Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

vad ca sunt vesti bune acu la inceput de saptamana...

felicitari chiquitita, sa iti dea Dzeu un bebe sanatos, frumos si destept...si sa va bucurati de el..
stai linistita, o sa-si revina si sotul cand o sa-i confirmi.

eu am facut o pauza de cateva zile...vineri am avut liber de la munca..iar sambata si duminica am fost numai pe drumuri si n-am avut cand intra de acasa...

eu sunt in Z10...si nu stiu daca o sa reusesc ceva luna asta..
ca la noi o sa fie o luna agitata, cautam casa, suntem toata ziua pe drumuri si ajungem acasa morti de oboseala, ma pregatesc sa ma duc si la Bucuresti cu tata la operatie...
deci, nu prea cred sa se lege ceva...dar am stat si m-am gandit bine...
nu ma ma grabesc asa...sau poate zic asa acum ca e luna agitata si nu prea am timp sa ma gandesc la asta..
vedem...

mai vb fetele
pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

chiqui: draguta mea, m-am bucurat din toata inima cand am vazut mesajele tale si dau fuga sa in cinstea ta FELICITARI!!! ESTI INSARCINATA!!![bis]

Iar pete maro e normal sa ai, nu-ti face grji, rare sunt cazurile in care o graviduta nu are deloc ...ai grija doar sa nu fie rosu...in rest e in regula...stii de obicei in preajma datei la care trebuie sa-ti vina CM organismul are tendinta sa elimine ceva si poate fi sange "vechi" pastrat in organism de la implantare sau alte "resturi" de care nu mai are nevoie. Cu deosebire in aceste zile, in fiecare luna a sarcinii, e ffff important sa ai mai multa grija de tine, sa nu te stresezi, sa nu faci efort si in general sa ai o atitudine pozitiva si optimista. Oricum la dr. trebuie sa mergi cat mai repede.
SARCINA MINUNATA!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele va multumesc la toate! Ce m-as face eu fara incurajarile voastre. Nu va mai numesc de frica sa nu sar pe vreuna!
Vad ca pete nu mai am deloc, insa ma dor toate ca la cm. Si asta e normal?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

draga mea e normal sa simti ceva dureri ,mai ales ca stai focusata pe asta.
este o revolutie acolo,uterul se modifica,incep sa se mai lungeasca unele ligamente,toata structura locala sufera modificari.
asa ca punete in pat butoneaza,citeste reviste de genul mami.bebe....te asteapta 8 luni si 1/2 de bucurie....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Mda, momentan stau la serviciu in frig si stresu' pe cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari pt. sarcina.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

Servus fetele.Eu sunt in a 18 zi de la Cm .Am facut stimulare cu clostylbegit si cu duphaston.Am facut minitorizare si am avut pe ov drept doi foliculi de 20 cm.Ar trebui sa incep sa am senzatii de sarcina daca ar fii sa fiu gravida?????????Este cam devreme pentru simtome??????????????Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

frigul nu-i bun....
si oricat de stupid ar suna incearca sa nu te mai gandesti la asta te rog.
nu-ti face bine.si ne auzim mai incolo...

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

TRUST, esti un picut mai grabita iubita.
Pai z18 este cam devreme pt simptome, mai ales ca din cunostintele mele implantarea propriu-zisa a embrionului are loc in poerioada premergatoare cm. Stai linistita zilele astea, mananca sanatos, nu face efort si nu ridica greutati, si sa vii cu vesti bune peste circa 10 zile. Bine?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Petele mele se inmultesc...

Mergi la inceput