Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 23
camelia_daniela spune:
Feli, eu n-am vazut o astfel de aparatoare! Pentru ce e, impotriva samponului? Sa nu-i intre in ochi?
Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Feli, eu n-am vazut o astfel de aparatoare! Pentru ce e, impotriva samponului? Sa nu-i intre in ochi?
Camy & Daria
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Corect! Si ca sa nu mai oracaie Ilinca atunci cand ii dau cu apa pe fatza.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Asta da buna idee ... ca si fii-mea face la fel la
!
Camy & Daria 
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
madau spune:
Hello din nou!!!
Se pare ca si-a mai revenit si fimea cu mancatul...dimineata a papat o banana jumate cu branza de vaci facuta din 500 gr lapte, acum a ras un castron de ghiveci cu ou si iaurt...ramane de vazut cum o conving sa pape si iaurtul de la 19, ca are o lene pe matze la ora aia..n-ar manca dact lapte.
Aaaa, sa nu uit..noi am trecut de o saptamana pe Milumil 3, e foarte bine cu el, ii place, si nu se mai trezeste nici noaptea decat daca viseaza ceva sau e vreun zgomot... Plus ca a inceput din nou sa ia in greutate conform trendului ei..deci e bine
Feli papusa nu era a mea, era a lui Corap, iar aparatoare numai in magazinele online am vazut..e drpet ca in celelalte nici n-am cautat![]()
Madutza bine crescut ginerica...
. Am vazut pozele de la munte..super misto, abia astept sa plecam si noi ca ne tot (c)foim de vreo luna. Vazusi ce nora frumoasa ai nu????? Ai avut ochiu' bun[![]()
![]()
Intalneala eu as veni acum in octombrie..undeva la Moeciu, Brasov ar fi misto. In mai-iunie 2007..nu ma pronunt ca habar nu am ce-o mai fi pana atunci..noi sa fim sanatosi ca mai e o paine de mancat pana atunci.
Tre sa fug ca Miruna bantuie prin casa si taman acu' roade cu pofta un cablu..poate ma lasa fara comp

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Morgano spune:
Mai fetelor, ati umplut 3 pag de la 1 :)) De-abia am reusit sa citesc pe diagonala, asa si raspund.
Nu sunt de acord cu Moeciu, Bran, Brasov - Valea Prahovei - voi va ganditi ca de la Cluj, Iasi, Galati, Arad si de unde sunt fetele de la mai mare dinstanta sunt peste 5 ore si de la voi max 3? Voi daca vreti sa va vedeti in Bucuresti, puteti oricand, dupa o coiala de vo saptamana pana va decideti unde, cand si care vine. Daca vreti sa va vedeti si cu noi, apoi sa fie la mijloc, parerea mea. Daca nu, nu venim probabil niciuna si atunci va vedeti tot voi
.
Chiar uite ca zona Sibiului e mai in centrul tarii, mai la distante rezonabile si pt noi. Eu gandesc asa: Buc-Cluj 6 ore (cu copil mic vo 7 poate cu opriri cu tot). Deci pt mine jumate inseamna 3 ore de mers. Fair este la fel sa fie si pentru restul.
Feli, si io in clubul ingeras transformat in dracusor. Aseara balamuc (acum adoarme ok si se scoala maraind dupa vo ora si ne tine in sah pana spre 11), azi la pranz dormit juma de ora, trezit cu plansete si suparare, stat in brate, maraiala ..... febra in funduc 37.8... sa fie dintii? sa fie altceva? Sa fi luat de la mine care ma simt mai rau in loc de mai bine> Alte simptome nu are. Deja ma ia cu suparare mare, ca nu stiu ce se intampla. Numai cu mancarea inca nu ma plang.
Alta "bucurie" mult-anuntata bona nu mai poate veni, ca si-a gasit ceva in domeniul ei anterior si prefera la 42 de ani sa faca munca de birou decat sa stea cu bebe. Asa ca de 3 ore sun la toate anunturile si ma ia cu groaza: tot felul de sfatoase, pretioase, tzaranci care vb ca la coada vacii, pretentii de 6 mil ceea ce pt cluj la 1 sg copil e enorm..... M-am intors de unde am plecat, fir-ar ea de treaba.
Am si de lucru, febra, nas curgator si un tati care vb la tel de ore in sir, are si el de lucru in seara asta si cu fata asa maraita [presimt ca ne si certam intre noi care are mai mult de lucru si care sta cu fata :))
O zi absolut minunata pana acum, si e doar 6 seara....
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
anda77 spune:
ripley, in astfel de situatii, recomand BUNICA-EXTREMA URGENTA. daca nu poate , asta e, viata e grea...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Ola si de la noi!
Ne-am intors si noi de la plimbareli, si in ton cu Ripley, este un timp superb si aici.
Ripley, tu de cand vrei o bona pt Anutache? Si eu incerc de azi dimi sa dau de femeia asta frantuzoaica si nu reusesc, ba nu raspunde nimeni ba suna ocupat non stop. Ca si intru la idei.
Feli, sa nu te superi pe remarca mea, sa stii ca eu admit ca sunt si bebei care mananca enorm ( dupa mine 400g e o cantit enorma) insa tot raman la parerea ca e multisor. Dar poate si fac pp si kk mai des![]()
Anda, apropos de mese, noi suntem demult la 4:
-240 ml lapte dimi si tot atat seara
- la pranz piure cu carnita ( 200G) + iaurt
- dupa amiaza iaurt si/sau compot de fructe( borcanel de 130g), sau fructe proaspete, eventual cu cereale.Ii mai dau si biscuiti la cerere, mai ales cand suntem in oras.
Miss a devenit o smechera fara pereche, de fapt nu, o plangacioasa de ieri nu stiu ce are. Cum e singura cum da apa la soareci...Asa ca va las. Revin.
Pup,
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Morgano spune:
Ba mai poate bunica, cum sta de 10 luni mai sta cu drag pana imi gasesc. Nu ma lasa ea nici la bine nici la greu. Doar ca eu caut de ceva vreme si nu as fi vrut sa merg la agentie, as fi vrut pe cineva recomandat. Si acum cand sun de prin ziar, ma speriu fara sa le vad ce au in program. Nu vreau decat o femeie cumsecade care sa nu vorbeasca tzaraneste si care sa imi respecte cerintele. Nu vreau o geniala cu fitze si pretentii care sa ma intrebe dc trebuie sa scoata copilul al plimbare :((. Sau care sa imi spuna ea la telefon cum imi va organiza casa si viata cand vine, cat e ea de priceputa si gospidina. Eu vreau sa se ocupe de copil, cu restul ma descurc eu!!! Si sa nu ceara 6 mil cand media in Cluj este cu mic menaj la max. 5 mil. Mai ales ca ii facem cu drag si carte de munca.
Viata e grea.... mare incurajare mi-ai tras [rad tare]
Alinush, initial am zis ca vreau de la 1 an, acum vazand cat e de energica Ana si cat de greu i-e mamei sa stea aplecata pe jos sau in 4 labe dupa ea, am decis ca imediat ce gasesc una convenabil. Pupici missei smechere!
madau spune:
Fetelor am si eu o intrebare...daca mai e cinva pe aici sa-mi raspunda... Am in frigider doar una bucata iaurt Milli cu capsuni (4% capsuni). Oare oi putea sa i-l dau Mirunei???? I-am mai dat eu, dar nu cu capsuni..insa acum nu am altceva. Ce ziceti, poate sa faca vreo alergie ceva????
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anda77 spune:
madau, are fond alergic? a mai avut bubutze de la altceva in "copilarie", adik de la detergent, lapte, creme, scutece etc?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"