Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Dyamy,nu sunt foarte multe de spus...Pe mine ma dor sanii rau in fiecare luna, imediat dupa ovulatie si pana vine CM...Poate sa insemne ceva sau nu, depinde de organism si nu chiar nu se poate sti...Imi pare rau, stiu ca imediat dupa ovulatie ne apar toate simptomele posibile, dar chiar nu se poate sti decat atunci cand intarzie CM...
Cat despre somnolenta...si asta e un simptom normal pentru faza luteala (dupa ovulatie si pana la CM). Ea se datoreaza cresterii nivelului de progesteron. Acest hormon creste in fiecare luna ca sa pregateasca corpul pentru o posibila sarcina si asa se explica faptul ca unele femei obosesc mai repede in aceasta perioada, au stari de somnolenta sau greata (mie mi se intampla frecvent, de exemplu). Din nou, nu ai cum sa stii daca e semn de sacina sau nu...Valoarea progesteronului creste si mai mult dupa implantarea embrionului pentru a mentine sarcina si atunci intr-adevar apare starea de somnolenta puternica...dar nu e obligatoriu...Asta e, nu ne putem baza pe nimic pana cand nu ne intarzie CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

Mersi mult adelamaria.
Va tin la curent daca aflu o noutate
OK.
DYAMY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Irlandeza, ce mai faci tu scumpa?!Vine sau, nu vine barza?!
Pe cand vei putea face un test?! Te asteptam inca la: mamici de mai - iunie2007.
Te

My baby development!
POZE NOI

Mersi ca inca ma astepti. Esti o scumpa.
Ciclul ar trebui sa-mi vina pe 29 sept. (+ /- o zi, depinde). Dar nu am nici un simptom , sanii s-au marit si sunt grei , in rest , nimic. Nu cred ca am reusit nici luna asta.
Oricum , am sunat la o clinica sa-mi fac o programare si mi-au spus ca in a doua sau a treia zi de ciclu sa ma prezint la ei pt. un control, desi in Ro. mi s-a spus ca sunt OK.
Si sunt si asa nelamurita , ca am si eu un grafic , si acolo inca nu mi-a aratat cand ovulez , desi eu am avut un test f. pozitiv in Z 14. Oricum , acum doar astept, ca altceva n-am ce face.
Azi sunt Z 23 cu temp. 36.5

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Irlandezule, ai o TB f. mica pt. aceasta perioada...ar fi trebuit sa fie 37.0 cel putin. Eu am avut niste TB-uri bestiale pana in ziua 25 cand mi-a scazut brusc la 36.8, mi-am dat seama ca e ceva in neregula si culmea e ca mi-a venit si ciclu, la 25 de zile ca niciodata. Deci am gafat-o si luna asta dupa a 11-a inseminare. Sunt tare trista.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Amzulica , in sufletul meu stiu ca am rata si luna asta , dar ma amagesc si eu.
Oricum , cu temp. nu am stiut niciodata sa o interpretez.
Lasa , nu fi suparata , ca si maine mai e o zi (sau o luna )

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Buna fetelor.Am fost asa de bucuroasa cand am vazut ca tb este crescuta atatea zile la rand ; dar azi a scazut la 36.8 ( de la 37.1); deci treaba e clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetele capul sus!
uite ma repet ca am scris si la endo dar povestea e bestiala!
am niste cunostinte care dupa 2 ani de facut cam orice inclusiv fiv,nu s-a prins si basta.tipei nu-i vine cm-ul si merge la doctor sa vada ce tulburare hormonala mai are,credea ca e de la medicamente.
e gravida in 2 luni!
a fost o bomba pt ei si deci se poate.nu se astepta nimeni.
are DD un plan pt fiecare dintre noi.asa ca amzulica nu mai fi necajita.
la toata lumea!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

Buna fetelor,
Azi dimineata mi-am luat temperatura bazala si ce credeti 37,3. Faptul ca sanii ma dor de mor imediat dupa ce am ovulat, somnolenta am de vreo 3 zile, ieri la toaleta am fost mai des fata de altadata dar am baut si multe lichide, dar burta nu ma doare, CE POATE FI?. C m trebuie sa-mai vina pe 29. AZi sunt in a 22 zi de la cm anterior. Credeti ca poate fi ceva
DYAMY

Mergi la inceput

Ralu76, imi pare tare rau, exact la fel am patit si eu sambata in conditiile in care asteptam CM miercuri, adica maine. Am avut TB intre 37.0 - 37.2 chiar, si in ziua 25 a scazut brusc la 36.8. Am plans, m-am dat cu capu' de toti peretii, m-am adunat si ieri am facut iar programare la inseminare. A 12-a. Si cu ocazia asta am schimbat si dr. ca nu mai pot. Am tot respectul pt. big. M, nu-i contest profesionalismul, dar mie minunea nu mi s-a produs. Poate daca schimb mana ...

Cami

Mergi la inceput

Dyamy, "e ceva" doar daca TB se mentine asa crescuta si nu mai scade deloc avand in vedere ca esti in ziua 22. Deci, mult succes iti doresc.

Cami

Mergi la inceput