Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Irlandezule, merci pt. incurajari insa se pare ca eu stau cam prost la capitolul timp. Am deja 36 de ani, ma chinui deja de 9 ani, practic in ultimii 2 ani prin spitale luna de luna, 11 inseminari cu donator urmeaza a 12-a deci ....imi cam ajunge. Mai incerc pana la sf. anului si gata, dosar de adoptie ca imbatranesc si n-o sa mai pot sa alerg dupa copil prin parc. Nu stiu cum am rezistat si pana acum, cred ca doar datorita dorintei imense de a avea un copil, Dumnezeu ne da puteri nebanuite. Ce bine ar fi fost daca mai aveam macar cu vreo 6 ani mai putin...he he.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Amzulica prin cate ai trecut si tu. Doamna ajuta sa reusesti odata.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Fetelor, voi ati folosit teste pt. ovulatie?? Sint sigure sau nu? Si ma refer la cele normale nu aparat de ex., ca m-am dus azi la farmacie si-mi tot recomanda un aparat electronic la peste 100€, si ca celelalte care sint 5-7 bucati intre 17 si 30€ nu-s asa de exacte.
De aceea va intreb pe voi ati folosit, se merita sa cumpar?
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Eu folosesc teste de ovulatie si sunt foarte bune. Eu zic sa iti iei. Nu stiu ce marci sunt in Germania, eu aici folosesc Dr Sigur si nu am nici o nemultumire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

chiquitita, multumesc de raspuns, nu stiu marca, mi-am comandat la o farmacie si azi dupa amiaza ma duc sa vad, 7 buc la 15€. In drogherii am vazut 5 bucati 18€ de la firma Testa med. Toate merg pe acelasi principiu cu aratarea in cca.40 ore a ovulatiei.
Aparatul ala mi se pare f.scump, era 160 si la el trebuie sa cumperi si teste.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Fetelor,
am si eu o intrebare:ce sa insemne o sangerare in ziua a 5-a de la contact?Precizez faptul ca "atunci" eram in perioada de ovulatie,testele de ovulatie au fost pozitive atunci...
De asemenea inainte de zilele optime am facut o histerosalpingografie si o instilatie.Astazi, de fapt din noaptea trecuta m-am dus de multe ori la baie...,am pastrat o proba de urina, am vazut ca pe fundul recipientului "s-a tapetat" un strat rosu de sange...Voua vi s-a intamplat?Ce sa fie?
MARY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

draga maryd o sangerare intre a 5 si a 10 zi dupa ovulatie poate fi sangerare de nidare,asa ca poate e cu ochisori.....
succes!
narcisa eu am folosit testele de ovulatie ,intr-adevar mi-au aratat ff bine cand am ovulat ,dar tot nu s-a prins....
le poti incerca

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

maryd, uite cum scoti tu din barlog o femeie batrana

ce mai faci, cu iti este? ai mai rezolvat ceva cu sutzu?

ma ingrijoreza sangerarea ta. de unde stii ca e din vagin? e mult putin, mai e?
zi-mi cate zile ai de la ovulatie, nu de la contactul sexual.

Mergi la inceput

narcisasi eu zic ca nu avea sens sa iei aparatul ala ca era prea scump.Dr sigur costa 100 000-130 000 (depinde de farmacie) cutia si sunt trei teste in cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Alina.A,multumesc,
poate este precum spui..., daca ai stii cate ar rezolva un BB...
Noela,
ce draguta esti!Cu sotul am cam rezolvat...,si-a schimbat in bine atitudinea...
Astazi sant in ziua a 18.Am urinat destul de des incepand din aceasta noapte..., m-am trezit de 3 ori...
De dimineata ma simteam cu burta putin ciudat,cand am urinat de dimineata am aruncat un ochi si am vazut ca in WC era rosu, dar nu rau.Daca nu ma uitam in wc nu as fi vazut nimic...,nu am alte urme pe haine...Am pastrat intr-un recipient o proba si am vazut ca dupa cateva ore pe fundul recipientului s-a depus un strat foarte subtire de sange.Cand am venit acasa dupaamiaza, nu s-a mai repetat.
Bineinteles ca am facut si un test, dar la a-5-a zi ce putea sa iasa?Dar nerabdarea este mare...,am zis ca poate vad ceva...
Inainte de perioada fertila adica,in ziua a 13 am facut histerosalpingografie si instilatie in ziua 14.Apoi am prestat...
Perioada fertila am verificat-o cu teste de ovulatie.
Ce parere aveti?
MARY

Mergi la inceput