Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

maryd,maine mergi si fa-ti un examen sumar de urina si ia-ti in seara asta si maine temp.daca sangerarea e din urina trebuie sa vezi de ce.daca era din vagin se pata si lenjeria intima.ai grija de tine ca se pare ca tocmai ai facut o infectie urinara.mai bine ai face o vizita medicului de familie

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu e nimeni pe aici ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

cred ca fetele se pregatesc de ovulatie....

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

cam liniste, intr-adevar. irlandezo, tu cum mai stai? Noi sintem cam de zile apropiate.
Eu sint in ziua 22, dar luna asta nu prea m-am ocupat de proiectul bebe. Am prestat, dar nu ca la carte, asa ca nu am sperante prea mari. Plus ca eu nu vad nenorocitul ala de mucus de care vorbeste toata lumea, asa ca incep sa ma suspectz de neovulatie.
dar mai stau prin zona berzei, ca poate s-o prinde si de mine ceva mai incolo ...

Mergi la inceput

tot eu, ca mi-e lene sa editez mesajul.
oare ce face ale? ca parca si ea e in asteptare acuma.

Mergi la inceput

turturica dar de ce nu-ti iei niste teste de ovulatie?
as sti mai sigur cand si apoi vezi tu daca s-a prins....

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

alina, nu-mi iau pentru ca barbatu-meu ma ameninta ca nu mai coopereaza daca vede ca ma stresez pe treaba asta. Nu ca nu m-as stresa oricum
Dar mai astept luna asta si daca nu se intimpla nimic, o sa-mi fac o programare la doctor. Ca tot nu ne-am facut analize amanuntite niciunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetelor , spuneti-mi cand ar fi mai bine de folosit testele ptr ovulatie , dimineata sau nu-i nici o regula??
Bafta tuturor!

Ali

Mergi la inceput

Roxali , nu cred ca-i o regula cand sa folosesti testele, doar ca trebuie facut cam la aceeasi ora in fiecare zi.

Turturica , pai nu-i nevoie sa te vada barbatu' facand testul, i-al pe ascuns , du-te la baie , si daca ai unda verde , da-i tarcoale , sti tu mai departe ce ai de facut , nu-i spune , hai ca ovulez.
Eu sunt Z 25, dar n-am sanse luna asta , asa simt eu , chiar daca am prestat in zilele bune.Temp. e in scadere , deci nu-i bun.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Acum vad ce greseli de ortografie am facut.Incercati sa le ignorati , din viteza le-am scris asa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput