Continuare -Temperatura Bazala+Mucus part2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Stiti la ce ma gandeam?

Cat de aiurea a ajuns sa-mi para...sa-mi urmaresc ba mucusul, sa imi i-au temperatura...sa fac tak pak..ca un ceasornic fix numai in zilele alea...sa ma duc ba la ecografii ..ba mai stiu ce naiba ma mai pune sa fac dr....

Si cand ma gandesc ca doar cu 100 de ani in urma...toate astea erau doar povesti...si femeile nu erau incordate...ca vezi doamne daca nu se prinde ovulul ..sau foliculul nu are marimea x.....si faceau copii naturali..nu neg faptul ..ca atunci riscul de a contacta vreo infectie era mai mare...dar parca e prea de tot..si parca tot prea de tot e si ca se da vina atat pe stres...scuzati-ma dar ce legatura e intre un act de fecundare care se poate produce oricum daca sunt cele 2 elemente atat de la femeie cat si de la barbat..?

Eu inclin sa cred ca ZERO.Ca din cauza stresului..ca nu stiu ce hormoni..etc...aiurea...cred ca pana la urma ne autosugestionam tot noi, si devenim incordate ca niste arcuri si ajungem sa ne ambalam si noi si pe sot sa facem neaparat dragoste in zilele x si asa ne enervam unul pe celalat cateodata, nu am dreptate?


UNDE E OARE SPONTENAITATEA ?

PUPICI

AniS


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Din pacate cuplurile sterile care incearca de foarte mult timp sa aiba un copil nu mai au in vocabular acest cuvant...Totul se invarte in jurul acetui vis.Acela de a avea un copil.Ratiunea de a merge mai departe,de a lupta pentru ceva in viatza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetelor……Helen, Trinity , Crinuta, Lili, Maria, Oana_B…..

Sunt disperata! A cazut cerul pe mine…..am vesti f proaste

Sa le i-au pe rand …la partea cu analizele , rezultatul analizeleor din ziua a 5-a e ok..mai putin prolactina care o repet..nu cunosc vreun rezultat la asta.

Mai departe sa va scriu evolutia la monitorizarea ecografica :

Ziua a 10-a :
- uter in pozitie intermediara
-endometru subtire
-OS – 16mm
-OD- 32/21 fara activitate foliculara

Ziua a 12-a :
- endometru 6mm
- OS-17mm
-OD- fara activitate foliculara


Ziua a 14-a :
- endometru 8mm (cica mic)
-OD –MPC
- OS – MPC
-Asta insemnand ca respectivul folicul s-a spart si nu s-a desprins, cee ce e grav..dupa cum am inteles.

Pornind de la partea cu foliculul care s-a spart , doctorul mi-a sugerat sa astept si rezultatul celorlalte analize, cat si spermograma sotului.

Ce a mai zis? Aaaa, ca logic o sa asteptam o alta menstruatie..si ca in principiu o sa ne vedem la laparoscopie pentru decorticarea ovarelor.Mai mult nu mi-a zis ..ca eram pe holul spitalului si trebuia sa intre in operatie.

Am plans de azi dimineata si inca simt ca a cazut cerul pe mine….STIU CA E RAU..ce e cu mine….ca nu pot ramane insarcinata …pentru ca simplu nu am folicul de fecundat.
Ma gandeam ..tocmai ziceam..ca e si ce daca a crescut doar 1 mm..in 2 zile..ca o sa creasca pana la ovulatie….si ce am aflat…..Naiba m-a pus sa ma mai duc la ecografie inca o data…daca nu ma duceam ..ziceam ca e totul Ok..ca e bine folicul…si ca ce daca are 17mm..ca se poate…..vorbesc prostii…e mai bine ca am aflat…ca el s-a spart…nu desprins..si ca asta e bye la un bebe……ufff.

Nu stiu daca par caraghioasa, dar eu pana luna asta am facut numai consultatii normale la doctor daca am ceva ,vreo anexita, infectie ..etc si din cand ecografie daca ma durea ceva.Si trebuie sa recunosc ca sunt FOARTE INCEPATOARE IN traseul asta lung al fertilizarii si nu cunosc mai nimic.

Va pupic
Si merci pentru rabdare

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

VOI CE STITI DESPRE TREABA ASTA..ADICA DACA CAREVA…a trecut prin ce trec eu..sa ma ajute si pe mine ..sa-mi explice si mie……….ma gandeam,….ca nu degeaba visam eu ca nu pot avea copii…ca , se pare ca visul sa adeverit…..imi vine sa plang in timp ce scriu…
Care e traseul de urmat in privinta mea si ce sanse sunt ? Proceduri….habar n-am …nici nu stiu ce sa intreb……va las pe voi sa ma luminati

Ce inseamna decorticare ovarelor..decojirea lor? Dr mi-a zis ca face asta ca sa am ovulatie, si un folicul sanatos?

Ce repercursiuni are asupra mea?E dureros? Eu am intrebat ca daca dupa ce imi face la laparoscopic..partea asta , trebuie sa astept sa se refaca.....dr mi-a zis ca nu..ca el nu face decat sa le dea drumul ca sa ovuleze. Asta inseamna?

Citisem undeva pe forum ca ,parca se mai face si cand ai partea cu ovare micropolichistice (la mine nu mai e cazul ..nu mai am ovare polichistice)..si ca fetele asteptam cam 2-3 luni sa se refaca.E adevarat? E aceeasi procedura sau incurc eu borcanele, adica sunt 2 lucruri diferite?


I-am scris si Liviei….poate isi face timp si ma ajuta un pic…..in rest ce sa zic apelez la voi sa-mi explicati si mie toate astea..mai ales cele care a-ti trecut prin asta….

Imi vine sa urlu…..si ca o ironie ..luna asta nu trebuie sa mai astept sa vad “daca”….ca stiu de acum…..gata ca am intrat intr-o depresie groaznica…nici sotul nu a putut sa ma opreasca din plans..


Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Anis, draga de tine, incearca sa te linistesti...

Stiu ca in momente ca asta nu iti arde de sfaturi de acest gen, dar daca esti deprimata nu rezolvi nimic.
Eu cred ca mai bine ca ai fost si ti-a descoperit ce si cum, ca altfel stateai tu mult si bine incercand la bb si fiind dezamagita ca nu prinde.
Pe de alta parte, desi nu am cunostinte foarte vaste in acest subiect, partea cu decorticarea am auzit ca nu este mare filososfie. Se face laparoscopic, cu anestezie si nu simti nimic. Aici poate iti mai dau niste sfaturi fetele care au facut asa ceva.
Eu zic sa mai ai putina rabdare, sa vezi cum au iesit si celelalte analize, sa astepti si menstruatia urmatoare si sa vezi ce si cum.

Uite, eu pt ca am intrerupt tratamentul luna asta (desi am avut si eu destule pe cap si inca mai astept rezultatul biopsiei) m-am mai linistit putin, ma port mai natural, nu mai sunt un robotel. In plus, stiind ca nu am facut tratament, stiu ca luna asta nu am ce sa astept. Si parca din cand in cand o pauza este buna.

Tu la ce dr esti? Ai incredere in el, te lamureste cu ce ai nevoie?

Eu sper din tot sufeltul sa te linistesti. E mai bine asa, o sa vezi.

