Vine barza? 26
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
chiquitita spune:
Asa m-am gandit si eu, sa mai fac maine un test! Daca nu vine cmpana atunci. offf, daca voi ziceti ca e ok. Acum fug la baie sa vad ce mai e pe chilot si va anunt.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
Chiqui, eu zic sa te linistesti, petele sunt normale, si simptomele de CM la fel. Gandeste-te la BB. Eu te felicit si ma bucur mult pentru tine.Iti doresc sa ai un BB sanatos, si sa duci cu bine sarcina.
vio
chiquitita spune:
Iuca Doamne, ce ma bucur ca existati. Ce m-as face eu fara voi! Sper sa fie asa, sa fie normale petele. Cam la cat timp ar trebui sa merg la dr? Ma gandesc ca acum la 14 zile de la ovulatie nu se vede nimic.
An@ am recitit mesajele tale si mi-am reamintit. Scuze. Tu te-ai inscris la mamici?
noela_carmen spune:
ciqui, sotul tau ma face sa ma enervez de dimineata si de la inceput de saptamana.
cunosc tehnica asta de negare.e buna pentru psihicul lui.mai bine pune raul inainte ca sa nu fie dezamamgit in caz de...dar pentru psihicul tau nu-i buna deloc!
nu te impacienta, stai linistita,si pentru linistea ta, ia niste pstilute de utrogestan, intravaginal. in nici un caz nu vor face rau sarcinii.
spotingul acela uneori e normal, uneori nu. in nici un caz nu e de la implantare,aceasta a avut loc in urma cu vreo saptamana.
cand mergi la medic , daca iti face control cu mana, muschii din zona pelvisului trebuie sa fie cat mai relaxati, ca nu cumva sa se produca vreo contractie a uterului(eu asa fac de fiecare data)si sa faci vreun avort din tusheu.
fii vesela si fericita, tine mana pe burtica acolo unde este samaburelul si vorbeste cu el. spune-i cele mai dulci cuvine pe cate le poate spune o mama. nu te gandi ca nu te aude...TE SIMTE!
X-ray spune:
chiqui te rog linistestete!
bebe e important acum....si nu ii place adrenalina.....care tropaie pe la tine prin sange acum....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
X-ray spune:
ma apuca furnicaturile pe mine in stomac cand iti citesc postarile ,imi dau seama cum esti tu....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
An@ spune:
chiquitita, dupa calc. mele am intrat in 6 sapt, dar nu m-am inscris inca la mamici, ca mi-s superstioasa..pana nu vad si nu aud..si abea la sf sapt. am programare la eco.
am fost sapt. trecuta si mi-a zi dr ca e prea devreme si nu ar vedea mare lucru, doar ar da cu presupusu'.
eu te incurajez pe tine, ca poate se intoarce curajul: si eu sunt ff stresata pana ma duc la dr. cum am o zi fara simptome, cum ma gandesc la ce e mai rau.
hai sa ne incurajam una pe alta: avem teste pozitive (facute seara!!) si ...cu Dumnezeu inainte!
An@
chiquitita spune:
De aia nu vreau control acum! Sa iau asa pastilute fara sa merg la dr? Si am niste dureri CA LA CICLU.
Sotul trebuie batut, ce mai, cica sa nu fim dezamagiti, of course. El vrea la dr dar eu nu. Ca e devreme, nu vreau la un dr habarnist, nu am prgramare, oraselul nostru nu e prea grozav la capitopul dr...
chiquitita spune:
Alina eu sunt un morman de furnicaturi!
An@ trebuie sa ne incurajam reciproc. Eu mai fac un test maine cu prima urina!
noela_carmen spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
De aia nu vreau control acum! Sa iau asa pastilute fara sa merg la dr? Si am niste dureri CA LA CICLU.
Sotul trebuie batut, ce mai, cica sa nu fim dezamagiti, of course. El vrea la dr dar eu nu. Ca e devreme, nu vreau la un dr habarnist, nu am prgramare, oraselul nostru nu e prea grozav la capitopul dr...
eu asta as face cu siguranta, utrogestan intravaginal,e progesteron care ajuta la sustinerea sarcinii. toti medicii il recomanda.
daca vrei sa facu numai eco, dupa 6 saptamani, desi poti face si acum daca ai vreun medic bun la asta, nu cum a patit o nepoata de-a mea, la 5 saptamani i-a zis ca e posibil ca sarcina sa se fi oprit din evolutie(pentru ca nu se vedea decat sacul), dar "noi" ne comportam ca si cum ar fi. auzi, vaca de dr.am crezut ca o sa avorteze biata fata de spaima.