Vine barza? 26
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
chiquitita spune:
Salutare si va multumesc de urari! L-am facut aseara pt ca nu mai aveam rabdare. Faza nasoala e ca am avut o pata maronie aseara si simptome ca de ciclu si m-am speriat rau! Nici acum nu sunt prea linistita. Voi ce ziceti. Era asa, dupa ce am mers la toaleta, o pata marisoara maronie si super dureri de ovare. Sunt chiar speriata...
editez ca sa adaug ca azi ar trebui sa vina menstruatia.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
X-ray spune:
chiqui cam cate zile au trecut de la ovulatie?
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
An@ spune:
chiquitita, felicitari si Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!
nu te speria, stii si tu de petele de implantare... si eu le-am avut. iar simptome de CM o sa tot ai in perioada urmatoare, dar rusii nu mai vin!
An@
X-ray spune:
poate ai ovulat mai tarziu si acum e sangerarea de nidare....sau vine cm-ul pe sarcina asa putin,se mai intampla.
ideea e sa nu te sperii ca nu faci bine.
de dimineata cu prima urina ti-ai facut test sau nu mai aseara?
oricum eu iar te felicit si ma bucur enorm ca ma apucase disperarea cu atatea vesti de z1.
programeaza-te la medic si bucura-te de noul tau statut!
alina
sa o ajutam pe barbye!
chiquitita spune:
Numai aseara. Chiar mi-e frica, am si spus deja la toata lumea...Petele de la implantare nu trebuiau sa apara mai repede? Ele apar in ziua de CM. Nu am ovulat tarziu. Testele de ovulatie s-au pozitivat acum 2 saptamani. Nu am dormit deloc toata noaptea...
chiquitita spune:
An@ chiar mi-e frica, mi-e si groaza sa merg la toaleta sa ma uit. Toata noaptea asta am facut. Oricum, e pre devreme de mers la dr, nici nu se vede. Tu in cate luni esti ca am uitat?
adelamaria spune:
Chiqui,multe, multe felicitari din suflet! Ma bucur tare mult pentru tine, pentru voi! Sarcina usoara si nu te ingrijora de simptomele de CM si nici de petele maronii...sunt relativ frecvent intalnite in perioada asta a sarcinii...Burtica o sa te mai doara o vreme, dar va fi bine! Oricum, fa o programare la medic si poate ca iti va recomanda un tratament cu utrogestan, dar sa stii ca nu e obligatoriu!
Te pupic dulce!...Pardon, vapupic dulce, ca aku sunteti doi !
chiquitita spune:
adelamaria ma bucur ca ma incurajezi si tu..dar mi-e tare frica. Sotul nu ma crede ca sunt, cand a mai auzit si de pete...
X-ray spune:
chiqui te rog nu mai fi asa agitata! acum ar trebui sa mergi la alimentara sa-ti iei un iaurt,sa te gandesti ca trebuie sa mananci sanatos,sa te odihnesti si tu te privezi de somn?
nu se intampla absolut nimic rau!
draga mea chiar daca nu se vede ,poate, la eco macar te consulta,iti faci analizele,si cu siguranta medicul te linisteste.
nu te mai gandi la nenorociri care nu EXISTA!
si mai fa-ti maine dim un test cu prima urina ca sa-ti iasa toate dubiile din capusor....
alina
sa o ajutam pe barbye!