Multi pupici,
Cris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Si mie mi-au decorticat ovarele ,in 2000,in timpul operatiei de inlaturare a septului uterin.Micropolichistii s-au refacut dupa operatie,in mai putin de 6 luni,lipsind ovulatia.Am mai povestit chestia asta.
Doctorii spun ca ovarele micropolichistice sunt predispuse genetic la chestia asta.Acum,daca mergi la 10 medici fiecare o sa-ti zica altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Draga Anis, mai am putin si ma apuca si pe mine plansul dupa ce am citit mesajul tau.
In primul rand, de unde esti tu asa de convinsa ca asta nu se poate rezolva? Ce ti-a spus dr. ca trebuie facut si cam cat de grav considera el problema? Care a spus ca este solutia si ce sanse de reusita ai?
In al doilea rand, eu cred cu tarie in tratamentul de plante, iar fie ca mai devreme sau mai tarziu, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Fiecare raspunde altfel la tratament.
Eu ti-as mai recomanda niste bai cu plante care fac minuni.
Pt. asta trebuis sa stam de vorba mai mult.
Anis, te inteleg, eu sunt la fel de panicoasa ca si tine, dar nu cred ca nu exisata vreo iesire. Poate doar luna asta s-a spart, iar in celelalte e ok. Pt asta trebuie sa faci monitorizare vreo 3 luni la rand.
Ah, spune-mi te rog, cum stai tu cu mucusul si cu temperatura?
Astep detalii.
Pe mine ma intereseaza daca este posibil sa ai toate semnele de ovulatie ca la carte( mucus, temperatura) si de fapt sa nu ovulezi. E foarte importanta intrebarea asta. Eu sunt acum in ziua a 13-a, temperatura a scazut de la 36.7 la 36.5 si deja am mucus cu aspect de albus in proportie de 70%. Dar ma gandesc daca este posibil sa ai toate semnele de ovulatie si de fapt sa exista probleme.
Anis, parerea mea este sa mergi la alt dr. Nu strica o a doua opinie.
Atata vreme cat ai ciclu normal, regulat, sau destul de regulat ai foarte multe sanse. Daca Livia nu avea ciclu de cateva luni, nu ovula si totusi a ramas, tu cum iti inchipui ca nu ai putea ramane?
Lasa timpul sa treaca, tu fa tratament naturistsi trage concluziile mai tarziu.
Te rog nu mai plange ca plang si eu.
Te pupic
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:



Anis..nici nu stiu ce sa iti spun ca sa te mai linistesti...imi pare nespus de rau..dar nu inteleg nimic...cum adica s-a spart foliculul si nu s-a dsprins...ce se vdedea la ecograf? iar faza cu laparoscopia nu este ptr. trompe? iar in cazul in care ar fi vorba de ovare...daca nu au chisturi de ce sa le faca ce zice ca le face...ti-a spus ce cauze au dus la spargerea foliculului?...

O sa revin ... acum trebuie sa plec ... o sa va mai spun si ce ma ami aflat din cartea aia care v-am spus ca o astept, si care trateaza numai aspectele astea....

Anis, trebuie sa te linistesti...depresia eate cel mai rau lucru pe care l-ai putea face acum...incerca sa te gandeti ca va fi bine...plus de asta ai tot timpul la dispozitie ...linisteste....o sa reusesti...dar important este sa intelegi ce se intampla..eu nu am inteles mai nimic...!

te pup

Helen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:


Oana_B




I'm smarter than the average bear - Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Exact asta am de spus

Decorticarea nu s-ar face pentru ca exista ovare micropolichistice ..am zis asta..nu am asa ceva....asa cum zicea Maria...NU AM OVARE MICROPOLICHISTICE.... nu exista asa ceva , ... dr mi-a explicat ca decorticarea s-ar face ca ovarele sa produca foliculi "grasuti"...ca ei functioneaza acum ca si cum ar fi infundat...naiba stie cum vine asta..asta a fost explicatia dr....eu una nu am inteles nimic....

Va ceream sfatul cum e asta cu decorticarea.Doare? Sau e necesar refacerea ovarelor? Eu am pus intrebarea asta..si mi s-a zis ca nu..ca la laparoscopic nu o sa facem altceva decat sa facem ovarele sa functioneze normal....naiba stie

Sunt in ceata..si nervoasa....si deprimata..

Voi ce credeti ca inseamna partea asta cu ovarul care s-a spart..efectiv asta mi s-a zis!!!!!????


Ma intrebase cineva.eu merg la Giulesti la Niculescu, Cezara Bucur..Manolescu .la toti..la una la ecograf ....la altul la consultatii...ii stiu pe toti..ca ii cunostea sotul.....in fine..si la ce imi foloseste ca sunt asa derutata..din cauza lor..

Poate ma ajuta fetele care au trecut prin asta si imi explica ce si cum.....

Pupici

Si tot foarte deprimata sunt

AniS

Mergi la inceput