Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Vesti proaste, daca tii neaparat sa ti le dau. Temperatura a scazut si ma astept din clipa in clipa sa ma ia cu durere de burta. Ma grabesc sa-mi termin treburile, ca dup-aia nu mai sint vabila.
Daca tii musai, confirm io mai tarziu ca sint invadata.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

gabysilucy eu cred ca trebuie sa o pun sub burtica ca eu am uter retrovers...
Nastere usoara si bebic super sanatos si norocos!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Dupa un HSG facuta marti la Giulesti, care a fost o experienta cumplita, si un rezultat care este asa si asa, adica trompe permeabile: trompa stanga pe pozitii si la capat in forma de cochilie de melc si cea dreapta mai sus cu cativa cm de cat ar trebui si o sa ajung in noiembrie ca laparo.
Azi z12 am fost la eco si dr de Pitesti tampiti imi spun ca nu se vede nimic chipurile pt ca substanta folosita la HSG nu s-a absorbit inca.
O intrebare: daca pana luni nu am test de ovulatie pozitiv pot face pregnyl? Mi-am luat aseara 2 fiole de pregnyl de 5.000. Cum anume sa le fac? Ma lumineaza si pe mine careva, ca eu sunt un pachet de nervi. Multumes frumos pt raspunsuri.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

quote:
Originally posted by Al�

Vesti proaste, daca tii neaparat sa ti le dau. Temperatura a scazut si ma astept din clipa in clipa sa ma ia cu durere de burta. Ma grabesc sa-mi termin treburile, ca dup-aia nu mai sint vabila.
Daca tii musai, confirm io mai tarziu ca sint invadata.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Al�

OF!
Chiar nu stiu ce sa mai zic. Vad in jurul meu numai chipuri suparate din cauza asta, si imi cam pierd speranta. Chiar ca am cazut in butoi de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
M-am decis. Nu fac pregnyl luni, desi l-am cumparat deja. Incep de maine, z13, testele de ovulatie si om vedea ce va fi luna asta. Eu sper sa iasa ceva in ciuda trompelor mele asimetrice, dar cum va hotari Dumnezeu acum.
Asa ca de luni o sa incep si eu pt prima data sa ma uit lung la teste si sa zambesc cand le vad pozitive, chiar daca sunt numai teste de ovulatie.
Si oricum nu are rost sa ma intep si sa bag hormoni in mine, mai ales ca marti fac analize la Bucuresti si nu vreau sa iasa prost.
Sa aveti week-end placut.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by gabysilucy

chiquitita, pernuta sub fundulet da roade, crede-ma, sunt in a 4-a luna de sarcina. mult succes!!!!

De sase luni stau cu perna sub fund , cu picioarele pe pereti , si .....nimic. Nu da roade la toata lumea.

Iar la prima sarcina am facut de 3 ori in acea luna , fara perne si alea -alea , si m-am dus si repede la dus sa ma spal. Si s-a prins.
Sunt situatii si situatii.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu nu stiu ce sa mai zic dar ca niciodata,fata de lunile precedente cand eram un pachet de stres,parca simt ca nu mai "arde" ...cand o fi o fi,pana in ianuarie iau o pauza in sensul ca o las mai moale cu stresul,ma monitorizez dar cam atat.(he he he la nu renunt asa usor...)acum ma chinui sa incep o afacere cu cineva si am atatea pe cap ca uite maine e z7 si nici teste de ovulatie nu mi-am luat!
poate asa o fi mai bine va zic eu peste o luna....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna,am si eu o intrebare pentru voi.La cat timp de la intarzierea menstruatiei sa imi fac un test de sarcina?Eu sunt in situatia urmatoare:ne dorim un bb,menstruatia a intarziat 8 zile si ieri am facut u test care a iesit negativ.Va pup

anca dragoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Normal , la prima zi de intarziere a ciclului ar trebuie sa faci testul. La unele iese pozitiv , la altele nu. Daca in cazul tau , la 8 zile dupa ciclu , testul e negativ , du-te la medic sa-ti faca testul de sange ,HCG-ul, ca acolo sigur iese pozitiv , daca esti insarcinata.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna fetelor.Am o mare nelamurire,ciclul mi-a intarziat 8 zile,data ultimei menstruatii a fost 25 august,este pentru prima data cand imi intarzie ciclul,am luat 3 teste de sarcina ,toate au 2 liniute,mai putin vizibila a2a liniuta pe primele 2 teste si clar vizibila pe cel de-al treilea.Data prestarii a fost in a 10 a zi a ciclului menstrual.Este posibil sa fiu insarcinata?In sarcina extrauterina apare testul de sarcina pozitiv?De m-ai bine de 1 an de zile urmez tratament de fertilitate,fara nici un rezultat.In prezent nu mai luam nici un tratament.Testele pozitive confirma sarcina?Va rog lamuriti-ma ,nu mai am rabdare pana luni cand m-am programat la dr.

Mergi la inceput