimb , ma vede dr pe masa si era ok ma duc in salon sa iau ceva si cind colo simt ceva ca curge. Prima impresie mi s-a rupt apa. De unde ma duc la toaleta si aveam hemoragieIntru in panica ma duc dupa medic si de aici incepe panica. Ma vede rezidentul dr meu se agita ca nu stie ce este , vine dr meu in 2 secunde zice gata cezariana, il cheama pe seful clinicii - Vladareanu ala nu ca sa mai stea( daca era dupa el murea bb in burtic)Din momentul ala dr meu nu s-a mai dezlipit de mine. Ii agita pe toti il monitorizeaza pe bb care avea variatiuni la bataile inimii si in 2 minute ma baga de urgenta in operatie. Toata lumea era agitata si in 5 minute bebe era scos. Cred ca din momentul in care m-a luat hemoragia pina l-a scos pe bebe nu au fost mai mult de 15 minute. Bine ca al meu dr a fost pe faza si nu a ascultat de superiori.Cind m-am trezit la reanimare toata lumea era in jurul meu pt ca cica fusesem agitata la trezire. Oricum mi-a venit sa pling..un pic:d La citeva ore mi-a adus printesa si aunci chiar am plins de bucurie.
A doua zi m-am ridicat din pat si a fost totul ok mai putin prima miscare din pat. Incet incet mi-am dat drumul.Personalul spitalului a fost super ok si nu cerea nimeni nimic daca le dadeai bine daca nu iar bine.

Cu toate ca a fost o zi de 13 bebele meu a fost norocos si cred ca o sa-i poarte noroc toata viata numarul asta.
Pun pozici mai tirziu si incerc sa citesc din urma.

Pupici la toate mamicile si burticile

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Roxy bafta si curaj.
Am uitat sa spun ca ne numim Cosmina Alice am avut la nastere 2.700kg, nota 8 la un minut si 9 la 5 minute dr. Tutunaru Elias.

Pina la urma nu e chiar de speriat cezariana asta.Nici cu singerarile nici ca nu te poti misca f bine.Eu l-am tinut pe bebe in brate si l-am alaptat imediat ce m-am dat jos din pat. Char dr mi-a spus va duceti si va alaptati bebelusii imediat pt ca va ajua si pe voi la refacere. Am lapte cit pt o materniate Zici ca sint vaca Milka.Ma mulg sa mai scap de el. Sper sa ma tina asa si in continuare.
Dar faza cu sarcina depasita nu este prea in regula. O data ca aveam deja lichidul verde si a doua minutele si picioruslele bebelusului sint asa mai ca la un om batrin. Cine stie vede imediat mi-a zis pediatra cum a vazut-o ieri ca a fost sarcina depasita si numai cu citeva zile.
Iar despre hemoragie mi-a spus ca ar fi fost un Vas Previa iar cordonul ombiliacal era situat in placenta cumva aiurea mai intr-o parte cumva iar pe fondul inceperii travaliului acel vas s-a spart si a bufnit hemoragia. Si ca bine ca nu mi-a rupt membranele ca era mai rau. Oricum nu era de nastere normala in nici un caz.

Ce imi aduc aminte va mai spun.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Felicitari proaspetelor mamici.Tin pumnii celor care au intrat "in focuri".

Monica, ce noroc cu T., ca si-a ascultat instinctele. Asta nu face decat sa imi sporeasca increderea pe care am investit-o in el. Sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea; e scumpica foc!

Noi suntem bine; luni mergem la controlul de 38 de saptamani. Am emotii, intrucat placenta mea cam lasa de dorit: la ultimul control, avea calcifieri si zone necrozate. Stiti cumva daca asta poate fi o cauza pt care sa vina bebe inainte de termen?

Adriana 37+
Pozici

Varsta bebe
Evolutie bebe

Mergi la inceput

Adriana micaMultumim.Eu zic sa ai incredere in el 100% ca isi asculta instinctele si e un super dr.Daca vrei ceva detalii despre spital sau mai stiu eu ce sa imi spui.Se poarta super ok si el si Bogdan( el m-a cusut si facea vizita dimineata) iar Tutunaru cind apuca macar sa ma intrebe ce fac venea la salon.Oricum asa speriat nu l-am mai vazut.Bine ca a iesit totul ok.
De placenta ce sa zic.Uite ca si eu am avut probleme si a venit mai tizriu.Intreba-l pe el mai bine.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor.
Eloise, am avut si eu azi aceeasi presimtire ca tine pentru ca azi dimineata la 3 fix m-am trezit de la o contractie puternica si m-am dus la baie...cand ma uit...sange pe pantalonii de pijama. Pe la 6 au inceput contractiile din 10 in 10 minute, dar dupa o ora au trecut. Acu' am contractii cam la o ora si nici sange nu-mi mai curge, dar m-a speriat Monique cu povestea ei. Nu stiu ce sa fac...
Felicitari proaspetelor mamici CeciliaC, Cata14 si pufymic, sa aveti bebei sanatosi si cuminti si o recuperare rapida!!!
Off, am ramas de caruta de tot!!!Doamne, si cat m-am rugat azi de dimineata sa se inteteasca contractiile si sa plec la spital...

40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am primit mesaj de la CRISNEMES, astazi la ora 9:30 l-a nascut pe Victor, de 3600gr. Felicitari Cris, bebe mancacios si refacere rapida !!!

Fug si eu la dr!

Eloise 36 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neata!

Putzuruca, nastere usoara!

Lexi, da o fuga pana la spital, pentru linistea ta!

Eloise, te astept cu vesti bune de la dr.

Mai e vreo mamica de grupa mica doritoare de bebe scorpion? (Se vede ca stau bine la capitolul rabdare...)

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Felicitari, Crisnemes!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Monique, felicitari, ai o fetita frumusica foc si delicata, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

O fericita mamica in devenire!

Mergi la inceput