Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 4
sarmisa spune:
Kristinutza ma bucur ca-ti place numele Mayannei.
Cand am aflat ca vom avea o fetita nu prea stiam cum sa o numim, voiam un nume deosebit, ne gandeam la Maya, dar ne placea si Anna si findca voiam un sigur nume le-am combinat si ne-a placut ce-a iesit. Am aflat ulterior ca numele asta e destul de frecvent in America Latina , inca nu stim daca/sau inseamna ceva.
sarmisa mamica de mayanna
Diana30 spune:
Ancuta,"La multi ani!".Cristina,sa-ti traiasca puiutza,sa fie sanatoasa si norocoasa.Ai doi copii minunati si-ti doresc ca ei sa-ti aduca numai bucurii.
Oana,foarte frumoase pozele voastre.Va doresc multa sanatate.
Of,Sofia,imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Sarmisa,bine ai venit la noi.Ma bucur ca se mareste numarul clujencelor din gasca,ca eram doar trei(da bune).Poate ne-om face timp sa ne intalnim si noi candva.Ce zici Codruta?Astepatam poze cu puiuta ta.
ank_miki spune:
Buna seara fetelor!Pentru inceput ii doresc LA MULTI ANI FERICITI ANCTZEI;sanatate si mult noroc in viata.Va multumesc tuturor mamicilor pentru primirea calduroasa in grupul vostru.Draga Kid mai intai imi scot parleala ..Nu stiu de ce nu am intrat sa vb cu voi,desi am avut multe tendinte de a intra(acum imi pare rau).Acum sa trecem la puiutul meu micut Miki.L-am nascut pe 7 oct 2005,a avut 4.300gr si 52 cm.Cat a fost bb nu prea am avut mari probleme cu el,fiind foarte cuminte cu exceptia colicilor care ii rezolvam repejor cu sab simplex si ceai de Fenicul.Nu l-am alaptat din pacate mult(doar 2 luni),trecand pe Milumil.Crescand repejor,si sotul meu spunea ce repede trece 1 an,i-au dat dintzisori,acum si maselute,ii curg balutze cu duiumul,face scaune moi,e marait,nu are pofta de mancare,manaca mai mult biscuitzei,napolitane cu cacao,cereale-creme,eee ca la venirea dintzisorilor toate am trecut prin asta(eu mai avand inca 2 copii,Iulia de 17 ani si jumate si Emre de 12 ani jumate).Merge de-a busilea si se cocoatza peste tot se uita la mine si-mi face cu manautza ca el se cocoatza acolo unde vrea el,chiar dak eu nu-i dau voie.Ii sriga pe toti ai casei dar bineinteles pe limba lui de bb,si spune cuvinte ca:mamama...bababa...papapa...face cu manutza ..pa..pa,a ineput sa ceara ce vrea s-au ce vede,pe Emre il striga EME si pe Iulia ANA sau IAIA.Ce sa va mai spun fetelor,e un nebunatic si nu-l mai pridem prin casa cand o ia la genunchi.Cred ca in curand pasim incet,incet si singurei,ca face deja doi pasi netinut de manutze.Am mai multe sa va povestesc de Miki,dar din pacate trebuie sa ies,el fiind cam bolnavior si trebuie sa-i dau siropul si sa-l duc la pernutza.va promit ca va voi intra mult mai des,ceea ce-mi face placere sa vb si cu alte mamici despre odraslele lor nebunatice.Pana atunci va pup pe toate dulcic si va doresc o seara placuta mai departe.Pa..pa,noapte buna mamicilor!
p.s va las adr la care pute-ti vedea cateva din pozele cu miki si fam.
ank mama de mikisor
www.dropshots.com/mikiemre
ank_miki spune:
Fetelor mai am si eu doua intrebari la voi.Poate ma ajuta si pe mine careva,eu fiind nou venita nu ma prea pricep,dar am sa invat incet,incet cu ajutorul vostru.deci prima intrebare:de ce mesajele mele sunt nemoderate??Si a doau intrebare:cum fac si eu sa trec numele lui miki langa celelalte nume ale prichindeilor???va multumesc mult si va pupic.
Ank mama de Mikisor
www.dropshots.com/mikiemre
ank
Carmi spune:
Of, Sofia, naplacuta intamplare...
Bun venit fetelor noi !
Nanadana, ti l-am admirat pe prichindel, iti seamana leit.
...eu am mai luat un cap in nas de la Fabiano, ca sa nu-mi ies din ritm. Ma doare de mor, basca ccc(ca acum stiu ce inseamna)capul, ca ma trage de par, si daca-mi fac coada imi ataca perciunii. Nu stiu cum sa-l dezobisnuiesc de apucaturile astea, ma terorizeaza, mai ales cu parul. Si apoi imi mai da si un pupic, probabil sa-mi ´regleze´ tonul... Cred ca singurele solutii sunt sa ma tund la chelie si sa-mi pun protectie la nas
Altfel, in vocabularul lui a intrat mai nou ´pa´, folosit ca raspuns la orice.
Asadar....pa !
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Diana30 spune:
Ioana55,bine ai venit si tu cu puiutza ta!
Ank,Miki al tau e un frumos.
Carmi,"pa" ca te-a lovit Fabiano.Mie imi da Mihnea palme,ii place cum suna si ma trage de urechi.Dar ma si pupa(uneori si cu dintii).Gestul de maxima dovada de dragoste si daruire e cand vrea sa-mi bage in gura degetelul pe care si-l suge el in caz de foame,somn sau alte situatii frustrante.
kid2003 spune:
Ufff, Sofia, numai belele...imi pare rau, cunosc sentimentul...da-i incolo de bani, bine ca sunteti voi 2 sanatoase
Ank, puiutul tau Miki e un frumos si mi se pare bestial ca mai ai doi copii asa de mari. Stii probabil o multime despre copii si iar vreau sa te cert ca nu ai intrat mai devreme Bine, e ok si mai tarziu decat niciodata.
Sarmisa si Ioana 55, bun venit!
Alexutza are o urticarie pe manutze si un pic pe fata. Are vreo 12-14 bubitze, pe manutze si pe nas si obrajori...A vazut-o tanti doctor vecina noastra si ne-a dat sa luam Peritol. Acum e lata, m-a avertizat ca va fi somnolenta si chiar asa e...a cazut lata cam la o ora dupa ce i-am dat medicamentul. Ufff, nu suntem obisnuiti cu bolile astea. Si nu stiu de la ce e: dr a zis ca mai degraba (dupa ce i-am expus meniul ei pe cateva zile in urma) e de la un iaurt sau de la un galbenus f proaspat (eu le primesc de la tara si de multe ori sunt prea proaspete, cica tre sa nu fie mai proaspete de 4-5 zile).
sofia_misicu spune:
Ioana55, Ank_mik,bine ati venit! V-am trecut in lista. Mesajele sunt moderate pana la 10. Dupa aia sunteti "libere"!
Multumesc de ganduri bune...
Nuka si Mama la Nuka
Carmi spune:
Diana, ´pa´si tie !
M-ai distrat
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
diana_n spune:
Ank bine ai venit si uita-te putin la pozele mele, mi se pare ca Miki seamana cu Petrut
Diana si Petrut (3 oct 2005)