Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 5
Tonnia spune:
La multi ani, Ancuta! La multi ani si celor care sunt nascuti azi, pe 17!
Bun venit, Ioana55, Ank si Sarmisa!
Kid, ce chestie, nu cred ca am mancat vreodata oua prea proaspete, ca le iau din magazin. Un pupic pt Alexuta!
codruta_grg spune:
Bine ati venit Sarmisa, Ank si Ioana55/b]
La multi ani sarbatoritilor !
Diana, da....trebuie sa mai facem intalniri. Ca de cand a plecat Ina, noi nu ne-am mai intalnit.
Kid, intradevra si eu stiu ca ouale nu trebuie data chiar proaspete la copii. Nu pot fi tantari?
Ank esti moderata pana scri primele 10 mesaje. Si noi papam inca Milumil3.
[b]Sofia, nasol nu genata si banii.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
kristinutza spune:
sarmisa, am cautat eu ceva etimologie: maya = (origine sanscrita) iluzie, (folosit in anglia) provenind de la cultura maya, origine necunoscuta in mitologiile grecesti si romana (she was the eldest of the Pleiades, the group of seven stars in the constellation Taurus, who were the daughters of Atlas and Pleione. Her son by Zeus was Hermes), (origine ebraica) apa.
MAIA [latina] mareANA [ebraica] channah = favoare, mila.
ANA / ANCA / OANA - de la "channah", nume ebraic care inseamna "gratie favorita".
deci as spune ca mayanna inseamna o mare favoare care v-a fost facuta.
sofia, la multi ani! ieri seara chiar ma gandeam la tine, ca m-am plimbat prin buricul targului, am luat si cina la "cina", am trecut si pe la cismigiu... chiar imi pare tare rau de ce s-a intamplat. poate banii nu-s chiar ce-i mai important, dar e si gustul amar ramas, neputinta, plus ca trebuie alergatura mare cu actele...
dar... trece si asta.
anca, miki e un baietel chiar frumos-frumos.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
nanadana spune:
Buna la fete
La multi ani pt cei care azi isi sarbatoresc anisorul PETRA YARINA,ANDREA ANAMARIA
SofiaLA MULTI ANI CU MULT SANATATE si imi pare rau de ce ti sa intimplat
Samisa,Ioana55,Ank bine ati venit
Carmi
Ank este un dulce Miki
Kidfacem pupi pt bubitele lui Alexuta sa treaca cit mai repede
poze
kid2003 spune:
Multumim fetelor pentru gandurile bune!
De ce ne numim piticodromul de 2006? Ca sunt tare in ceata cand caut subiectul, ca-l cautam dupa 2005...E vreo smecherie la mijloc si n-am priceput-o?
Ieri am dat iama in Z si i-am luat Alexutzei un sarafan portocaliu cu floricele mov inchis, o bluzita mov inchis de pus pe dedesubt, ciorapi mov inchis cu portocaliu si un pulover...normal, in aceleasi culori. Mi-au placut mult, sunt deosebite fata de eternele rozuri si roshuri pentru fetite. Seamana un pic cu hainutele Anyei de la botez, ca tot mi-au ramas in minte ce frumoase erau (si Alina a confirmat ca tot de la Z erau cumparate).
Cred ca am sa le pastrez noi pana la aniversarea Alexandrei. Asta daca nu gasesc ceva si mai fancy la targ. La care mergem, daaaaa?
Hildegard spune:
Bun venit feletelor ancmiki si sarmisa
Stefan e extra super marait, azi noapte ne-a iesit coltul nr. 7 de jos (incisiv lateral), urmeaza celalalt, ca se vede deja coltul...si bomba: se mai vad 2 canini tot de jos. Deci ne ies 4 dinti odata.
Noaptea de la 2 pauza somn, ne uitam pe pereti, ma musca, i-am dat urofen, cu gel.....l-am tinut in brate.Spatele meu e praf.....Steff are acum 10520 g.
Mai are scuane moi, ca ii dau acum HN Humana si e ok. Mi-e teama de diaree. El inca papa si titi.
De 4 zile nu mai vrea sa pape piureul de legume cu carne la ora 14, papa asa cateva lingurite. Azi i-am facut supa-zeama de legume cu taitei de cas. A ras o cana dupa care am incercat piureul si a inceput sa urle....probabil ca-l deranjeaza acolo gingia sau habar n-am ce are....
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
Diana30 spune:
"La multi ani!" Andreea si Anamaria!
Un "La multi ani!" special pentru PETRA YARINA,vecina noastra de cartier,colega noastra de parculet,o fetita blonda cu ochi albastri,frumoasa ca o papusa.Plus ca mamica ei(liadi) mi-a fost colega de liceu,iar pe taticul ei il cunosc de oarece ani.Am tot vrut sa va zic despre cat de mica-i lumea asta da am uitat.Diana(liadi) n-a mai scris pe aici de mult din cauza de lipsa de timp,daca citeste o invit si pe aceasta cale sa scrie macar din cand in cand despre frumoasa Petra.
Sofia,"La multi ani!",sa plece norii cat mai repede de pe "cerul" tau!
Kid,sa-i treaca Alexutei bubitele cat mai iute.
Vero,sa iasa dintisorii cat mai repede si fara durere.
Mihnea azi mi-a facut febra(38,6 in fundic).Habar nu am de la ce.De tusit nu tuseste,nu stranuta,nu are diaree.Sa fie oare oarece dinti de bai?Pana acum n-a facut febra din cauza de dinti.Sper sa-i treaca si sa nu mai revina.Acum doarme dupa ce i-am dat nurofen.
Hildegard spune:
Diana, nici Stefan nu a facut febra pana acum de cand il am....Doamne fereste de asa ceva!
Sigur e de la dinti febra....stai linistita.Bine ca i-ai dat Nurofen si al meu a primit la 14 nurofen si acuma doarme...inca nu s-a trezit.
I-am pregatit gris cu lapte si 1/2 banana amestecata in gris.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
Ioana75 spune:
La multi ani Sofia! Nu mi-e clar, azi e ziua de nastere? Imi pare rau ca te-au "lucrat" hotzii.
La multi ani Petra Yarina si Andreea Anamaria!
ella, nu am putut sa vad pozele, cred ca nu ai facut albumul "Public". Editeaza albumul si da-ne din nou linkul.
Ioana, bine ai venit la noi.
De bine ce mi se parea ca face scaune moi, azi n-a mai facut deloc kk, sa ma invat minte sa nu ma mai pling pe net. Am fost la un iaz, Gostilele, la vreo 35 km de Bucuresti, cu colegii. A fost bine, doar ca n-a mincat deloc mincare miruna, s-a indopat cu pretzeli si biscuiti incontinuu; s-a purtat civilizat, sa-i convinga pe colegi ca nu e chiar asa greu cu copii, si sa-i faca tovarasi de joaca.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
ioana, pai ziceam si eu de radu ca miruna ca facce kk moale, dar s-a dres si el. azi e sf. mc. Sofia.
am fost la baneasa si la intoarcere am trecut si prin carrefourul de acolo, unde aveau si carucioare cu masinutza jos. radu zici ca toata viata a condus numai masinute, vira cu volanul ala si statea smechereste.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video