Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

inca ceva: ieri a fost pe euforia tv la "femeia conduce" despre problemele de fertilitate. au fost invitate familii care dupa ani si ani au reusit intr-un fel sau altul sa aiba copilul/copii doriti.
emisiunea a fost emotionanta.
am inteels ca pe acelasi subiect va mai fi si sapt. viitoare.

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo, multam, deci dimineata si temperatura si testul ok.Lasa ortografia ca te intelegem, ca ai in cap altele.
Alina daca tu te plingi, eu am cat sotu tau si al meu sot +10...si nu ma las.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

roxali esti o draguta
adevarul e ca asta ar trebui sa fie spiritul pe aici pe la aspirante capul sus si dam bataie!
daca columbeanu e tatic la varsta lui pai ai nostrii sunt juniori!
ale apropo de prieteni cu copii eu sunt si un pic masochista:imi plac atat de mult copii ca de fiecare data cand e ziua unui micut de-al vre-unui prieten eu sunt la Mc Donalds cu ei si stau si ma uit cum se joaca sau ma joc si eu cu ei desi nu prea am ce cauta acolo ca sunt numai parinti si copii.dar asa imi plac....si ei ma plac pe mine,zic eu.
ei mai fetelor ne-o veni si noua randul....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Pe mine au inceput sa ma epuizeze si sa ma obosesca cumplit, atit fizic cit si psihic,tot ciclul asta:CM,per de ov,TB,teste de ov,teste de sarcina,la care as adauga zacusca de stari emotionale..asteptare,indoiala,disperare,anxietate,incertitudine, ba te mai incearca si oarece tendinde paranoide.. pe de alta parte,merita cu varf si indesat,tot efortul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Idaira lucrurile frumoase si trainice se obtin prin munca si rabdare, dar un iti dai seama ce rezultat sange din sangele tau.Nu te lasa dai bataie ca merita!

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetele si eu vreau in clubul vostru???e loc???

eu sunt ziua 29 si de prin ziua 14 au inceput sa ma doara sanii ingrozitor....n-am spus nimanui nimic nici macar sotului ca tare frica imi e sa nu-l dezamagesc la urma....normal CM este de 35 de zile...si nu inteleg oare puteam sa fi ovulat in ziua 14???asa fara stimulare?doamne ma simt ingrozitor,....eu care le stiam pe toate acum nu-mi gasesc raspunsuri....si parca mereu imi e foame,si somn,ma simt obosita chiar si fara sa fac nimic....sau poate oi fii ramas gravi la cap iar ...

va pupic

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

kla78, da e posibil. simptomele tale din nefericire se regasesc si la sindromul premenstrual...
stiu ca nu nu normal ca dupa ovulatie sa te doara sanii, poate fi un semn ca prolactina o ia razna.
sorry, ca nu te incurajez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CARMEN iubita pai tocmai asta e problema ca la CM de 35 de zile nu puteam ovula prin ziua 14 de cand au inceput sa ma doara pe mine sanii....iar cu prolactina eu n-am avut niciodata probleme cel putin de cativa ani de cand sunt tot cu tratamente pt bebe nu mi-a spus nici un dr ca as avea prolactina marita si am dor cumplit....niciodata inainte de CM nu ma-u durut asa rau...nu vreau sa-mi fac sperante dar imi da de gandit....oricum iti multumesc pt raspuns...

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

Ale vreo veste? stau geana pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabysilucy spune:

chiquitita, pernuta sub fundulet da roade, crede-ma, sunt in a 4-a luna de sarcina. mult succes!!!!

Mergi la inceput