Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

fetelor,
foooarte important ora la care se face testul de ovulatie. spre deosebire de cele de sarcina, care se fac de preferinta cu prima urina, cele de ovulatie de fac dupa ora 11.pentru ca hormonul sa aiba timp sa ajunga in urina. de preferat pe la 12.si pe cine tine buzunarul, inca unul pe la ora 19. asa puteti prinde ovulatia mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale astept vestea cea mare, cu pumnii stransi!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele dragi, nu vreau sa va dezamagesc inca o luna... Nu va asteptati la ce-i mai frumos, ca nu se intimpla nimic. Deja bocesc la stiri, semn sigur ca vine CM, am ceva dureri de cap, alt semn sigur, si tot asa... temperatura mea e cam lesinata, nici pe departe ca de sarcina... Va multumesc oricum pentru sustinere dar mai bine gasiti alt musteriu, mai merituos

D'aia nici nu zic nimic, ca-s cam bleaga... Nu-s in butoi, dar am reintrat in rutina aceea nenorocita de asteptare fara rezultat... Imi desfasor viata intre doua ovulatii, cinspe' teste, lacrimi amare, tampoane si dureri de burta.
Asta e... Deocamdata asta e viata mea si nu am ce sa fac pina nu-mi vad visu cu okii oracaind la mine in brate.

As vrea sa fiu un pik off topic... Ma gindeam la fetele care sunt amarite ca sotii lor nu se implica in procesul bb, sau ma rog, ii apuca pandaliile fix cind nu trebuie, sau mai stiu io ce fac...

Io am noroc de un sot care e foarte cocoperant - v-am mai zis io cindva, si fetele s-au suparat ca m-as da mare...
E, iata ca exista si un revers al medaliei... Al meu e atit de implicat, incit ma intreaba in fiecare dimineata "cum stam cu temeratura" si imi spune la telefon, tam-nesam, "stii, as vrea ca luna asta sa nu mai scada temperatura"...
N-aveti idee, fetele mele dragi, cum e sa-i auzi tristetea in glas... E suficienta durerea mea si amaraciunea mea... Nu mai trebuie sa sufere si el. Nu stiu la voi cum e, dar io il iubesc ca pe lumina zilei, si ma topesc ca luminarea cind il vad suparat. Uit de toate ale mele numai sa-l stiu bine...
In momente d'astea, mi-as dori sa nu stie nimic de ovulatie, temperatura, endometru si ce-o mai fi p'acolo...

Uffff

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

vai ale daca ai sti cum te inteleg....
sotul meu are 36 de ani merge pe 37 si tot timpul glumeste ca va fi prea batran ca sa se poata juca cu copii...
luna asta cand i-am zis ca-mi vine ciclul am fugit si m-am inchis in baie ca sa plang acolo.sti ce mi-a zis?"lasa soare ca putem merge in iarna la sky,si daca chiar nu vrea bb sa vina deloc,facem 4 concedii pe an nu doua ca nu am avea pt ce sa mai tragem....."noi deja am luat un apartament in credit ipotecar(pe care l-am inchiriat binenteles,se cam plateste singur)asa daca avem copil sa stea linistit ca are casa lui....na ca iarasi plang!
scuze ca am fost off topic,dar dupa ovulatie s-a dus si seara la 11 sa ia ciocolata ca am vazut eu o reclama la tv si a zis sa nu cumva sa-mi fie pofta sa se intample vreo nenorocire daca nu mananc...

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ale, nu se poate ca tocmai tu sa fii in butoi. Tu esti ma tare ca noi toate. Sa stii ca si sotul meu a inceput sa devina cooperant dar problema e ca il simt ca isi doreste mult mai mult copilul. Si pe mine ma doare si ma simt asa..infertila ca sa nu zic alt cuvant mai urat. Luna de luna il oblig la program non stop la ovulatie ca acu' sigur se prinde si rezultat 0. Cum sa ma mai creada saracu'? Ma enerveaza si aia care ma intreaba luna de luna: nimic nou? De parac as ovula in fiecare zi...si ar fi 30 de sanse pe luna de bebe
Alinaai un sot suuuuuper dragut. A fost super faza cu ciocolata.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

fetele, azi e ultima zi de CM...
de-abia astept ziua de maine sa ma pot apuca iar de treaba..

va urez sa aveti dorinte implinite luna asta care vine.

