Vine barza? 26
Raspunsuri - Pagina 31
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ayleen spune:
Chiquitita, m-a anuntat si pe mine o colega, care activeaza pe acest topic, ca "o fata cu uter retrovers tocmai a ramas insarcinata." Ea stie ca eu nu eram cam nelamurita cum e cu uterul asta. Cand intru, ce vad? Ca este vorba despre tine!!!!!
In primul rand felicitari si in al doilea rand, da-mi voie sa jubilez .
Deci se poate!
noela_carmen spune:
ciquitita, pune neaparat utrogestan, si merigi la medic de urgenta. e posisibil sa-ti dea sa faci gravibinon, injectabil.pe bune ca nu-i de gluma.
stiu ce a patit nepoata mea.
a tot avut o scurge maronie vreo cateva zile, era iminenta de avort si daca nu se grabea pierdea sarcina. sangerarile au continuat inca vreo cateva zile dupa ce a inceput tratamentul cu gravibinon si duphaston. acum e in saptamana 38!!!
orice scurgere de culoare roz, maroniu, rosu,caramaziu,portocaliu,indiferent de intensitatea culorii nu e OK.
ramyy spune:
de la mamici de mai-iunie ma intorc la aspirante...
am pierdut sarcina:((
avea 7 saptamani :((((((((((
nu stiu cum se reactioneaza la o chestie de genul asta dar eu ma simt ca si paralizata
mamidevladut spune:
Ramyy, imi pare rau, sicer, , si te inteleg perfect, acelasi lucru am patit si eu acum 10 zile,eram a doua mamica de mai-iunie, parca pici din Rai in Iad, dar trebuie sa fi tare si sa mergi mai departe. Dumnezeu te va ajuta sa ti se indeplineasca visul.La mine speranta a fost cea care m-a ajutat, speranta ca in curand voi fi din nou
.
Zenobia spune:
Ramyy, imi pare tare rau, e normal sa simti asa acum. Dar o sa aiba Doamne Doamne grija de tine si o sa ramai din nou.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Idaira spune:
quote:
Originally posted by ramyy
de la mamici de mai-iunie ma intorc la aspirante...
am pierdut sarcina:((
avea 7 saptamani :((((((((((
nu stiu cum se reactioneaza la o chestie de genul asta dar eu ma simt ca si paralizata
Eu ma simt blocata la asemenea vesti..Imi pare tare,tare rau..Nu stiu,daca cuvintele te ajuta cu ceva..asa ca iti doresc multa putere
chiquitita spune:
Ramyyimi pare sincer rau, imi inchipui prin ce treci, mai ales ca mie imi e frica sa nu o pierd si eu...
Ayleen, se pare ca se poate. eu aveam un uter, dupa cum zicea dr "Cazut de tot pe spate". Cand am prestat luna asta am stat cate o jumatate de ora pe burta.
Referitor la mine, am mai facut un test dr sigur acum, pozitiv din prima. Pete pe chiloti nu mai am (am avut destule pana la ora 14), am observat ca daca stau intinsa nu prea am. Dar am niste dureri de imi vine sa urlu.
Stiu ca m-ati sfatuit sa iau utrogestan, uite ca nu am cumparat si acum imi pare rau. Cred ca maine merg la dr. OFFFFFF!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Rammy imi pare foarte rau ca ai patit aas ceva! Dupa primul ciclu ai voie sa incerci din nou si va fi bine
Chiquita repejor la doctor! Nu e normal sa ai dureri asa de mari! Dureri sunt, dar nu kiar asa! Sa iei utrogestan, no-spa si scopantil (pt dureri). De fapt iti va spune si dr. Dar acum, pana ajungi la el, macar supozitoare de scopantil sa-ti pui si sa iei 2 no-spa. Pune-l pe sotul tau sa-ti cumpere, iar tu stai in pat! Sanatate
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
chiquitita spune:
M-au mai lasat durerile si nici pete noi nu au mai aparut! Sa mai iau utrogestan?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...