Dr. Nayel- CF 2 ( 11)
Raspunsuri - Pagina 10
pisoi3 spune:
HELENUTZA, nu am platit nimic pentru trusa de epidurala, am dat doar spaga la anestezista.
deny75 spune:
Buna!
Am intrat sa va spun ca am fost la control si totul este bine.M-a chemat pe 25 la maternitate sa ma internez.Desi este de garda atunci nu a zis ca m-ar opera in acea zi.Asa ca va rog sa ma ajutati cu informatii despre maternitate ,bani,si ...nu mai stiu pentru ca m-au napadit emotiile,imi e frica de nastere,de operatie,de tot.Astept de la voi sa-mi povestiti cum a fost in cazul vostru.
Pisoi,Mirela,astept informatii si pe PM.
Va
si va multumesc ca existati!
DENY
37+cu
IRINA
Do spune:
Deny,
Am incercat sa iti trimit un mesaj pe PM cu raspuns la intrebarile tale ( raspunsuri pe care l-am primit la randul meu de la fete) dar se pare ca nu ai activata optiunea de receptionare.
Iti povesteam si despre mine... o sa ne vedem cu siguranta la spital, sunt programata pe 25 oct ptr cezariana. Nici eu nu sunt o curajoasa, imi e fff teama (
rusine noua, cu asa doctor !!! dar de'...frica bat-o vina !)
Poate o sa reusim sa ne facem curaj reciproc,
Pentru fetele care au intrebat, dr Nayel e de garda pe 25 oct.
Va pupa Do si Mihaita din burtica.
Helenutza23 spune:
buna fetelor, in primul rand, merci de raspunsuri.
Do, deny75 hai ca va tinem pumnii. mai un pic!
hai ca eu sunt cu intrebarile de genul: fetelor, de ce faceti cezariana? ...sper ca nu sunt indiscreta 
22+
Alinache spune:
do, deny, v-o iau inainte!
eu am sa-mi vad odrasla maine - cel putin asa sper!
la 7.30 tre sa fiu la spital sa ma pregatesc de marea intalnire...
Alina
&
Serena
deny75 spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la nelamuririle mele

HELENUTZA,eu fac cezariana pentru ca mai am una la activ.
ALINA,iti tin pumnii pentru maine.
DENY
37+cu
IRINA
Do spune:
Alina, tinem pumnii si ne gandim la tine. Sa fie totul bine si pentru tine si pentru bebita.
Helenutza, multumesc pentru incurajare. La mine cezariana a intrat in discutie acum o luna, cand bb Mihaita era in pozitie pelviana . Ultima ecografie l-a surprins cu capul in jos, in pozitie regulamentara, dar tare mi-e ca n-are stare, ca n-ar fi prima oara cand se suceste cand te astepti mai putin. In plus, am o frica mare si o miopie medie cu recomandare de cezariana de la oftalmolog.
Nici n-as vrea sa nasc altfel, sunt o lasa, o fricoasa...ca de aia m-a prins "batranetea" :-)( anul nasterii '75) fara copil.
pisoi3 spune:
ALINA, tin pumnii pentru maine! Nastere usoara si un bebe sanatos si papacios iti doresc! Iar tu sa ai mult, mult laptic!
DENY, am trimis PM.
Helenutza23 spune:
merci fetelor pt lamuriri cu privire la cauzele pt care faceti cezariana. Do la mine anul nasterii 1976. suntem ff tinere!![]()
Alina mult succes la marea intalnire. sa fie cu strigate si cu laptic
. si tu sa te recuperezi urgent si sa vii sa ne spui cum a fost! mult sanatate tie si la bb al tau! sa fie un cuminte si un mancacios!
22+