Vine barza? 26
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
pmihaela spune:
Buna fetele!!!
Sunt in mare ceata, poate ma lamureste cineva. Am facut inseminare, iar la 2 saptamani dupa inseminare am facut beta bcg care a iesit 9,4. Mi s-a spus sa-l repet peste inca o saptamana si asta a fost martea trecuta, dar a iesit 4,44. Dr. mi-a spus ca sarcina s-a oprit in evolutie, sa opresc tratamentul(utrogestan) si sa astept sa vina CM. Asa ca m-am consolat cu ideea ca nici de data asta n-a fost sa fie, mai greu ce-i drept ca n-am mai trecut prin asta, dar CM nu vrea sa vina, iar tratamentul l-am oprit de marti si azi e sambata...
Ce parere aveti,v-ati confruntat cu asa ceva??? Sa mai sper totusi...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Lilirusu te felicit Esti graviduta cu siguranta
Si la extrauterina se pozitiveaza testele, dar nu asa clar cum descrii tu al treilea test al tau! Oricum nu ai motive sa te gandesti la ce-i mai rau, asa ca nu te stresa ca superi bebe mic, mazaric Sa ne spui cum l-ai vazut la eco, OK?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
irlandeza spune:
Lilirus , sigur esti insarcinata, pt. confirmare mergi la medic si fa-ti HCG-ul.
Felicitari.
Noi 2 singurei
lilirusu spune:
Fetelor nu pot nici sa ma bucur nici sa fiu suparata,astept cu nerabdare verdictul doctoritei.In seara asta am mai facut un test de sarcina Femina si mi-au iesit tot 2 linii,dar a 2a mai slab vizibila.Azi dimineata mi-am luat temperatura intrarectal si am avut 37.Am insomnii si urinez frecvent.Mi-e frica sa nu fie o alta problema si eu sa cred ca sunt insarcinata.Oare este posibil sa fii ramas in ziua a10a a ovulatiei,la un ciclul regulat de 28 zile,pt ca aia a fost ultima zi cand m-am vazut cu sotul meu,el lucreaza in Austria.
noela_carmen spune:
lilirusu, este perfect posibil. gigeii traiesc 72 de ore dupa ejaculare, uni mai rezistenti poate chiar mai mult.
nu ai ramas insarcinata in ziua cand...stii tu, ci mai tarziu, gigeii au asteptat cumintei "acolo" pana au prins ouzul!
de aceea e posibil sa fie o fetita!
ralu76 spune:
A , ce se aude ?Noi gravidutze la orizont?Va tin pumnii fetelor!Sa fie cu ochisori si sa fie totul ok!
Eu ,fetele ,nu stiu ce sa mai zic; azi Z 26 ( de obicei la mine CM are 24 sau 25, dar am avut acum vreo 3 luni si un CM de 28 de zile ) , temp a scazut in z23 , apoi inceput iar sa creasca , e 36.8 de cateva zile.In z24 spoting + un chegulet fffff mic , abia l-am vazut , ma consolasem ca asta e gata , vin rusii.......dar vad ca nu.Secretia e galbuie , vascoasa ,abundenta ; inainte de rusi eram cam "uscata".Facut azi dimineata un Clear Blue , iesit negativ.Stiu ca e cam devreme , dar acum spuneti si voi : ii statea bine in sertar acolo , nefolosit ?Nuuuuuuuuuuuu.
Oare temp 36.8 e temp de sarcina?Ca la mine temp normala e cam 36.5.Ce parere aveti?
ralu76 spune:
Stati un pic ; vin si cu capitolul 2 la roman , sunt pisaloaga , stiu , aruncati cu oua sau cu ce vreti , dar tb sa scriu tot.
Sani durerosi si mariti din Z20 , sfarcuri mai sensibile , parca si un pic mai colorate mi se pare mie.Acum doa zile incercam sa adorm pe burtica si am simtit niste intepaturi usoare in burtica ( cred ca la uter , acolo unde apasa nenea dr ) ...asta era dupa spoting.
A mai avut cineva astfel de simptome?
O fi care isi face loc acolo?Voi ce ziceti?
noela_carmen spune:
ralu76 "suna periculos, trage fusta mai jos...pare misterios, dar e asa de frumos...lalalalalal"
suna bine, cu alte cuvinte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetelor am revenit si eu,ieri (in a 9 a zi de intarziere )mi-a venit menstruatia.As vrea sa va intreb ce sunt testele de fertilitate si de unde pot sa le cumpar.Vapup pe toate.
anca dragoman