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Ale, iarta-ma, abia acu am vazut, n-am vrut sa pun paie pe foc!
si ca o completare la cele spuse de tine, mie imi este teama sa-i mai spun ca "mi-a venit si luna asta"...ascund tampoanele...pana se prinde singur ca "nici luna asta"...

orice ti-as spune,nu voi reusi sa-ti alung tristetea, poate as reusi sa te fac sa zambesti un pic, si atat... amarul ni-l ducem singure, fiecare.
si imaginati-va, luna care vine poate chiar saptamana urmatoare in familia sotului urmeaza sa vina pe lume un pui de om...o fetita...dar nu e a noastra, e a nepoatei...mi-e frica de pe acum, nu stiu cum v-a reactiona si ce va urma dupa. eu una abia astept,am fost si am vazut-o la eco, e o scumpa...offffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale nu vreau sub nici o forma sa te intristez Multi pupici de la mine Te inteleg ca suferi cand il vezi pe el trist, asa si eu: stiu cat de mult isi doreste si ma seaca supararea cand vad ca nimic. In skimb el ma incurajeaza ca va fi bebe si pt noi.

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Haideti fetelor, nu fiti triste! Dumnezeu nu va uitat si are grija de fiecare din noi.

Si eu am fost foarte deprimata lunile trecute: in decurs de o luna au nascut 3 cunostiinte ( nu mai pun la socoteala de cate gravide noi auzeam in fiecare zi)! Si cand ii mai si auzeam:" hai apucati-va de treaba ca nici nu va imaginati ce frumos este sa ai un copil",...

Ce mi-a dat mie incredere? Am inceput sa citesc in fiecare zi Acatistul Sf. parinti Ioachim si Ana si Paraclisul Maicii Domnului .stiti ca sunt grabnici ajutatori mai ales cand e vorba de copii.

Spunea o fata ca nu prea a prestat ca la carte...stiti cum a fost la mine ultima luna? Am fost in concediu o sapt., calculasem ovulatia cam pe 8 sept. si nu am prestat decat pe 2 si 6 (pe 8 si 9 a fost sarbatoare si incerc sa respet sarbatorile) si apoi mult mai tarziu dupa ovulatie. Eram cam trista ca dupa ce ca sunt doar cateva zile pe luna,...dar m-am gandit ca daca Dumnezeu vrea, orice e cu putinta la El. Si Dumnezeu a vrut! Si acum ma rog ca totul sa fie bine pana la sfarsit.

Deci nu va pierdeti nadejdea, la Dumnezeu toate sunt cu putinta!

Va multumesc tuturor celor care m-ati felicitat si...sunt cu ochii pe voi...

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Mai fetelor, nu m-ati intristat.
Asta e situatia si in nici un caz n-ati pus voi paie de foc. Focu arde oricum. Se mai iuteste, se mai domoleste, dar de ars, tot arde.

Si al meu zice ca-i batrin, desi n-are decit 30 de ani. Majoritatea prietenilor lui/nostri au deja copii pina la virsta asta, de regula doo bucati. Iote, tocma imi pica fisa ca n-vem prieteni cu un singur copil, ci numai cu doi, chit ca al doilea e inca pe drum (la unii). Hmmm. Mda, si noi nu reusim sa facem nici macar unu.

Nu stiu ce sa mai fac sa raman si io gravida... Probabil din ianuarie, cind se va implini un an de cind n-am ramas, o sa iau de la cap investigatiile, desi nu stiu ce-as mai putea face...
El zice sa facem FIV, da' io nici nu vreau si nici nu cred ca ne primesc astia la FIV cu analize perfecte si cu o sarcina obtinuta natural in trecutul recent.

Ma rog, om vedea. De luna viitaore iau maca, poate ma reglez si io. Dar faceam azi noapte un calcul - eu o sa fiu plecata in perioada 15-19 octombrie si daca iar ma dereglez, ratez ovulatia asta.

Ufff

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput