Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Chiqui,
in primul rand felicitari si in al doilea rand trimite pe sotul tau sa cumpere utrogestan neaparat. E bine sa-i iei din seara asta chiar daca durerile si petele au mai disparut! ai grija de tine. pusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Chiqui ceva vesti?
Esti bine?

anca dragoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

ramyy, am fost si eu acum cateva luni in situatia in care esti tu acum... E cumplit... Stiu ca nu-ti pot alina durerea pe care o simti acum, ca numai Dumnezeu ne intareste in astfel de momente si ne da puterea de a merge mai departe... Fara sa stim cum...
Pe mine m-a ajutat foarte mult acest forum, am vazut ca nu sunt singura, ca din pacate multe, foarte multe fete au trecut prin asemenea momente... Iar altele au avut de infruntat momente si mai cumplite... Si au avut de fiecare data puterea s-o ia de la capat...
Dorinta imensa de a avea un copilas m-a facut sa-mi inving durerea, sa-mi regasesc speranta si s-o iau de la capat... Am invatat sa cred ca intr-adevar un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu si sa sper ca intr-o zi voi primi si eu aceasta minune.

Suntem alaturi de tine

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rammy imi pare fffff rau.Pupici si curaj

anca dragoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ramyy, imi pare foarte rau! Incearca sa te linistesti si ai sa vezi ca timpul mai estompeaza durerea prin care treci acum si dorinta de a avea un iti va da putere sa incerci din nou!
Suntem alaturi de tine

Chiquitita, ai grija de tine si mergi imediat la medic!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, cine spune ca nu ramai gravida cu uter retroversat tare de tot? am o minune de baietel de un an si 4 luni si am uterul inclinat tare de tot spre spate! E adevarat ca am pierdut 3 sarcini pana sa il am pe el, dar nu din cauza pozitiei uterului...SI acum incerc si incerc si incerc sa raman cu bebe2! Curaj si la cat mai multe gravidute pe aici!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ramyy , mamidevladut, imi pare tare rau pt. voi. Stiu , e groaznic, dar intr-o buna zi v-a trece , si veti putea incerca din nou. Pana atunci , nu va stresati si stati in pat sa va odihniti , fara efort.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Da' nimeni nu mai schimba capitolul , ca vad ca am ajuns la pag. 22!!!!!!

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am deschis capitol nooooouuuuu!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput